Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT CONNECT > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

Intelligens, modern kialakítás, igényre szabott technológiai megoldások: a Transit Connect egy hatékony haszongépjármű, mely olyan, akár egy iroda 4 keréken. A praktikus tárolórekeszek és az ergonomikus kialakítás biztosítják a folyamatos kényelmet munkába menet, jövet, és természetesen közben is..

Ford SYNC 2 with Voice Control and 6” colour Touchscreen

Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vezérelje a zenelejátszást, indítson vagy fogadjon hívásokat. Hangparancsokkal lejátszhatja az USB-n vagy Mp3/iPod® készülékén tárolt zenéket, vagy streamelje a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonjárról. A rendszer még a beérkező szöveges üzeneteket is felolvassa (a csatlakoztatott mobiltelefontól függően). A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Iroda 4 keréken

Mivel a jármű beépített mobil kapcsolattal került kialakításra, minden korábbinál könnyebb a munkavégzés, bárhol is tartózkodjon éppen. A vezetőfülke olyan felszereltségekből épül fel, melyekkel mindent könnyen a keze ügyében tarthat. Így például rendelkezésére áll egy vagy két 12V-os csatlakozóaljzat, AUX és USB csatlakozó, pohártartók, elegendő hely egy laptop vagy papíralapú iratok számára, illetve egy opcióként elérhető utasülés alatti tárolórekesz.

mobile connectivity built in to Transit Connect
 touch a button and the system can de-ice or defrost the screen in seconds

Gyors szélvédő-jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is rendkívül gyorsan és hatékonyan működik.

Hozzáadott kényelem a fűthető ülésekkel

Nincs több didergés a téli hidegben a Fűthető első ülésekkel! Csupán egy gombnyomás és addig élvezheti a kellemesen meleg ülésfűtést, ameddig csak akarja.

Seat warmers
Dual zone Electronic Automatic Temperature Control

Állítsa be a kívánt hőmérsékletet!

Az alapfelszereltségként elérhető Elektronikus automata klímaberendezés (EATC) segítségével egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet, melynek fenntartásáról a fejlett légkondícionáló gondoskodik.

Önmagukat védő külső visszapillantó tükrök

A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

At the touch of a button you can fully open or close both the driver and passenger windows

Vezérelje ablakait egyetlen érintéssel!

Az összes ablak egyetlen gombnyomással teljesen nyitható vagy zárható.

Top