MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT CONNECT > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

Személyautós kényelem, strapabíró ülések és magas üléspozíció: a Transit Connect igazán pihentető és kényelmes. A beépített fejlett technológiai rendszerek pedig nem csupán a szórakoztatásáról gondoskodnak út közben, de segítségükkel folyamatos kapcsolatban maradhat a külvilággal.

SYNC 3. Könnyedén használható kihangosító rendszer

A fejlett Ford SYNC 3 rendszer segítségével az utazások akalmával is kapcsolatban maradhat a külvilággal és mindent könnyedén vezérelhet a telefonhívásoktól kezdve, a zenelejátszáson át, egészen a navigációig. Mindezt megteheti a 6”-os érintőképernyő segítségével, mely támogatja az okoseszközökön már megszokott kézmozdulatokat, illetve egyszerű hangutasításokkal is. (A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.)

Töltődjön fel menet közben!

A vezeték nélküli mobiltelefon* töltő segítségével a technológiával kompatibilis eszközei mindig használatra készen állnak.

Ford wireless charging close up
FordPass Connect

Összeköttetésben a világgal

A Transit Connect mostantól FordPass ConnectFordPass Connect OP modemmel is kapható, ami az utazásokat minden eddiginél könnyebbé és élvezetesebbé teszi. A fejlett kommunikációs rendszer többek között olyan szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgálni képes fedélzeti WiFiWi-Fi hotspot hu, vagy a navigációs rendszerbe továbbított valós idejű forgalmi adatokLive Traffic OP. A hálózatra kapcsolódott utasok így útközben is élvezhetik kedvenc streaming szolgáltatójuk műsorát, a vezető pedig magabiztosabban, az esetleges akadályok ismeretében haladhat célja felé.

Üzleti alkalmazás csatlakoztatott járművekhez

Intelligens technológiák és hálózati kapcsolatok nélkül ma már egyetlen vállalkozás sem lehet sikeres. Legújabb haszongépjárműveinket ezért is készítettük fel a hálózati kapcsolatokra – így Ön még hatékonyabban irányíthatja vállalkozását. Párosítson akár öt csatlakoztatott járművet a FordPass Pro alkalmazással, melynek hatékony funkcióival gondoskodhat autói biztonságáról, javíthatja a flotta termelékenységét és figyelemmel kísérheti a járművek műszaki állapotát.

FordPass App
Ford dock close up

Biztonságos hely minden készüléknek

A Ford MyDock úgy került kialakításra, hogy navigációs eszközét, okostelefonját vagy mp3 lejátszóját mindig biztonságos helyen tarthassa. Sőt, egy USB csatlakozót is találhat benne.

Egy gombnyomásra indul

A Transit Connect automatikusan érzékeli az adott járműhöz tartozó kulcs jelenlétét, még akkor is, ha a táskájában vagy a zsebében van. Ezért elég egyszerűen megnyomni a FordPower indítógombot, és a motor máris életre kel.

Ford Transit Connect Power Start button detail
Ford centre console

Mindennek jut hely

Az ötletes kialakítású középkonzolban található egy 12V-os aljzat, valamint egy USB csatlakozó, ha tölteni szeretné valamelyik eszközét. Helyet kapott továbbá két pohártartó és egy rekesz is, amelyben akár egy A4-es mappát is tárolhat.

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezen intelligens funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti a szélvédőt a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, jégtelenítik, köd- és páramentesítik, a szélvédőt, így segítve az ablaktörlők kiolvasztását is.

Ford car with frosted up screen
MyKey detail

Gondtalan autómegosztás a MyKey segítségével

Sok egyéb mellett a MyKey rendszerrel beállítható a sebességkorlátozás, a biztonságiöv-használati figyelmeztető jelzés, sőt még a hangrendszer ereje is. Ennek a megoldásnak köszönhetően aggodalom nélkül átengedheti járművét barátjának vagy családtagjának, hiszen a Ford MyKey kulcsra ráprogramozhatók a kívánt beállítások és korlátozások. Saját magának pedig megtarthat egy korlátozások nélküli, „rendszergazda” kulcsot.

Extra komfort az állítható, Fűthető első ülésekkel

A járművén belül az időjárástól függetlenül biztosítható a kényelme. A választható Fűthető első ülésekkel télen is kellemes melegben utazhat.

Ford Transit Connect detail of front heated seats
Electronic Automatic Temperature Control detail

Beállítható a vezető és az utasok számára ideális hőmérséklet

A Kétzónás elektronikus automata klímaberendezés segítségével beállíthatja az Ön és utasai számára ideális hőmérsékletet, melyet a fejlett légkondicionáló rendszer fenntart majd.

Top