Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT CONNECT > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Ford Transit Connect ajánlat magánszemélyeknek

Transit Connect

FORD TRANSIT CONNECT

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Új Ford Transit Connect SWB 200 VAN Trend 1,5l TDCi 100LE EUR6.2 M6 Ford Credit finanszírozással havi induló 62 990 Ft-ért és 2,49 %-os THM-mel.*

  *Az ajánlat Ford Transit Connect SWB 200 VAN Trend 1,5l TDCi 75LE EUR6.2 M6 modell vásárlása esetén, 2018. szeptember 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát ajánlunk.

  alt

  *A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön a hivatalos Ford márkakereskedőknél. Az akciós finanszírozás 2018.09.01. és 2018.09.30. között megkötött szerződésekre érvényes a készlet erejéig. A megadott havi induló lízingdíj és a THM %-os mértértéke 60 hónapos futamidő, 1 622 300 Ft saját erő mellett Új Ford Transit Connect SWB 200 VAN Trend 1,5l TDCi 100LE EUR6.2 M6 modellre vonatkozik. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. Az induló THM értéke tájékoztató jellegű, meghatározására a fentiekben foglalt feltételek figyelembevételével került sor, mely feltételek változása esetén a THM %-os mértéke is módosulhat. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A Lízingbevevőt a változó kamatozású konstrukcióból következően a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozást a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozó partnere, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a finanszírozási kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. 

  További információ a letölthető árlistákban, a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

 • Ford Transit Connect SWB 200 VAN Trend 1,5l TDCi 100LE EUR6 M5 akár nettó 3 760 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*.

  *Az ajánlat Ford Transit Connect SWB 200 VAN Trend 1,5l TDCi 100LE EUR6 M5 modell vásárlása esetén, 2018. szeptember 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát ajánlunk.

  alt

  *Az ajánlat Ford Transit Connect L1 200 VAN Trend 1,5l TDCi 100LE EUR6 M5 modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 3,69% - 24,9% érték közötti lehet, 80% finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, szintén a Ford Credit honlapján. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. 

  További információ a letölthető árlistákban, a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Top