Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT CONNECT > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Ford Transit Connect ajánlat magánszemélyeknek

Transit Connect

FORD TRANSIT CONNECT

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Ford Transit Connect SWB 200 VAN Trend 1,5l TDCi 100LE EUR6 M5 akár nettó
  3 850 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*.

  *Az ajánlat Ford Transit Connect SWB 200 VAN Trend 1,5l TDCi 100LE EUR6 M5 modell vásárlása esetén, 2018. június 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát ajánlunk.

  alt

  *Az ajánlat Ford Transit Connect L1 200 VAN Trend 1,5l TDCi 100LE EUR6 M5 modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 3,69% - 24,9% érték közötti lehet, 80% finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, szintén a Ford Credit honlapján. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. 

  További információ a letölthető árlistákban, a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

 • Új Ford Transit Connect SWB 200 VAN Trend 1,5l TDCi 100LE EUR6.2 M6 akár nettó
  4 050 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*.

  *Az ajánlat Ford Transit Connect SWB 200 VAN Trend 1,5l TDCi 75LE EUR6.2 M6 modell vásárlása esetén, 2018. június 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát ajánlunk.

  alt

  *Az ajánlat Új Ford Transit Connect L1 200 VAN Trend 1,5l TDCi 100LE EUR6,2 M6 modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 3,69% - 24,9% érték közötti lehet, 80% finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, szintén a Ford Credit honlapján. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel 

  További információ a letölthető árlistákban,a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Top