INTELLIGENS TÁMOGATÁS, A FORDLIIVE RÉSZEKÉNT

Nem lenne nagyszerű, ha mindig tudnánk, mi vár ránk az úton? Hálózati alapú rendszerünk segít Önnek, hogy időben elvégezhesse a karbantartási munkákat.

Valós idejű járműállapot adatokat felhasználva Karbantartási értesítéseketTooltip küldünk, hogy segítsünk a tervezésben. A Járműállapot-figyelmeztetés hozzájárul a felmerülő problémák pontos megértéséhez és a megfelelő lépések elvégzéséhez.

INTELLIGENS TÁMOGATÁS KISVÁLLALKOZÁSOK TULAJDONOSAINAK A FORDPASS PRO SEGÍTSÉGÉVEL

INTELLIGENS DIAGNOSZTIKA – A PONTOSABB ADATOK JOBB SZOGÁLTATÁST EREDMÉNYEZNEK

Smart Diagnostics

Arra törekszünk, hogy az Ön járműveit a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban visszajuttassuk az utakra.

A csatlakoztatott járművek előnye, hogy Tranzit Centrumaink már azelőtt ismerik a csatlakoztatott jármű állapotát, hogy az megérkezne a szervizbe. Vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel telefonon, és mi megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást az ütemezett karbantartással kapcsolatban, hogy minimalizáljuk költségeit. Sürgősségi állapotfelmérés: meghibásodás esetén azonnal megkezdjük a diagnosztikát; és mindent megteszünk azért, hogy az Ön járművei ismét mozgásba lendüljenek.

A jármű érkezése előtt megkezdett, fokozott felkészüléssel és a hiba pontosabb felmérésével elősegítjük a javítás folyamatát.