INTELLIGENS TÁMOGATÁS, A FORDLIIVE RÉSZEKÉNT

Nem lenne nagyszerű, ha mindig tudnánk, mi vár ránk az úton? Hálózati alapú rendszerünk segít Önnek, hogy időben elvégezhesse a karbantartási munkákat.

Valós idejű járműállapot adatokat felhasználva Karbantartási értesítéseketTooltip küldünk, hogy segítsünk a tervezésben. A Járműállapot-figyelmeztetés hozzájárul a felmerülő problémák pontos megértéséhez és a megfelelő lépések elvégzéséhez.

INTELLIGENS TÁMOGATÁS KISVÁLLALKOZÁSOK TULAJDONOSAINAK A FORDPASS PRO SEGÍTSÉGÉVEL

FordPass Pro

FORDPASS PRO. AZ ÜZLETI ALKALMAZÁS CSATLAKOZTATOTT JÁRMŰVEKHEZ

Mindegy, hogy egy vagy akár öt üzleti járművet menedzsel, a FordPass Pro segítségével gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti a járművek állapotát, módosíthatja biztonsági beállításaikat és gondoskodhat problémamentes működésükről. Legyen mindig naprakész a karbantartással – a rendszer által biztosított járműállapot adatok segítségével az állásidő minimalizálható.

FordPass Pro app

ELLENŐRIZZE JÁRMŰVE ÁLLAPOTÁT EGY KATTINTÁSSAL!

A járműállapot-figyelmeztetések időben jelzik a fontosabb problémákat az alkalmazáson keresztül küldött értesítések segítségével. Kapjon figyelmeztetéseket a következőkről: AdBlue, üzemanyag- és mosófolyadék-szint, keréknyomás, olaj élettartam. A jármű állapotával kapcsolatos minden információ egy helyen található. Használja az applikáció My Garage funkcióját a járművek közti váltáshoz, hogy mindent kézben tudjon tartani. 

INTELLIGENS DIAGNOSZTIKA – A PONTOSABB ADATOK JOBB SZOGÁLTATÁST EREDMÉNYEZNEK

Smart Diagnostics

Arra törekszünk, hogy az Ön járműveit a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban visszajuttassuk az utakra.

A csatlakoztatott járművek előnye, hogy Tranzit Centrumaink már azelőtt ismerik a csatlakoztatott jármű állapotát, hogy az megérkezne a szervizbe. Vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel telefonon, és mi megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást az ütemezett karbantartással kapcsolatban, hogy minimalizáljuk költségeit. Sürgősségi állapotfelmérés: meghibásodás esetén azonnal megkezdjük a diagnosztikát; és mindent megteszünk azért, hogy az Ön járművei ismét mozgásba lendüljenek.

A jármű érkezése előtt megkezdett, fokozott felkészüléssel és a hiba pontosabb felmérésével elősegítjük a javítás folyamatát.