Mustang Mach-E interior showing SYNC 4

KAPCSOLATBAN A VILÁGGAL

FORD SYNC 4A

A SYNC RENDSZER KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓJA

A Ford SYNC 4ASYNC Overall Disclaimer egy autóba épített, felhőkapcsolattal rendelkező, ultramodern kommunikációs és szórakoztató rendszer. A felhőalapú technológia hatékonyabb útvonaltervezést és fejlettebb beszédfelismerést kínál, a szoftverfrissítéseknek köszönhetően pedig az autó képességei folyamatosan fejlődnek. A vezeték nélküli okostelefon-integráció, az elektromos járművek esetében elérhető töltéskezelés, az új, 15,5”-os érintőképernyő és még számos egyéb szolgáltatás révén az új SYNC 4A páratlan élményt kínál az új Ford tulajdonosok számára. (A rendszer jelenleg csak a teljesen elektromos Mustang Mach-E típusban érhető el.)

A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁK

A 15,5”-os, osztott kezelőfelületű érintőképernyő különböző funkciók egyidejű megjelenítését és kezelését teszi lehetővé. Az új SYNC 4A teljesítménye és adatfeldolgozási sebessége kétszerese az előző generációénak. A rendszer ráadásul képes megjegyezni az Ön beállításait, automatikusan módosítani a képernyő tartalmát és hasznos tanácsokkal segíteni Önt utazás közben.

CSATLAKOZTATOTT NAVIGÁCIÓ

A SYNC 4A rendszer navigációs képességei – az Ön igényeinek megfelelően  - folyamatosan fejlődnek. A felhőalapú technológiának köszönhetően az autó térképadatai a hálózaton keresztül rendszeresen frissülnek, a valós idejű forgalmi adatok pedig pontosabb és hatékonyabb útvonaltervezést tesznek lehetővé. További hasznos segítség az utazások során az időjárással kapcsolatos legfrissebb információk, és a tervezett útvonal mentén az adott töltöttséggel elérhető nyilvános töltőállomások megjelenítése.

SYNC4 navigation on screen
SYNC4 showing voice control

VEZETÉK NÉLKÜLI IRÁNYÍTÁS

A SYNC 4A szolgáltatásai az érintőképernyő használatával és egyszerű hangutasításokkal egyaránt vezérelhetők. A rendszer kompatibilis az Apple CarPlay® és az Android Auto ™ technológiákkal, ezért SYNC 4A-val vezeték nélkül is hozzáférhet okostelefonja számos funkciójához.

Red All-electric Mustang Mach-E driving past lake on mountain road

SZÁLLJON BE!

Felejtse el az üzemanyagot és fedezze fel a szabadság új formáját!

FEDEZZE FEL A MACH-E VILÁGÁT!

További információkért kattintson az alábbi linkekre!