Mustang Mach-E driving on a race track in the mountains

KÉSZEN A JÖVŐRE

SOFTWARE UPDATE SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

A Ford járművek legújabb generációját a folyamatos fejlődésre tervezték.

A felhőalapú technológia lehetővé teszi a Software Update szoftverfrissítést, amellyel  járműve folyamatosan fejlődik. A jármű letölti és telepíti az új szoftvert SYNC-rendszer frissítésétől kezdve az új vagy frissített funkciók bevezetésén át a jármű képességeinek bővítéséig.

Black Ford Puma

SYNC 3

A FordPass Connect szolgáltatással felszerelt valamennyi járműhöz rendelkezésre állnak szoftverfrissítések. A felhőalapú technológia képes letölteni a SYNC 3 firmware-frissítéseit és hibajavításait, valamint teljesen új funkciókat is telepíthet, például a SecuriAlertet és a helyi veszélyre figyelmeztető információkat. Vezetési adatait egyes biztosítótársaságokkal is megoszthatja, így akár teljesen személyre szabott biztosítási díjban részesülhet.

All-New Ford Mustang Mach-E interior with steering wheel and Next Generation Ford SYNC screen

SYNC 4A

A teljesen elektromos Mustang Mach-E modellben jelenleg elérhető következő generációs SYNC 4A technológiával a Software Updates szoftverfrissítések még hatékonyabbá válnak. A rendszer teljesen új funkciókat képes biztosítani járműve számára, számos javítást tud letölteni. Ezek közé tartozik a SYNC 4A szoftver javítása, valamint járműve minőségének, képességeinek és kényelmi funkcióinak frissítése.

A SOFTWARE UPDATE SZOFTVERFRISSÍTÉSEK HASZNÁLATA SYNC 4A RENDSZERREL

Frissítési beállításait a jármű érintőképernyőjén kezelheti. Itt választhatja ki az automatikus frissítések elfogadását vagy az összes kikapcsolását. Ha kikapcsolja az automatikus frissítéseket, azok továbbra is letöltődnek, de  telepítésükhöz a jóváhagyására lesz szükség. Arra is lehetősége nyílik, hogy rendszeres ütemezést állítson be egyes speciális ütemezést igénylő frissítésekhez.

Red All-electric Mustang Mach-E driving past lake on mountain road

SZÁLLJON BE!

Már elérhető az új Ford Mustang Mach-E Software Update Szoftverfrissítésekkel. Felejtse el az üzemanyagot és fedezze fel a szabadság új formáját!

FEDEZZE FEL A MACH-E VILÁGÁT!

További információkért kattintson az alábbi linkekre!