MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Cars > ECOSPORT > Felszereltségek > Biztonság és védelem

Biztonságot és védelmet nyújtunk

A biztonsági felszereltségek nem csupán az Ön védelméről gondoskodnak, de utasait és a forgalom többi résztvevőjét is védik, sőt segíthetnek az esetleges balesetek elkerülésében is. Az EcoSport ezen felül gondoskodik járműve teljeskörű védelméről is.

Rear view of Ford EcoSport in city street

Fejlett rendszer a hatékony fékezésért

A Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és az Elektronikus fékerőelosztás gondoskodik arról, hogy a fékezés mindig hatékony legyen.

A gyalogosokat is védő rendszer

Az Ütközésmegelőző és Gyalogosfelismerő rendszer az úton, illetve az út közelében található járműveket és gyalogosokat figyeli és hívja fel jelenlétükre a vezető figyelmét. Amennyiben a vezető nem reagál, a rendszer automatikusan lefékezi az autót. Ezt a technológiát a balesetek enyhítése és megelőzése érdekében fejlesztettük ki.

Rear view of Ford EcoSport in city street

Térérzékelős riasztórendszer a nagyobb biztonság érdekében

A külső riasztórendszer erőteljes hanggal jelzi a környezetének, ha az ajtókat vagy a motorháztetőt erőszakkal kinyitják. További védelmet jelent a FordPass mobilalkalmazás, amely figyelmezető üzenetben jelzi, ha a riasztórendszer bekapcsol. A  SecuriAlert pedig minden illetéktelen behatolási kísérletről értesíti - még akkor is, ha azok nem aktiválták a jármű riasztórendszerét.

New Blue Ford EcoSport alarm system
Top