ELEKTROMOS JÁRMŰVEK TÖLTÉSE OTTHON

Otthoni elektromosjármű-töltés piacvezető szolgáltatóktól – gondoskodunk Önről.

Ha többet szeretne megtudni az otthoni töltésről, keresse fel gyakran ismételt kérdéseinket!

Ford Mustang Mach-E töltése otthon

ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTÉSE OTTHON

Kétféleképpen töltheti fel otthon az elektromos járművét. A leggyorsabb megoldás a kifejezetten erre a célra készült otthoni elektromosjármű-töltőpont használata, vagy a jármű csatlakoztatása egy szabványos háztartási aljzathoz egy opcionális otthoni töltőkábel segítségével.

ELEKTROMOSJÁRMŰ-TÖLTŐK ÉS TELEPÍTÉSÜK

A Ford a MobilityTooltip szolgáltatóval együttműködésben kínál különféle elektromosautó-töltő opciókat és telepítési szolgáltatásokat – egyszerűen válassza ki az Önnek megfelelőt!

 

A Wallbox és a telepítési lehetőségek megtekintése

Placeholder
Elektromosjármű-töltő kábel

ELEKTROMOSJÁRMŰ-TÖLTŐKÁBELEK

A Ford elektromos járművekhez tartozik egy kábel, amelyet a váltóárammal működő köztéri töltőpontokon használhat, mivel nem mindegyik rendelkezik saját kábellel. Az otthoni töltéshez egyszerűen csatlakoztathat egy másik opcionális elektromosjármű-töltőkábelt a normál hálózati tápegységhez.

 

Ha külföldre utazik, vagy más típusú aljzathoz szeretne csatlakozni, online üzletünkben talál csatlakozókat a töltőkábelhez, valamint egyéb elektromos és hibrid tartozékokat is.

 

Vásároljon töltőkábeleket és adaptereket

 

 

OTTHONI CSATLAKOZÓ ALJZATOK

Ford elektromos járművét egy opcionális otthoni töltőkábel megvásárlásával szabványos háztartási csatlakozó aljzatról is töltheti. Az ilyen módon történő töltés lassabb, mint egy otthoni elektromosjármű-töltőponton keresztül, de kényelmes lehet. Mindig biztosítsa, hogy a csatlakozó aljzatok alkalmasságát szakképzett villanyszerelőTooltip ellenőrizze. Adapterek elérhetők az ipari csatlakozó aljzatokhoz is.

MENNYIBE KERÜL AZ ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTÉSE?

Az elektromos autó töltésének költsége olyan tényezőktől függ, mint az akkumulátor mérete, az Ön által igénybe vett elektromos tarifa, az akkumulátor töltöttségi szintje és az elektromos jármű hőmérséklete.

MENNYI IDEIG TART AZ ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTÉSE?

Az elektromos autó töltésének időtartama különböző tényezőktől függ, például attól, hogy kifejezetten erre a célra készült elektromosjármű-töltőt használ-e, valamint az akkumulátor töltöttségi százalékától és méretétől.

PÉLDÁK AZ ELEKTROMOS AUTÓK TÖLTÉSI IDEJÉRE

A bemutatott példák a Mustang Mach-E Premium RWD Extended Range modellre vonatkoznak.

Töltési mód

Akkumulátor
Idő

EV töltő (7,4 kW)

10-80% 10.2 óraTooltip

Otthoni csatlakozóaljzat (2,3 kW)

10-80% 36 óraTooltip
next
prev