ÚTMUTATÓ KÖZTÉRI TÖLTÉSHEZ

Benzinkutakon, parkolókban, szupermarketekben és az utcán – az egyre több helyen megtalálható köztéri töltőállomások segítenek, hogy plug-in hibrid vagy elektromos áruszállítóját útközben is könnyedén feltöltse.

TÖLTŐPONTOK ÉS -HÁLÓZATOK

Electric charging icon

TÖLTŐÁLLOMÁSOK TÍPUSAI

A pontos töltési idő a technológia típusától függően változhat. Az IONITY nagysebességű egyenáramú töltőkkel egy olyan jármű, mely rendelkezik a teljes, 350 Kw-os töltési teljesítménnyel, 34 perc alatt 15%-ról 80%-ra tölthető.

Egyes köztéri töltőállomásokhoz saját töltőkábel használata szükséges. Legtöbb esetben azonban mindössze csatlakoztatni kell a járművet, és aktiválni a kifizetést – ami most a BlueOvalTM Charge Network töltőhálózat-előfizetéssel még könnyebb.

EURÓPA EGYIK LEGNAGYOBB HÁLÓZATA

A BlueOvalTM Charge Network töltőhálózat 600 000 jól hozzáférhető töltőállomást biztosít az elektromos járművek vezetői számára szerte Európában, beleértve a nagysebességű egyenáramú IONITY töltőket. 

Az RFID kártya vagy a SYNC képernyő segítségével hozzáfér a BlueOvalTM Charge Network töltőhálózathoz.

Kevesebb, mint öt járművel rendelkező ügyfeleink a FordPass Pro applikáció segítségével férnek hozzá a BlueOvalTM Charge Network töltőhálózathoz, így a töltés vezérléséhez és a fizetéshez is okostelefonjukat használhatják.

Person standing next to charging Ford Van

KÖZTÉRI TÖLTŐÁLLOMÁSOK

A köztéri töltőállomások remek szolgálatot tesznek, mikor Ön úton van, és sok esetben gyorsabb töltést biztosítanak, mint az otthonában. A váltóáramú köztéri töltőpontok 7,2 óra alatt 10%-ról 80%-ra való töltésre képesek. Az egyenáramú (50 kW-os) töltők pedig 90 perc alatt töltik 10%-ról 80%-ra a járművet. Tökéletes megoldás, ha útközben kívánja újratölteni plug-in hibrid vagy elektromos áruszállítóját.

További információkért kattintson az alábbi linkekre