MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > Hybrid Electric GLP > Mild Hybrid
Ford Puma mHEV parked on street

Gazdaságosabb fogyasztás és alacsonyabb költségek

A mild hibrid hajtással költséghatékony módon léphet be az elektromos forradalomba. Olyan járművezetők számára a legmegfelelőbb, akik gyakran utaznak rövidebb távon, különösen városok környékén és alacsonyabb átlagsebességgel. A Ford kínálatában a dízeles és benzines mild hibrid hajtású járművek egyaránt megtalálhatók. A Fiesta, Focus és az új Kuga 1.0 literes EcoBoost Hibrid motorral is rendelhető, míg az új Kuga, Transit Custom és Transit modellek esetében a legújabb Euro 6-os dízel technológiát képviselő EcoBlue Hibrid motorunk is választható.

Gazdaságosra tervezve

A belső égésű motort egy elektromos motor támogatja. Alacsony sebességnél, vagy álló helyzetben a belső égésű motor automatikusan leáll, de amint szükség van rá, a 48 V-os indítógenerátor szemvillanás alatt újraindítja. A különálló 48 V-os lítiumion-akkumulátor automatikusan töltődik a visszatápláló fékrendszer segítségével, fékezéskor és lejtőn guruláskor is. Az akkumulátort nem kell áramforrásra csatlakoztatva tölteni.

Eco Boost logo
Ford Puma mHEV parked on street

Ford Fiesta EcoBoost Hybrid

A hamarosan elérhető, új Ford Fiesta EcoBoost Hybrid tökéletesen ötvözi a hibridek hatékonyságot a Fiesták megnyerő dinamizmusával. A hibrid erőátviteli rendszer részeként a hagyományos benzinmotort egy elektromos motor támogatja, ami nagyobb teljesítményt és kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé. A független, 48 V-os Li-ion akkumulátort a regeneratív fékezés automatikusan tölti, ezért külső töltésre egyáltatlán nincs szükség.

Ford Focus EcoBoost Hybrid

A Ford Focus hamarosan elérhető új, EcoBoost Hybrid hajtóműve minden eddiginél hatékonyabbá teszi a Focus szériát. Az EcoBoost Hybrid hajtás részeként dolgozó, akkumulátorról üzemelő elektromos motor növeli a jármű teljesítményét, emellett gazdaságosabb üzemanyag-felhasználást tesz lehetővé. A hibrid akkumulátor töltéséről a regeneratív féktechnológia gondoskodik, ezért a járműnek nincs szüksége külső áramforrásra.

Eco Boost logo
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top