Ford Electric mountain road with motion lighting

ÚJRATÖLTVE

A Mustang Mach-E a Ford vadonatúj, teljesen elektromos SUV modellje. Szellemiségével, dinamizmusával és teljesítményével új korszakot nyit.

Ford Electric zero emissions

A ZÉRÓ KIBOCSÁTÁS EREJE

A teljesen elektromos járműveket kizárólag az akkumulátor energiája hajtja. Zéró üzemanyag. Zéró kibocsátás.

Nem csak a környezetüket, de a vásárláshoz nyújtott állami támogatásoknak, az alacsonyabb útdíjaknak és a kedvezőbb parkolásnak köszönhetően az Ön pénztárcáját is kímélik.

All-New All-Electric Ford Mustang Mach-E First Edition

AZ INNOVÁCIÓ A VÉRÜNKBEN VAN 

A Ford villamosítási terve a cég erősségeire épít: az innovációra, a teljesítményre és a vásárlók által is elismert világszínvonalú technológiára, amit az elektromos autók fejlesztése során teljesen újraértelmezünk. És a vadonatúj, teljesen elektromos Mustang Mach-E csak a kezdet.  
Ford Electric Destination Map

AKÁR 595 KM-ES, TISZTÁN ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁGTooltip

Új, teljesen elektromos Mustang Mach-E modellel minden eddiginél nagyobb távolságokat tehet meg anélkül, hogy a töltés miatt aggódnia kellene. Kíváncsi, mégis milyen messzire juthat egy töltéssel?

TERVEZZE MEG ÚTJAIT

Mint minden autónál, a teljesen elektromos járművek esetében is különböző tényezők befolyásolják az aktuális hatótávolságot. A jó hír az, hogy bizonyos módszerekkel növelheti is azt.

MI BEFOLYÁSOLHATJA A HATÓTÁVOLSÁGOT?

EGYSZERŰ TÖLTÉS

Ford Explorer Plug In Hybrid charging at home

OTTHONI TÖLTÉS

A Ford Wallbox töltővel éppolyan egyszerűen feltöltheti autóját, mint egy mobilt. Az innovatív rendszer az éjszaka során teljesen feltölti a jármű akkumulátorait, így az menetkészen várja.

All New E-Transit charging in public

NYILVÁNOS TÖLTŐÁLLOMÁSOK

Európa 21 országában jelenleg több, mint 600'000 BlueOval Charge Network töltőpont áll az elektromos autók tulajdonosainak rendelkezésére. A töltőpontok jellemzően forgalmas helyeken, szupermarketek, bevásárlóközpontok parkolójában, autópályák benzinkútjainál és hasonló helyeken találhatók.

Ford Explorer

FORD ELEKTROMOS EXPLORER

Megérkezett a legújabb, teljesen elektromos SUV! Kalandokra tervezve. Ikonikus dizájn. Jelentős hatótávolság. Gyors töltés. Extra kényelem és következő generációs csatlakoztathatóság. Az Explorer. Adjon új értelmet a kalandoknak!

Tudjon meg többet

FORD E-TRANSIT

2022-ben egy új, elektromos hajtású Transittal bővült a Ford haszongépjármű kínálata. Strapabíró, erős, sokoldalú - ahogy az egy Transittól elvárható. Az E-Transit a Ford folyamatosan bővülő elektromosautó-kínálatának legújabb tagjaként új korszakot nyit a Transitok sikerekben gazdag történetében.

Tudjon meg többet

Ford E-Transit side view
Ford All Electric Vehicle

NE HAGYJON KI SEMMIT