Ford Electric mountain road with motion lighting

ÚJRATÖLTVE

Felkészült az elektromos forradalomra? Átfogó villamosítási tervének részeként a Ford  hamarosan bemutatja új, teljesen elektromos SUV-ját. A Mustangok szellemisége, ereje és gyorsulása ihlette autónkat már egy új korszakra terveztük.

Ford Electric zero emissions

A ZÉRÓ KIBOCSÁTÁS EREJE

A teljesen elektromos járműveket kizárólag az akkumulátor energiája hajtja. Zéró üzemanyag. Zéró kibocsátás.

Nem csak a környezetüket, de a vásárláshoz nyújtott állami támogatásoknak, az alacsonyabb útdíjaknak és a kedvezőbb parkolásnak köszönhetően az Ön pénztárcáját is kímélik.

Ford Electric Mustang pony

AZ INNOVÁCIÓ A VÉRÜNKBEN VAN 

A Ford villamosítási terve a cég erősségeire épít: az innovációra, a teljesítményre és a vásárlók által is elismert világszínvonalú technológiára, melyeket az elektromos autók fejlesztése teljesen újra értelmezzük. És a vadonatúj, teljesen elektromos Ford SUV csak a kezdet.
Ford Electric Destination Map

AKÁR 595 KM-ES, TISZTÁN ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁGTooltip

Új, teljesen elektromos Ford SUV-val minden eddiginél nagyobb távolságokat tehet meg anélkül, hogy a töltés miatt aggódnia kellene. Kíváncsi, mégis milyen messzire juthat egy töltéssel?

TERVEZZE MEG ÚTJAIT

Mint minden autónál, a teljesen elektromos járművek esetében is különböző tényezők befolyásolják az aktuális hatótávolságot. A jó hír az, hogy bizonyos módszerekkel növelheti is azt.

MI BEFOLYÁSOLHATJA A HATÓTÁVOLSÁGOT?

EGYSZERŰ TÖLTÉS

Ford Explorer Plug In Hybrid charging at home

OTTHONI TÖLTÉS

Este csatlakoztassa a Ford Wallbox-hoz, és reggel az autója garantáltan feltöltött, útrakész állapotban várja. Pont úgy, mint a mobilja.

Ford Explorer Plug In Hybrid chargin in public

NYILVÁNOS TÖLTŐÁLLOMÁSOK

Európa-szerte jelenleg több, mint 100 000 töltőpont áll az elektromos autók tulajdonosainak rendelkezésére. A töltőpontok jellemzően forgalmasabb helyeken, szupermarketek, bevásárlóközpontok parkolójában, autópályák benzinkútjainál és hasonló helyen találhatók.

Ford All Electric Vehicle

NE HAGYJON KI SEMMIT

A tervek szerint a Ford 2022-ig nem kevesebb, mint 16 elektromos járművet mutat be a különböző piacokon. A különleges, teljesen elektromos, Ford Mustang ihlette SUV már hamarosan kapható is.