Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > Hybrid Electric GLP > Teljesen elektromos
Ford All-Electric vehicles logo

Teljesen elektromos járművek

A Ford 2022-ig 40 különböző típusú elektromos hajtású járművet tervez forgalomba hozni világszerte, amelyből 16 teljesen elektromos lesz. A vadonatúj, teljesen elektromos Performance modellünk pedig már 2020-ban forgalomba kerül, 480 km-es tervezett hatótávolsággal.

New Ford fully electric performance vehicle

Vadonatúj, teljesen elektromos Performance gépjárművünket a Mustang ihlette.

Which vehicle is right for you logo with electric power scheme

Melyik elektromos jármű felel meg leginkább Önnek?

Akármerre néz, bőséges információt talál az elektromos járművekről. Ennek ellenére a saját életstílusához megfelelő kiválasztása nem egyszerű feladat. Ezért foglaltuk össze Önnek a legfontosabb tudnivalókat, amelyek segítségére lesznek, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb típust.

A teljesen elektromos járművek technológiája

A zéró ereje

A teljesen elektromos járműveket kizárólag akkumulátor hajtja, így zéró kibocsátással közlekedik. Az újabb teljesen elektromos modellek hatótávolsága (a régebbieknél jellemző 161–241 km helyett) közel 500 km is lehet, amellyel gyökeresen új, izgalmas lehetőségeket kínálnak tulajdonosuk számára.

Ford All-Electric logo
IONITY electric charging stations

Akkumulátortöltés

A teljesen elektromos járművek olyan egyszerűen is tölthetők, mint egy mobiltelefon. 

Egy otthon felszerelt Wallbox töltőkészülékkel az akkumulátor egy éjszaka alatt teljesen feltölthető. Lehetőség van normál csatlakozóaljzat használatára is, de ezzel az autó feltöltése hosszabb időt igényel, mint Wallbox használata esetén. A nagyobb teljesítményű gyorstöltő állomások száma is egyre nő az utak mentén. 

A jövőben pedig a Ford részvételével tervezett IONITY hálózatban az erre alkalmas járművek mintegy 20 perc alatt 80%-ra tölthetők. 

Egy elektromos jármű 100 km-re elegendő feltöltésének átlagos költsége rendszerint alacsonyabb az azonos távra jutó üzemanyag átlagáránál.Focus Electric

Új vezetési élmény

Vezetési élmény szempontjából a teljesen elektromos járművek egyenletesen és gyorsan futnak. Hagyományos benzin- és dízelüzemű társaikkal ellentétben szinte azonnal biztosítják a nyomatékot. Felpörgetés és váltás hiányában a gyorsulás egyenletes, csendes és meglepően gyors. A hagyományos motorokhoz képest kisebb és egyszerűbb felépítésű hajtásuk pedig nagyobb belső teret és rakteret is jelent.

Nemcsak a hajtó energia kerül kevesebbe, de az üzemeltetési költségek is alacsonyabbak. A teljesen elektromos járművek esetében a kevesebb mozgó alkatrésznek köszönhetően a benzin- és dízelüzemű járművekhez képest kevesebb a meghibásodási lehetőség, ami csökkenti a szervizelési és karbantartási költségeket. Igaz, hogy megvásárlása nagyobb költséget jelent, de a legtöbb járművezető hosszú távon mégis megtakarítást érhet el vele.

Ford All-electric vehicle charging point close up

Hybrid és elektromos

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top