Ford Electric mountain road with motion lighting

ÚJRATÖLTVE

A Mustang Mach-E a Ford vadonatúj, teljesen elektromos SUV modellje. Szellemiségével, dinamizmusával és teljesítményével új korszakot nyit.

Ford Electric zero emissions

A ZÉRÓ KIBOCSÁTÁS EREJE

A teljesen elektromos járműveket kizárólag az akkumulátor energiája hajtja. Zéró üzemanyag. Zéró kibocsátás.

Nem csak a környezetüket, de a vásárláshoz nyújtott állami támogatásoknak, az alacsonyabb útdíjaknak és a kedvezőbb parkolásnak köszönhetően az Ön pénztárcáját is kímélik.

All-New All-Electric Ford Mustang Mach-E First Edition

AZ INNOVÁCIÓ A VÉRÜNKBEN VAN 

A Ford villamosítási terve a cég erősségeire épít: az innovációra, a teljesítményre és a vásárlók által is elismert világszínvonalú technológiára, melyeket az elektromos autók fejlesztése során teljesen újraértelmezzük. És a vadonatúj, teljesen elektromos Mustang Mach-E csak a kezdet.  
Ford Electric Destination Map

AKÁR 595 KM-ES, TISZTÁN ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁGTooltip

Új, teljesen elektromos Mustang Mach-E modellel minden eddiginél nagyobb távolságokat tehet meg anélkül, hogy a töltés miatt aggódnia kellene. Kíváncsi, mégis milyen messzire juthat egy töltéssel?

TERVEZZE MEG ÚTJAIT

Mint minden autónál, a teljesen elektromos járművek esetében is különböző tényezők befolyásolják az aktuális hatótávolságot. A jó hír az, hogy bizonyos módszerekkel növelheti is azt.

MI BEFOLYÁSOLHATJA A HATÓTÁVOLSÁGOT?

EGYSZERŰ TÖLTÉS

Ford Explorer Plug In Hybrid charging at home

OTTHONI TÖLTÉS

A Ford Wallbox töltővel éppolyan egyszerűen feltöltheti autóját, mint egy mobilt. Az innovatív rendszer az éjszaka során teljesen feltölti a jármű akkumulátorait, így az menetkészen várja.

Ford Explorer Plug In Hybrid chargin in public

NYILVÁNOS TÖLTŐÁLLOMÁSOK

Európa 21 országában jelenleg több, mint 120 000 FordPass Charging Network töltőpont áll az elektromos autók tulajdonosainak rendelkezésére. A töltőpontok jellemzően forgalmasabb helyeken, szupermarketek, bevásárlóközpontok parkolójában, autópályák benzinkútjainál és hasonló helyen találhatók.

Ford All Electric Vehicle

NE HAGYJON KI SEMMIT

A tervek szerint a Ford 2022-ig nem kevesebb, mint 16 elektromos járművet mutat be a különböző piacokon. A különleges, teljesen elektromos, Ford Mustang ihlette SUV már hamarosan kapható is.