Ford Servis BB

FORD ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

RÁNK MINDEN VÁRATLAN HELYZETBEN SZÁMÍTHAT!

FORD ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

FORD ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

Az Országúti Segélyszolgálatra (Ford Assistance) mindig számíthat itthon és bárhol Európában, ha Önt váratlan esemény éri, és nem tudja tovább folytatni útját: heti hét nap, az év 365 napján rendelkezésére állunk.

Ford gépjárműve automatikusan megkapja a Ford Országúti Segélyszolgálat opciót az első forgalomba helyezéstől számított 12, vagy 24 hónapra, vagy a szervizkönyvben feltüntetett kilométeróraállás szerint előírt szervizidőpontig.Ford servis amelyik hamarabb

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az Országúti Segélyszolgálat (Ford Assistance) minden új Ford gépjárműhöz jár az első forgalomba helyezés napjától számítva a következő esedékes szerviz időpontjáig. Minden kötelező szerviz alkalmával lehetősége van meghosszabbítani Ford Assistance szerződését, ami a következő kötelező szerviz elvégzéséig tart.

 

 

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR?

Amennyiben autója egy esetleges műszaki vagy elektromos meghibásodás következtében üzemképtelenné válik, hívja a Ford Országúti Segélyszolgálat (Ford Assistance) vonalat, és mi azonnal a segítségére sietünk.Ford servis dokumentumot

CSEREAUTÓ SZOLGÁLTATÁS

Amennyiben autója javítása több időt venne igénybe, csereautót biztosítunk Önnek, akár 5 munkanapig.

TÖMEGKÖZELEKEDÉS JEGYTÉRÍTÉS

Ha autója megjavítását nem tudjuk a helyszínen megoldani, akkor megtérítjük az Ön és az utasai számára a szükséges tömegközlekedési költségeket.

REPÜLŐJEGY MEGTÉRÍTÉSE

Ha autója megjavítását nem tudjuk egy nap alatt megoldani, a 6 órát meghaladó vasúti út esetén a turista osztályú repülőjegy költségeit is megtérítjük.

SZÁLLÁS SZOLGÁLTATÁS

A szállás költségeit megtérítjük Ön és utasai számára, ameddig autóját megjavítjuk. Belföldön történő káresemény esetén legfeljebb 3 éjszakára, külföldi esetén akár 10 munkanapig.

VISSZAÚT MEGTÉRÍTÉSE

Ha a hazautazás időpontjáig nem készülnek el a javítási munkálatok, gondoskodunk egy személy visszaszállításáról a jármű javításának helyszínére.

GÉPJÁRMŰ HAZA-
SZÁLLÍTÁSA KÜLFÖLDRŐL

Amennyiben autóját külföldön éri káresemény és a javítást nem lehet 5 munkanapon belül elvégezni, autóját a lakóhelyéhez legközelebbi márkakereskedésbe szállítjuk.

Tekintse meg az Adatvédelmi tájékoztatót!

Ismerje meg a szolgáltatáshoz kapcsolódó Feltételek és kizárások részleteit!

Ford Servis

MI A TEENDŐ, HA JÁRMŰVE AZ ÚT ALATT MEGHIBÁSODOTT?

Hívja a megfelelő Ford Országúti Segélyszolgálat (Ford Assistance) vonalat, és a lehető leggyorsabban a segítségére sietünk.

Magyarországon belüli segélyhívó szám: 06 80 204 635

Külföldön történt káresemény esetén segélyhívó szám: 00 36 1 345 1728

Amennyiben nem tudjuk azonnal megoldani a problémát, segítünk eljutni a célállomásra, és intézkedünk járművének mentéséről.