AZ ÚJ, TELJESEN ELEKTROMOS
MUSTANG MACH-E® RALLY

A Mustangot először elektromos autóvá alakítottuk. Most pedig úgy alakítjuk át, ahogy eddig még sosem.

 

Bemutatjuk az autóversenyek ihlette új, teljesen elektromos Mustang Mach-E® Rally modellt. Az első olyan Mustang, mely arra készült, hogy bizonyítson a versenypályán és nagy port verjen fel.

 

A Mustang Mach-E Rally külsőre megfelel az elvárásoknak. Drámai hátsó spoiler, egyedi karosszériaMach-E Rally 2023 intro, tartós, fényes fehér, 19"-os könnyűfém keréktárcsákkal díszítve, amit a Ford rally autók régre visszanyúló története ihletett.

 

A Mustang Mach-E Rally 2024 elejétől lesz rendelhető, a szállítások röviddel ezután kezdődnek. A „Feliratkozás Ford hírlevélre” gombra kattintva értesülhet a járművel és a Mustang Mach-E termékcsalád többi tagjával kapcsolatos legfrissebb hírekről.

 

Feliratkozás Ford hírlevélre

New All Electric Mustang Mach-E® Rally

NEM CSAK A LÁTSZAT KEDVÉÉRT

A Mustang Mach-E Rally számos fejlesztéssel büszkélkedve nyújt szabadságot és szórakozást a sáros utakon. Ezek közé tartozik a Mustang Mach-E GT egyedi fejlesztésű motorja, a speciális rugókkal és MagneRide® lengéscsillapítókkal kiegészítettMach-E Rally 2023 feature egyedi felfüggesztés, valamint a Mustang Mach-E GT modellhez képest nagyobb felületet és laza felületi tapadást biztosító gumiabroncsok.

Szintén ebben a járműben érhető el a Ford legelső RallySport Drive üzemmódja, mely az elektronikus rendszereket úgy hangolja át, hogy jobb irányítást és kezelhetőséget biztosítsanak a csúszós kanyarokban.

New All Electric Mustang Mach-E® Rally interior

VERSENYRE TERMETT KÉNYELEM

Bukókeret nélkül! Belül a kényelem, a funkcionalitás és a stílus kombinációja egészíti ki az ikonikus fehér kerekeket. Foglaljon helyet a Ford által tervezett jellegzetes, fényesfehér üléstámlákkal és az ülés felületén dombornyomott „Mach-E Rally” felirattal ellátott Performance ülésekben. 

További információkért kattintson az alábbi linkre