MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Személyautók és Személyszállítók > GALAXY > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Teljesítmény és hatékonyság

A Ford Galaxy motorkínálatában mostantól egy új benzines erőforrást is talál a különböző dízeles opciók mellett. A motorokat természetesen egy sor fejlett technológiai megoldás teszi még hatékonyabbá. A hibridnél egy fokozatmentes automata váltó optimalizálja az üzemanyag-fogyasztást és maximalizálja a teljesítményt. A dízelmotor esetében pedig az automatikus Start-Stop funkció gondoskodik róla, hogy ritkábban kelljen tankolni. Hibrid vagy dízel, automata vagy manuális, a Ford Galaxy fejlett műszaki megoldásai segítenek megtalálni az egyensúlyt a gazdaságos üzemeltetés és az elvárt teljesítmény között.

Fejlett motorok kompromisszumok nélkül

A Ford kifinomult technológiájának köszönhetően többé nem kell választania a teljesítmény és hatékonyság közül. A Ford Galaxyban már a legújabb 2,5 literes benzines hibrid motorunk dolgozik, ami kivételes, 190 lóerős teljesítményre és 200 Nm-es nyomatékra képes, kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás mellett. Alternatív megoldásként természetesen választhatja a kétféle teljesítményváltozatban is elérhető, rendkívül takarékos, 2,0 literes EcoBlue dízelmotorunkat is. Bárhogy dönt, többé nem kell kompromisszumot kötnie.

EcoBoost petrol engine
Ford Galaxy Automatic Paddle Shift Controls at the steering column

Kormányváltó: gyors sebességváltás automata váltóval

Normál esetben csak luxus sportautókban találkozhat vele, ám az Automata Kormányváltó Vezérlő már a 8 sebességes automata és a PowerShift sebességváltókkal is elérhető. Ennek a sportautók ihlette technológiának köszönhetően bármikor könnyedén válthat sebességet. És mivel a váltó a kormányon található, így az éles kanyarok bevételét is megkönnyíti.

Top