Home > Személyautók és Személyszállítók > GALAXY > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Teljesítmény és hatékonyság

Benzines vagy dízel? Mindegy, melyiket választja, a fejlett mérnöki munkának és az intelligens technológiáknak köszönhetően nem kell kompromisszumot kötnie: a meggyőző teljesítmény és lenyűgöző üzemanyag-hatékonyság az alapfelszereltség része.

EcoBoost petrol engine

EcoBoost: kompromisszumok nélküli teljesítmény és hatékonyság

A kiemelkedő teljesítmény és gazdaságosság érdekében mindkét választható EcoBoost benzinmotor egyesíti a közvetlen üzemanyag-befecskendezés és a turbófeltöltés előnyeit.

Az új, 1,5 literes EcoBoost benzinmotor a forradalmi EcoBoost termékcsalád új tagja, amely alacsonyabb károsanyag-kibocsátás és meggyőző 6,5 liter / 100 km-es üzemanyag-hatékonyság mellett is 160 LE-s teljesítményt ad le.

A 2,0 literes EcoBoost motor teljesítménye impozáns: 240 LE. A speciálisan beállított hangterelőnek köszönhetően a jellegzetes motorhangot nagy gázadáskor az utastérben is élvezheti.

Különféle választható dízelmotorok

Jobban szereti a dízelt? A továbbfejlesztett, 2,0 literes TDCi négy teljesítményben áll rendelkezésre: 120, 150, 180 és bi-turbo 210 LE. Mindegyik motor a legmodernebb műszaki megoldásokkal fokozza a teljesítményt, a nyomatékot és a gazdaságosságot, kevesebb károsanyag-kibocsátás mellett.

2.0L TDCi diesel engine for extra power and maximum efficiency
Ford Galaxy Automatic Paddle Shift Controls at the steering column

Sebességváltó a kormányon: gyors automata váltási lehetőség

A rendszerint csak csúcskategóriás sportautókon megtalálható, kormányról vezérelhető automata váltó a teljesen új, 6-sebességes automata váltó és a PowerShift váltó esetén egyaránt elérhető. Ez a versenypályára termett műszaki megoldás gyors, erőfeszítés nélküli gombnyomássá egyszerűsíti a sebességváltást. Mivel a sebességváltó fülek a kormánykeréken találhatók, kanyarodás közben is hatékonyan lehet váltani.

Top