Home > Személyautók és Személyszállítók > GALAXY > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Az erő, amire vágyik.

A hatékonyság, amire szüksége van.

Függetlenül attól, hogy benzinest vagy dízelest, manuálisat vagy automatát választ: a Ford Galaxy modern műszaki megoldásai meggyőző teljesítményt és lenyűgöző hatékonyságot nyújtanak. 

EcoBoost petrol engine

EcoBoost: erő és hatékonyság tekintetében nincs kompromisszum

Az EcoBoost benzines motor közvetlen üzemanyag befecskendezés és turbófeltöltés kombinációját használja a kiemelkedő teljesítmény és gazdaságosság érdekében:

Az új, 1.5 literes EcoBoost benzines motor a forradalmi EcoBoost család új tagja, mely alacsonyabb károsanyag-kibocsátással, kiemelkedő üzemanyag-fogyasztással és 160 lóerővel rendelkezik.

Még jobb teljesítmény

A Ford EcoBlue 2.0 literes motorokat még jobb teljesítménnyel láttuk el. Ezek a továbbfejlesztett motorok megfelelnek a szigorú Euro Stage 6 kibocsátási követelményeknek, ráadásul további okos és gazdaságos megoldásokkal is rendelkeznek.

2.0L TDCi diesel engine for extra power and maximum efficiency
Ford Galaxy Automatic Paddle Shift Controls at the steering column

Kormányváltó: gyors sebességváltás automata váltóval

Normál esetben csak luxus sportautókban találkozhat vele, ám az Automata Kormányváltó Vezérlő már a 8-sebességes automata és a PowerShift sebességváltókkal is elérhető. Ennek a sportautók ihlette technológiának köszönhetően bármikor könnyedén válthat sebességet. És mivel a váltó a kormányon található, így az éles kanyarok bevételét is megkönnyíti.

Top