Ford E-Transit Custom in blue parked inside of the building

MUNKA, ÚJ ALAPOKON

E-TRANSIT CUSTOM

 

A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS E-TRANSIT CUSTOM

Európa legkeresettebb áruszállítójaBest Selling Van mostantól elektromos változatban is kapható.

A terhelhetőségéről és megbízhatóságáról ismert modell belépett az elektromos korszakba, amivel újradefiniálja a munka fogalmát.

Az új E-Transit Custom áru- és személyszállítót alapjaiban újratervezték az elektromos energiához és a következő generációs csatlakoztathatósághoz igazítva.

Legendás képességei mellett, mivel teljesen elektromos, hatékonyabb és zéró károsanyag-kibocsátással közlekedik. Sőt mi több, intelligens szoftverei és Ford Pro csatlakoztathatósága segít Önnek megbirkózni a mindennapok kihívásaival, maximalizálni járműve rendelkezésre állását, és összességében növelni vállalkozása hatékonyságát.

Haszongépjárműve még sosem dolgozott ilyen keményen.

E-Transit Custom
Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

E-TRANSIT CUSTOM HATÓTÁV

AKÁR 380 KM BECSÜLT HATÓTÁVE-Transit Custom Range
  

A MEGOLDÁS KULCSA A MINDENNAPOKHOZ    

FORD PRO: A TUDÁS AZ ERŐ MÖGÖTT

Több, mint egyszerű haszongépjármű: A Ford E-Transit Custom csupán egy alkotórésze a teljes Ford Pro integrált megoldásnak. A Ford Pro az intelligens szoftverek, alkalmazások és flottakezelő eszközök összessége, amely magába foglalja a Ford Pro E-Telematics és FordPass Pro eszközöket is. Ráadásul mindezen funkciók összekapcsoltan működnek, így segítenek növelni a jármű üzemidejét és az Ön vállalkozásának hatékonyságát.

Ford Pro integrated service dashboard on tablet
Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard

TELJESÍTMÉNY BÁRHOL, BÁRMIKOR 

Bárhová is vezessen az útja, eszközeit mindenhol használhatja. Az E-Transit Custom modell Pro Power Onboard technológiával elérhető, így a munkavégzés helyén csatlakoztathatja elektromos szerszámait, fényforrásait, laptopját vagy egyéb eszközeit. 

MINDENKIT LENYŰGÖZ

Az E-Transit Custom új, impozáns külsejét olyan elemek alkotják, mint például a motorháztetőt teljes szélességében megvilágító, LED csíkkal összekötött, jellegzetes fényszórók, valamint a trapézformájú, figyelemfelkeltő első hűtőrács-kialakítás. 

Ford E-Transit Custom in blue grill close-up
Ford E-Transit Custom in blue side view close-up

A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS FORD E-TRANSIT CUSTOM