Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT CUSTOM > Trail

FORD TRANSIT CUSTOM TRAIL

Masszív kivitelezésével, intelligens műszaki megoldásaival és továbbfejlesztett képességeivel az új Ford Transit Custom Trail megbízható munkatársa lesz vállalkozásának.

A mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű (kizárólag manuális váltós modelleknél) gondoskodik róla, hogy a jármű nehéz terepen is megfelelően mozogjon azáltal, hogy a motor nyomatékát mindig a legjobb tapadású kerekekre irányítja. A járműhöz választható kifinomult motorok pedig nemcsak hatékonyabbak, de kibocsátásuk is kedvezőbb.

Az impozáns új hűtőrács, a karakteres FORD felirat és a stílusos, 16"-os, fekete könnyűfém keréktárcsák garantálják, hogy a Transit Custom Trail sehol nem marad észrevétlen.

Ha a munka a megszokottnál többet követel, szüksége van egy megbízható furgonra. Az új Transit Custom Trail részlegesen önzáró, mechanikus differenciálművének segítségével (csak manuális váltós típusoknál áll rendelkezésre) a legtávolabbi úti cél is könnyedén elérhető. A lenyűgöző, új külső a választható tetősínekkel és oldallépcsőkkel pedig garantálja, hogy bárhol kitűnjön a tömegből.

Ford Transit Custom Trail side view

Ford EcoBoost hibrid motor

Az új Transit Custom Trail Van EcoBoost Hybrid változatban is kapható. A hibrid technológia alkalmazásával csökkenthető a jármű üzemanyag-fogyasztása és károsanyag-kibocsátása, ugyanis a belső égésű motort szükség esetén egy kisméretű, akkumulátoros táplálású elektromos motor is támogatja. A 48 Voltos áramforrást a jármű kinetikus energiája, valamint a regeneratív fékezésből nyert energia menet közben is képes feltölteni.

Mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű

A Ford Transit Trailt úgy terveztük, hogy nehéz terepen is könnyedén mozogjon. Manuális sebességváltóval szerelt járműveinknél egy mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű csökkenti a kerekek kipörgését azáltal, hogy a motor nyomatékát a legjobb tapadású kerekekre irányítja. A megoldás lazább szerkezetű talajon különösen előnyös, hiszen olyan körülmények között segíti a jármű haladását és javítja stabilitását, ahol arra a legnagyobb szükség van.

 Ford Transit Custom Trail engine close up

Ford EcoBlue dízelmotor

Az új Transit Custom Trail fejlett, 2.0 literes EcoBlue dízelmotorjának magabiztos teljesítménye figyelemre méltó hatékonysággal párosul. A manuális váltóval elérhető, 170 LE teljesítményre képes motor a károsanyag-kibocsátásra vonatkozó, szigorú Euro 6.2-es előírásoknak is megfelel.

Felszereltség és technikai specifikáció

Ismerje meg a modell felszereltségét és technikai specifikációját, vagy töltse le katalógusunkat!

White Ford Transit Custom with black sport stripes
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top