Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT CUSTOM > Active
Vegyes üzemanyag-fogyasztás
Teherbírás
Elektromos hatótávolság

AZ ÚJ FORD TRANSIT CUSTOM ACTIVE

A Ford Transit Custom Active több is lehet, mint a mozgó irodája. A manuális sebességváltóval szerelt modelleknél extraként választható mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű kihívást jelentő terepen is magabiztos haladást tesz lehetővé azáltal, hogy a motor nyomatékát a legjobb tapadású kerekekre irányítja. Bárhová is visz az útja - munka a városban, vagy kirándulás vidéken - a Transit Custom Active markáns formavilágát mindenhol elismerő pillantások kísérik.

FORD TRANSIT CUSTOM ACTIVE

A Transit Custom Active lenyűgöző megjelenésével és fejlett képességeivel segít maga mögött hagyni a hétköznapokat. A prémium minőségű anyagoknak és intelligens műszaki megoldásoknak köszönhetően pedig biztonságosan és kényelmesen célba ér - bárhová is visz az útja.

Ford Transit Custom Active with group of people

Nem csak munkára tervezve

A Transit Custom Active merész új külseje a képességeihez hasonlóan lenyűgöző. A jellegzetes Ford Active hűtőrács, a stílusos, kontrasztszínes tükrök és az egyedi, 17"-os, könnyűfém keréktárcsák gondoskodnak róla, hogy sehol ne maradjon észrevétlen. A teljes hosszúságú oldallépcső megkönnyíti a furgonba való belépést, a tetősíneken pedig akár további csomagok is elhelyezhetők. A Custom Active mechanikus, részlegesen önzáró differenciálművel is rendelhető, ami nehezebb terepen is biztos haladást tesz lehetővé.

Minden út egyformán élvezetes

A Transit Custom Active belső tere prémium minőségű, részben bőr kárpitot kapott. A „Nordic Blue” varrással díszített belső tér tökéletesen illik a jármű karakteres megjelenéséhez. Bárhol is jár, intelligens technológiák, köztük a FordPass Connect modem, segít kapcsolatot tartani a világgal, legendásan tágas rakterében (L2) pedig akár 6,8 köbméternyi rakomány is szállítható.

Ford Transit Custom Active interior with dashboard, SYNC screen and steering wheel

Fejlett motortechnológia

A Transit Custom Active fejlett, 2,0 literes EcoBlue dízelmotorjainak magabiztos teljesítménye figyelemre méltó hatékonysággal párosul. A kétféle változatban is elérhető, akár 185 LE teljesítményre és 415 Nm nyomatékra képes erőforrásokhoz manuális és automata váltó is választható. Természetesen mindkét motor megfelel a károsanyag-kibocsátásra vonatkozó, szigorú Euro 6.2 előírásoknak. A jármű ezen felül EcoBlue hibrid hajtással is választható, mellyel még alacsonyabb üzemanyag-felhasználás és kibocsátás érhető el.

Terepen is meggyőző képességek

A Transit Custom Active modellt úgy terveztük, hogy nehéz terepen is könnyedén mozogjon. A manuális sebességváltóval szerelt járműveinknél egy mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű csökkenti a kerekek kipörgését azáltal, hogy a motor nyomatékát a legjobb tapadású kerekekre irányítja. A megoldás lazább szerkezetű, egyenetlen talajon különösen előnyös, hiszen olyan körülmények között segíti a jármű haladását és javítja stabilitását, amikor arra a legnagyobb szükség van.

Ford Transit Custom Active engine diagram
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Promo
Top