FORD TRANSIT CUSTOM TRAIL

Masszív kivitelezésével, intelligens műszaki megoldásaival és továbbfejlesztett képességeivel az új Ford Transit Custom Trail megbízható munkatársa lesz vállalkozásának.

A mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű (kizárólag manuális váltós modelleknél) gondoskodik róla, hogy a jármű nehéz terepen is megfelelően mozogjon azáltal, hogy a motor nyomatékát mindig a legjobb tapadású kerekekre irányítja. A járműhöz választható kifinomult motorok pedig nemcsak hatékonyabbak, de kibocsátásuk is kedvezőbb.

Az impozáns új hűtőrács, a karakteres FORD felirat és a stílusos, 16"-os, fekete könnyűfém keréktárcsák garantálják, hogy a Transit Custom Trail sehol nem marad észrevétlen.

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

Ha a munka a megszokottnál többet követel, szüksége van egy megbízható furgonra. Az új Transit Custom Trail részlegesen önzáró, mechanikus differenciálművének segítségével (csak manuális váltós típusoknál áll rendelkezésre) a legtávolabbi úti cél is könnyedén elérhető. A lenyűgöző, új külső a választható tetősínekkel és oldallépcsőkkel pedig garantálja, hogy bárhol kitűnjön a tömegből.

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre