Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Személyautók és Személyszállítók > ECOSPORT

A városi dzsungelre tervezték. De abban is partner, ha megszökne onnan.

Soha rosszabb választást…

Színt választani könnyű. Rosszul dönteni lehetetlen.

New Ford EcoSport ST-Line Interior

Megbízható, változó körülmények között is

Az EcoSportot intelligens összkerékhajtással szereltük fel, mely rendszer meg tudja állapítani, mennyi tapadás, kanyarodási egyensúly és kormányzási érzékenység szükséges nedves, száraz vagy jeges viszonyok között, vagy ha autóját terepre viszi. A technológia optimalizálja a tapadást, bármely felületen, szükség szerint osztva el a nyomatékot az első és a hátsó tengely között. A rendszer kimagasló vezethetőséget és hatékonyságot biztosít.

Hozza ki a legtöbbet a motorjából!

A forradalmi 1 literes, 3 hengeres Ford EcoBoost benzinmotor a Nemzetközi Év MotorjaTooltip cím hatszoros díjazottja. Talán nem véletlenül! Mind a 100, 125, és a 140 LE-s változatban megtalálhatja ugyanazt a lenyűgöző teljesítményt, amit egy hagyományos 1,6 l-es motortól elvárhat, de mindezt gazdaságosabban, kisebb széndioxid-kibocsátással.

Ford EcoSport EcoBoost Engine of the Year 2017
Ford SYNC interior display

Kifinomult hangutasításokkal vezérelhető technológia

A Ford SYNC 3 rendszer hangutasításokkal, illetve a 8”-os színes érintőképernyős kijelzőn keresztül is irányítható. Így telefonálhat, lejátszhatja a zenéit és kezelheti a navigációt. A rendszer képes kapcsolódni az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazásokhoz is, az Applink pedig elérhetővé teszi az olyan kedvelt okostelefonos alkalmazások használatát is, mint például a Spotify.

A biztonság az első

A legfontosabb prioritás az Ön biztonsága. Ezért az EcoSportot alaposan felszereltük olyan technológiákkal és rendszerekkel, amik az utasok és az autó védelmét szolgálják. Ilyen például a Blokkolásgátló fékrendszer (ABS), az Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP), a Kipörgésgátló vagy a Keréknyomásfigyelő-rendszer. A benn ülők védelméről első, oldalsó, térd- és függönylégzsák is gondoskodik. Nem véletlen, hogy az autót 4 csillaggal jutalmazta az Euro NCAP.

Rear view of Ford EcoSport in city street

Lenyűgözően rugalmas

Az EcoSport belső tere meglepően tágas. Okos térkihasználás, praktikus tárolók jellemzik. A 60/40 arányban osztott, síkba hajtható hátsó ülésekkel pedig még tovább növelhető a csomagtér. A hátsó ülés felnyitható párnáinak köszönhetően az ülések teljesen síkba hajthatók, így megkönnyítik a pakolást. Az állítható raktérpadló 3 pozíciót tesz lehetővé: ez nagyon jól jön, ha nem akarjuk egymásra tornyozni a csomagokat.

ECOSPORT modellek

Promo

 

Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Valószínűleg ez is tetszeni fog

Top