MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Személyautók és Személyszállítók > ECOSPORT

A városi dzsungelre tervezték. De abban is partner, ha megszökne onnan.

Soha rosszabb választást…

Színt választani könnyű. Rosszul dönteni lehetetlen.

Blue EcoSport driving around corner

Megbízható, változó körülmények között is

Foglaljon helyet a vezetőülésben és máris rendelkezésére állnak a Ford fejlett vezetéstámogató rendszerei. Az Intelligens összkerékhajtással a legkülönbözőbb terepviszonyok között is remekül irányítható a jármű. A Visszagurulásgátló megakadályozza, hogy a jármű hátra guruljon az emelkedőkön történő elinduláskor. A LED-es nappali menetfény nemcsak stílusos megjelenést, de kiváló  láthatóságot is biztosít. A Táblafelismerő rendszer pedig segít betartani a helyi sebességkorlátozásokat.

Hozza ki a legtöbbet a motorjából!

Az EcoSport többszörös díjnyertes, 1 literes, benzines Ford EcoBoost motorral és 1,5 literes EcoBlue dízelmotorral egyaránt rendelhető. A 100, 125 és 140 LE-s teljesítményű erőforrások között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő változatot.

Ford EcoSport EcoBoost Engine of the Year 2017
Ford EcoSport SYNC 3 display

Kifinomult hangutasításokkal vezérelhető technológia

Az EcoSport minden egyes funkcióját úgy tervezték, hogy javítsa a vezetési élményt. A FordPass Connect modemModem Connect például különböző kommunikációs szolgáltatásokat kínál, köztük a fedélzeti Wi-FiWi-Fi hotspot hu kapcsolatot és a Live Trafficlive traffic1 frissítéseket. A SYNC 3 rendszeren keresztül egyszerű hangparancsokkal vagy 8 hüvelykes színes érintőképernyővel vezérelheti az okostelefonját, a zenelejátszás és a műholdas navigációt. A prémium minőségű, 675 watt-os, 10 hangszórós B&O hangrendszer pedig gazdag és erőteljes hangzást kínál.

A biztonság az első

A EcoSportban fejlett technológiai megoldások és biztonsági rendszerek sora gondoskodik az utasok és az autó védelméről. Ilyen például az Ütközésmegelőző rendszer, az Elektronikus menetstabilizáló rendszer, a Kipörgésgátló vagy a Keréknyomásfigyelő-rendszer, valamint a passzív védelmet szolgáló első, oldalsó, térd- és függönylégzsákok. 

Rear view of Ford EcoSport in city street
New Ford EcoSport rear storage and folded seats

Lenyűgözően rugalmas

Az EcoSport belső tere meglepően tágas. Okos térkihasználás, praktikus tárolók jellemzik. A 60/40 arányban osztott, síkba hajtható hátsó ülésekkel pedig még tovább növelhető a csomagtér. A hátsó ülés felnyitható párnáinak köszönhetően az ülések teljesen síkba hajthatók, így megkönnyítik a pakolást. Az állítható raktérpadló 3 pozíciót tesz lehetővé: ez nagyon jól jön, ha nem akarjuk egymásra tornyozni a csomagokat.

Promo

 

Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top