Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Személyautók és Személyszállítók > ECOSPORT

A városi dzsungelre tervezték. De abban is partner, ha megszökne onnan.

Soha rosszabb választást…

Színt választani könnyű. Rosszul dönteni lehetetlen.

New Ford EcoSport ST-Line Interior

Megbízható, változó körülmények között is

Foglaljon helyet a vezetőülésben és máris rendelkezésére állnak a Ford fejlett vezetéstámogató rendszerei. Az Intelligens összkerékhajtással a legkülönbözőbb terepviszonyok között is remekül irányítható a jármű. A Visszagurulásgátló megakadályozza, hogy a jármű hátra guruljon az emelkedőkön történő elinduláskor. A LED-es nappali menetfény nemcsak stílusos megjelenést, de kiváló  láthatóságot is biztosít. A Táblafelismerő rendszer pedig segít betartani a helyi sebességkorlátozásokat.

Hozza ki a legtöbbet a motorjából!

Az EcoSport többszörös díjnyertes, 1 literes, benzines Ford EcoBoost motorral és 1,5 literes EcoBlue dízelmotorral egyaránt rendelhető. A 100, 125 és 140 LE-s teljesítményű erőforrások között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő változatot.

Ford EcoSport EcoBoost Engine of the Year 2017
Ford EcoSport SYNC 3 display

Kifinomult hangutasításokkal vezérelhető technológia

Az EcoSport minden egyes funkcióját úgy tervezték, hogy javítsa a vezetési élményt. A FordPass Connect modemModem Connect például különböző kommunikációs szolgáltatásokat kínál, köztük a fedélzeti Wi-FiWi-Fi hotspot hu kapcsolatot és a Live Trafficlive traffic1 frissítéseket. A SYNC 3 rendszeren keresztül egyszerű hangparancsokkal vagy 8 hüvelykes színes érintőképernyővel vezérelheti az okostelefonját, a zenelejátszás és a műholdas navigációt. A prémium minőségű, 675 watt-os, 10 hangszórós B&O hangrendszer pedig gazdag és erőteljes hangzást kínál.

A biztonság az első

A EcoSportban fejlett technológiai megoldások és biztonsági rendszerek sora gondoskodik az utasok és az autó védelméről. Ilyen például az Ütközésmegelőző rendszer, az Elektronikus menetstabilizáló rendszer, a Kipörgésgátló vagy a Keréknyomásfigyelő-rendszer, valamint a passzív védelmet szolgáló első, oldalsó, térd- és függönylégzsákok. 

Rear view of Ford EcoSport in city street

Lenyűgözően rugalmas

Az EcoSport belső tere meglepően tágas. Okos térkihasználás, praktikus tárolók jellemzik. A 60/40 arányban osztott, síkba hajtható hátsó ülésekkel pedig még tovább növelhető a csomagtér. A hátsó ülés felnyitható párnáinak köszönhetően az ülések teljesen síkba hajthatók, így megkönnyítik a pakolást. Az állítható raktérpadló 3 pozíciót tesz lehetővé: ez nagyon jól jön, ha nem akarjuk egymásra tornyozni a csomagokat.

Promo

 

Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Valószínűleg ez is tetszeni fog

Top