ÚJ FORD MUSTANG® GTD

SZUPERAUTÓ TELJESÍTMÉNY MUSTANG LÉLEKKEL

Ford Mustang® GTD, a versenypályára képes, utcára kész szuperautó. 5,2 literes V8 motor, több mint 800 lóerőMustang GT Daytona horsepower. Szénszálas karosszéria, félig aktív felfüggesztés és légellenállás-csökkentő rendszer. Megkerülhetetlen Mustang stílus. Szuperautó teljesítmény Mustang lélekkel.

Induló ár 160.000.000.- Ft-tól

Ford Mustang GTD side view

CÉLTUDATOS TERVEZÉS

VÁGTATÓ ÁRAMVONALAK

Ford Mustang GT Daytona Magnézium keréktárcsa

MAGNÉZIUM KERÉKTÁRCSÁK

A súly és a tartósság ideális kombinációja. A Mustang GTD keréktárcsáit 325 mm-es első és 345 mm-es hátsó gumiabroncsokkal szereltük fel. Pályakész rátermettség, kiemelkedő megjelenés.

Ford Mustang GT Daytona szénszálas karosszériaelem

SZÉNSZÁLAS KAROSSZÉRIA

A karbon karosszériaelemek használata csökkenti a súlyt, alacsonyabbra helyezi a súlypontot és javítja a reakcióképességet és a teljesítményt.

Ford Mustang GTD süllyesztett felfüggesztéssel

VERSENYRE KÉSZ FELFÜGGESZTÉS-TECHNOLÓGIA

Kiemelkedő félaktív felfüggesztés és hidraulikus vezérlőrendszer, mely látható és állítható a hátsó ablakon keresztül. Vezessen el a Mustang GT Daytonával a versenypályáig, ott pedig állítsa a hasmagasságot versenyállásba.

ZABOLÁTLAN TELJESÍTMÉNY

A Ford Mustang GTD egy 5,2 literes V8 motorral és 8 sebességes duplakuplungos sebességváltóval felszerelt szuperautó, mely akár 800 lóerőt is elér. Az utcára és a versenypályára egyaránt kiválóan alkalmas, verseny ihlette felfüggesztéssel, dinamikus állítható hátsó szárnnyal a jobb irányíthatóságért, és közel 50/50 súlyelosztással a kivételes kezelhetőség és teljesítmény érdekében.

Ford Mustang GTD engine

MOTOR ÉS SEBESSÉGVÁLTÓ

A Ford Performance által tervezett 5,2 literes V8-as motor a 8 sebességes, duplakuplungos sebességváltóval hatalmas teljesítményre képes, így akár 800 lóerőt is elérMustang GT Daytona horsepower.

Ford Mustang GT Daytona suspension

AUTÓVERSENYZÉS IHLETTE FELFÜGGESZTÉS

Az egyedi első felfüggesztés fokozott oldalirányú merevítést biztosít, ami főként a gyorsan bevett kanyarokban hasznos. A Mustang GTD felfüggesztését a maga nemében egyedülálló kettős hasmagassággal kombinálva úgy optimalizáltuk, hogy az utcán és a versenypályán is kiegyenlítse a különböző felületeket.

Ford Mustang GTD dynamic rear wing

DINAMIKUS ÁLLÍTHATÓ HÁTSÓ SZÁRNY

A Mustang GTD modellt számos teljesítményorientált technológiával szereltük fel, beleértve az állítható hátsó szárnyat is. Ez elegendő leszorítóerőt biztosít a gyors reakcióidejű vezérléshez kanyarodás közben, kinyitva pedig csökkenti a légellenállást.

Ford Mustang GTD engine, driveshaft and rear transaxle

KANYARVADÁSZ KEZELHETŐSÉG

A Mustang GT Daytona hajtóereje egy könnyű, szénszálas kardántengelyen keresztül jut el a 8 sebességes hátsó sebességváltóhoz a közel 50/50 súlyelosztás érdekében, ami gyors reakcióidejű kezelhetőséget és teljesítményt biztosít.

Ford Mustang GT Daytona detail of GTD logo

NE MARADJON LE

Megnyílt a jelentkezés lehetősége. A jelentkezési időszak rövid és a mennyiség erősen korlátozott, ezért kérjük, mielőbb regisztrálja igényét erre az exkluzív szuperautóra.

Jelentkezem

A jármű közúti használatának engedélyezése még folyamatban van, pontos tájékoztatást később tudunk adni az érdeklődőknek.

További információkért kattintson az alábbi linkre