MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Érdeklődőknek > Ismerje meg > Aktuális ajánlatok > Aftersales
Ford model range

NÁLUNK ALAP AZ EXTRA

A Ford modellek megbízhatósága, és híres vezetési élménye nagyszerű technológiai és kényelmi funkcióinak köszönhető. Tudta, hogy ezeket az extrákat – rengeteg másik mellett – már az alapmodelleink is tartalmazzák?

Vásároljon Ford Fiesta, Puma, Focus, Kuga, vagy Mondeo személyautót, és fedezze fel a számtalan extra felszereltséget, amit alapáron kínálunk Önnek. Ráadásul most még téligumi szettet vagy tartozékutalványt is adunk ajándékba!

Modelljeinkben elérhető az új FordPass Connect modem, ami megkönnyíti az utazásokat. Összeköti a járművében és az okostelefonjában található összehangolt funkciókat, így útközben is kapcsolatban maradhat a világgal. Többek között figyelmezteti Önt a környékbeli utakon előforduló veszélyforrásokra, információt közöl a legfrissebb forgalmi adatokról, üzemanyag-jelentése segítségével pedig a vezetés hatékonyságát is nyomon követheti.

Bövebben a FordPass Connect előnyeiről itt olvashat.

Az ajánlat 2020. szeptember 30-ig érvényes.

Ford Fiesta on road

Ford Fiesta Connected

A Ford Fiesta arra született, hogy átadja a vezetés impulzusait. Amint beindítja a motorját, modern funkciók és technológiai rendszerek egész sora kel életre, hogy lendületes és pihentető legyen a vezetés minden alkalommal. Ebben olyan extra felszereltségek segítenek, mint a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a sávtartó automatika, illetve a sebességtartó automatika, melyek elérhetőek már a Ford Fiesta Connectedben is.

Ford Focus Connected

Stílusos dinamizmus és figyelemre méltó megbízhatóság. Letisztult vonalvezetés és aprólékos kidolgozottság. Biztonságos és kényelmes technológiai megoldások. Ütközésmegelőző rendszer (Active City Stop), első és hátsó parkolóradar tolatókamerával, 8”-os érintőkijelző és vezeték nélküli telefon töltőfelület. A Ford Focusban ez mind alapáron elérhető. 

Ön melyik tulajdonságait kedveli a legjobban? 

Ford Focus in Brown
Ford Kuga in Silver

Ford Kuga Titanium

Lenyűgöző megjelenésével, gazdaságos fogyasztásával, hatékony vezetéstámogató asszisztensével és könnyen alakítható, tágas belső terével az új Ford Kuga az egyik legizgalmasabb Ford modell. Ráadásul már alapáron járnak hozzá extra felszereltségek: kétzónás elektromos automata klímaberendezés és SYNC3 8” érintőképernyős kijelző navigációs rendszerrel. Fedezze fel a Ford legújabb SUV modellét, a korszerű és bámulatos Ford Kugát.

Ford Mondeo Business

A Ford Mondeo testre szabható kényelmi, illetve technológiai szolgáltatásokat, intelligens funkciókat, okos biztonsági megoldásokat, erőteljes motort és mindenekfelett egyedülálló stílust, kifinomult eleganciát kínál Önnek. Mindezt extra felszereltségekkel, már alapáron: aktív ki- és beparkolást segítő automatika, első és hátsó parkolóradar tolatókamerával, SYNC3 8” érintőképernyős kijelző navigációs rendszerrel. Élvezze a kényelmet! 

Ford Mondeo in motion
Ford Puma parked on city street

Ford Puma Titanium

Arra tervezték, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a modern életből. Magával ragadó dizájn, merész kialakítás, elbűvölő formák. Ráadásul a Ford Puma nemcsak szép, de okos is: részletekig átgondolt technológiai megoldásaival és hasznos extra felszereltségeivel – mint például a projektoros LED fényszórók, hátsó parkolóradar, SYNC3 8” érintőképernyős kijelző navigációs rendszerrel és a 17"-os könnyűfém kerekek – felejthetetlenné teszi az utazást.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top