Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ PUMA > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Új Ford Puma ajánlat magánszemélyeknek

puma

ÚJ FORD PUMA

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Új Ford Puma 5-ajtós Titanium 1,0l 125LE EcoBoost hibrid motorral – már bruttó 5 999 000 Ft-tól Ford Credit finanszírozással*

  Az ajánlat 2020. március 31-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát biztosítunk (PDF 30KB).

  Deep blue Ford Puma
  Titanium alapfelszereltségének főbb elemei:
  • ABS, ESP, Visszagurulásgátló
  • Manuális légkondicionáló berendezés
  • Hátsó parkolóradar
  • Sávtartó automatika sebességhatárolóval
  • Vezető és utasülés deréktámasszal és masszázs funkcióval
  • FordPass Connect modem
  • Kategóriájában a legnagyobb csomagtér (456 L)
  • ICE csomag 6: SYNC 3 rádió, Bluetooth, 8" érintőképernyő, kormányról vezérelhető 7 hangszórós audiorendszer 2 USB csatlakozóval, vészhelyzeti asszisztens

  *Az ajánlat Új Puma (2019) 5-ajtós Titaminum 1.0T (125LE) MHEV EUR6.2 M6  modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,62% - 24,9% érték közötti lehet, 4.799.200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti.  A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.

  A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2020.01.01. és 2020.03.31. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja.

  A képen látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,7-6,5 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 107-149 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

  További információ a Ford márkakereskedésekben!

Top