Home > Személyautók és Személyszállítók > KUGA > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

A Ford Kuga minden porcikája az Ön igényeit szolgálja. Így Ön nyugodtan hátradőlhet, és nyugodtan élvezheti az utazást, míg az autó intelligens megoldásai varázsütésre átsegítik a nehézségeken.

 

 

Ford Kuga interior with SYNC in detail

Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vezérelje a zenelejátszást, indítson vagy fogadjon hívásokat. Hangparancsokkal lejátszhatja az USB-n vagy Mp3/iPod® készülékén tárolt zenéket, vagy streamelje a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonjárról. A rendszer még a beérkező szöveges üzeneteket is felolvassa (a csatlakoztatott mobiltelefontól függően). A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Utazzon okosabban: Live Traffic

Kerülje el az útlezárásokat, dugókat és kígyózó sorokat a Live Traffic segítségével.

Amikor a Kugát párosítja a SYNC 3 rendszerrel, a műholdas navigációs rendszer megjeleníti az aktuális forgalmi adatokat is. Sőt, a folyamatos forgalmi adatellátásnak köszönhetően hihetetlenül pontosan meg tudja becsülni az utazás várható idejét is.

SYNC 3 display screen

Kézhasználat nélkül nyitható csomagtérajtó

Ha teli kezekkel érkezik az autóhoz, semmi gond: a KeyFree Kulcsnélküli nyitó- és indítórendszernek elég, ha elhúzza a lábát a hátsó lökhárító alatt, és a csomagtérajtó automatikusan kinyílik vagy bezáródik.

A panorámatető világosabb, tágasabb érzetet biztosít

Az elektromos működtetésű napfényroló egy gombnyomásra kinyílik, és lehetővé teszi a természetes fény beáramlását a panorámatetőn keresztül. Ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a káros UV sugárzástól és kellemes hűvösen tartja az utasteret.

Panorama roof detail from the inside a Ford
Ford Kuga interior view of the front seats

Melegen tartja a hűvös napokon

A dermesztően hideg napok sokkal elviselhetőbbek egy fűthető kormánykerékkel. Ráadásul, ha bőrüléseket rendel autójához, a maximális kényelem érdekében az első üléseket is fűthető változatban kapja.

Top