Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ KUGA > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

A kaland belül kezdődik

A hullámzó vonalaktól a kifinomult, bőrbevonatú belső felületeken át egészen a tágas kilátást biztosító panorámatetőig az új Kugában minden dizájnelem a mozgás energikus érzetét kelti. Ehhez társulnak a Kuga kifinomult technológiái, melyek minden utazást igazi élménnyé varázsolnak.

All New Ford Kuga interior showing SYNC3 and steering wheel

A SYNC 3 használatához az ujját sem kell mozdítania

A Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, melynek segítségével egyszerűen kapcsolódhat mobiltelefonjához, hívásokat intézhet, zenét hallgathat, navigálhat, sőt még a szöveges üzeneteit is felolvastathatja. A beszédhanggal és a színes érintőképernyőn egyszerű mozdulatokkal is vezérelhető SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple Car és az Android Auto alkalmazásokhoz, az Applink funkció pedig különböző okostelefonos alkalmazások használatát is lehetővé teszi. Akár a környéken található éttermek között is böngészhet, elég csak annyit mondania a rendszernek, hogy „éhes vagyok”. (A hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.)

 

Kapcsolódjon az egész világhoz

A beépített FordPass Connect1 modem számos hasznos funkcióval, beépített Wi-Fi-vel2, továbbfejlesztett navigációval és Valós idejű forgalmi adatokkal teszi még emlékezetesebbé az új Ford Kugát3. Találja meg autóját pillanatok alatt! Nyissa és zárja az ajtókat, vagy indítsa be automata sebességváltós autójának motorját a távolból. Ügyes, de a FordPass Connect még ennél is többet tud: baleset esetén automatikusan felhívja (e-Call) a sürgősségi szolgálatokat, és tudatja velük a jármű hollétét. 

A Kuga Plug-In Hybrid tulajdonosok számára a FordPass alkalmazás számos további szolgáltatást kínál, melyek kizárólag a PHEV típusokkal használható. Megtekintheti az akkumulátor töltöttségi szintjét és a jármű hatótávolságát. Figyelemmel kísérheti vezetési szokásait és az áramfogyasztás mintázatait, megkeresheti a nyilvános töltőállomásokat és beállíthatja az otthoni töltés időpontjait. Sőt, az alkalmazással akár az utastér hőmérsékletét is beállíthatja, hogy autója az Önnek megfelelő klímával, indulásra készen várja Önt.

A hand with mobile phone with FordPass App
Woman checking her phone whilst charging Ford Kuga

Töltésellenőrzés okostelefonnal

Gondoskodtunk arról is, hogy az Ön Kuga Plug-in Hybridjének töltése a lehető legegyszerűbb módon megoldható legyen. A Ford szorosan együttműködik Európa legnagyobb nyilvános töltőhálózatával, a NewMotionnal. A partnerség lehetővé teszi, hogy okostelefonja segítségével Ön további nyilvános töltőpontokat vehessen igénybe. A mobilalkalmazás segítségével egyszerűen megkeresheti a legközelebbi töltőpontot és akár fizethet is vele a szolgáltatásért.

Kényelmes otthoni töltés

Az új Kuga Plug-in Hybridhez két szabványos töltőkábelt mellékelünk: az egyik a normál otthoni töltéshez, a másik a nyilvános töltőállomásokhoz használható.

Szeretné otthon is a lehető leggyorsabban feltölteni a plug-in hibridjét? A Ford Wallbox gyorstöltővel megoldható. Szakképzett partnereink segítségével az Ön otthonába is telepíthetünk nagy teljesítményű Ford Wallbox töltőállomást. A Ford Wallbox használatával sokkal rövidebb idő alatt feltöltheti járművét, mint a hagyományos csatlakozóaljzatokból.

Wall Charging point detail
All New Ford Kuga with woman using hands free tailgate

Zene füleinek

Mindegy, hogy milyen stílusért rajong. Kedvenc zenéi megérdemlik, hogy úgy szólaljanak meg, ahogyan azt az alkotók elképzelték. Az autóhoz fejlesztett B&O hangrendszernek köszönhetően az új Ford Kugában pontosan erre számíthat. A 575 watt teljesítményű, 10 hangszórós, prémium minőségű rendszert kifejezetten a Kugához tervezték és hangolták a B&O hangmérnökei. Csak kapcsolja be és élvezze kedvenc előadóinak műsorát a saját koncerttermében.

Kitárul a világ

Élvezze a szabadban töltött időt a Ford Kuga utasterének kényelméből. Az elektromos vezérlésű, dupla paneles panorámatetőnek köszönhetően útközben élvezettel merülhet el a tájban. Az első és hátsó üléssorok felett húzódó hatalmas üvegtető természetes fénybe borítja az egész utasteret, ahol - nyitott állapotban -  szabadon járhat a friss levegő. Zárt helyzetben a csúsztatható üvegpanelek fényvisszaverő bevonata hűsen tartja az utasteret, a belső napellenző pedig szükség esetén extra árnyékot biztosít.

New Ford Kuga driving over a bridge
New Ford Kuga showing wireless charging space

Mobiltöltés menet közben

A Kuga tágas belterét a kényelem és praktikum jegyében tervezték.  A középkonzol hatalmas médiatároló rekeszében például a legnagyobb okostelefon is remekül elfér, a vezeték nélküli töltővel pedig útközben is kényelmesen feltölthetők a technológiával kompatibilis eszközök.

Top