ÚTMUTATÓ OTTHONI TÖLTÉSHEZ

Plug-in hibrid vagy elektromos áruszállítóját otthon is újratöltheti egyszerű háztartási csatlakozó aljzatról, vagy – a gyorsabb töltés érdekében – használhat Ford Wallbox otthoni töltődobozt.

Close up on Wallbox charger

FORD WALLBOX

A Ford Connected Wallbox sokkal gyorsabb otthoni töltést tesz lehetővé, mint egy szokványos háztartási csatlakozó aljzat. Így biztos lehet benne, hogy elektromos járművei mindig fel vannak töltve, és Önnel együtt készen állnak a munkára. Az otthoni töltés pontos időpontját kiválaszthatja a jármű SYNC képernyőjén vagy a FordPass Pro aplikáción keresztül, így kihasználhatja az eltérő energia tarifákat. Készséggel megszervezzük Önnek egy Ford Wallbox beszerelését helyi szakemberünk segítségével.

HAGYOMÁNYOS HÁZTARTÁSI ALJZAT

Az elektromos áruszállítók könnyedén feltölthetők hagyományos háztartási aljzat használatával. Csak egy otthoni töltőkábelre és egy elérhető csatlakozó aljzatra van szükség. Ez nem a töltés leggyorsabb módja, de általában megoldható, hogy a járművet otthon egy éjszakára hagyja tölteni, vagy arra az időre, amíg a helyszínen dolgozik, így a jármű mindig időben készen áll majd. Mivel nincs szükség kiegészítő felszerelésre, ez a töltés egyszerű, költséghatékony módja.

All-electric Ford Transit being charged at home
Charging cables

TÖLTŐKÁBELEK

Az otthoni töltőpontok, mint amilyen a Ford Wallbox is, általában töltőkábellel együtt elérhetők. Minden Ford Pro teljesen elektromos vagy plug-in hibrid járműhöz adunk egy 3-as típusú töltőkábelt. Ha szabványos háztartási aljzatot kíván használni, szüksége lesz egy otthoni töltőkábelre, mely opcionálisan szintén elérhető.

További információkért kattintson az alábbi linkekre