MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > Commercial Vehicles GLP > Innovativ technologia > Kenyelem es praktikum > Ford SYNC
Ford SYNC 3 technology

A Ford technológiái segítenek, hogy mindig elérhető maradjon!

A Ford SYNC segít, hogy vezetés közben is biztonságosan kezelhesse a telefonját és az autó hangrendszerét. A hangvezérlés lehetővé teszi, hogy hívásokat indítson, fogadjon, éttermet keressen, vagy épp elindítsa a kedvenc zenéit anélkül, hogy a kezét levenné a kormányról.

Az új SYNC 3 rendszert a mobiltelefonokon és tableteken már jól ismert ujjmozdulatokkal is irányíthatja, így igazán egyszerű a kezelése. Ez nemcsak kényelmes, hanem biztonságos megoldás is.

Az Ön autójában már van SYNC?

Rendszeresen elérhetővé teszünk frissítéseket a rendszerhez, amikkel jobban működik, illetve tartalmazza a térképek legújabb verzióit is, így értesülhet az útdíjakról, parkolókról vagy benzinkutakról. Kérjük, ellenőrizze, hogy biztosan a legújabb veziójú szoftver fut-e a rendszerén: kattintson ide!

Ford SYNC3

SYNC3

A SYNC rendszer legújabb és legfejlettebb változata a megszokott kényelmet nyújtja, de újabb funkciókkal egészült ki. Az új kezelőfelület nagyobb gombokat tartalmaz, így még könnyebben irányítható. Az érintőképernyő pedig az okos eszközöknél már megszokott, újabb mozdulatokat is képes kezelni. A Ford SYNC 3 rendszer már képes együttműködni az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazásokkal is.

Fedezze fel!

SYNC2

Ford SYNC 2 Hangvezérléssel és érintőképernyővel: a kristálytiszta kijelző segítségével igazán könnyedén irányíthatja a telefonját, a hangrendszert vagy éppen a klímaberendezést. Használhat hangparancsokat, de érintéssel is vezérelheti. (A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.)

Fedezze fel!

Ford SYNC2
Ford SYNC

Ford SYNC

A Ford SYNC rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal indítsunk és fogadjunk hívásokat, irányítsuk a zenelejátszót. Hallgasson hangoskönyvet, tudja meg a legfrissebb meccseredményeket a goal.com oldalról, keressen programot a közelben, vagy hallgassa a kedvenc zenéit a Spotify-on! A Ford SYNC Vészhelyzeti asszisztenssel is rendelkezik. Ez a funkció automatikusan segítséget hív, ha olyan balesetet szenved, melyben valamelyik légzsák kioldott vagy az üzemanyag-szivattyú lekapcsolt. Sőt a funkció képes elküldeni a szükséges információkat is a mentőszolgálatoknak.

Fedezze fel!

Top