Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT ALVÁZAK > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Praktikus kiegészítők

A Ford Transit Fülkés Alváz sokoldalú rugalmasságáról ismert, ezért ideális alapja számos speciális megoldásnak és egyedi kiátalakításnak. Az üzemeltetési költségei szintén alacsonyak, így egy ilyen autó mindig jó befektetés, hiszen gyorsan megtérül.

Ford Transit Chassis Cab body type

Egy szilárd alap, számos kialakítás

A Transit Fülkés Alváz fejlesztése során szorosan együttműködtünk felépítmény gyártókkal annak érdekében, hogy minden standard kialakításhoz és leginkább testre szabott megoldáshoz könnyen és hatékonyan illeszkedjen a jármű. Magas szilárdságú acél vázszerkezetével, az integrált rögzítési pontokkal és az alvázak kombinációjával, a Transit Fülkés Alváz szilárd alapot biztosít a különféle kialakításokhoz.

További információkért, kérjük, látogasson el a Transit Centrumaink egyikébe!

A Fülkés Alváz jellemzői

  • Erős alvázszerkezet a különféle kialakításokhoz
  • Háromféle változat megengedett legnagyobb össztömeg szempontjából (3.100-4.700 kg)
  • 350HD (Heavy Duty) változat azoknak, akik rugalmasabb vontatási képességet várnak el egy 3500 kg megengedett legnagyobb össztömegű járműtől (akár 7000 kg is lehet a járműszerelvény megengedett legnagyobb össztömege)
  • A tengelytáv és a túlnyúlás méretei igazodnak az iparági szabványos, illetve nem szabványos felépítményméretekhez
  • Robusztus, fordított zár cilinder keresztmetszetű, nagy szakítószilárdságú préselt acél keret (dupla cilinder a 350HD és 470 modellváltozatoknál)
  • Igény szerint integrált felépítményrögzítési pontok és csavarkötéssel rögzített hátsó váztúlnyúlások
  • A csavaros hátsó záróelem lehetővé teszi az alvázhossz személyre szabását hegesztés nélkül
  • Alapfelszereltség a magasabb súlyponthoz tervezett felfüggesztés, hogy a nagy felépítménnyel is megbírkózzon
  • Elektromos csatlakozások az igény szerinti külső világításhoz
  • Oldalra kivezetett kipufogócső
Ford Transit Chassis Cab features options
Ford Transit Chassis Cab in a warehouse

Menetkész modellek

A Transit Fülkés Alvázakat kemény munkára terveztük. Masszív, szilárd alváza minden felépítmény számára biztos alapot jelent. Azok számára, akik az egyszerű és gyors megoldásokat kedvelik, biztosítjuk a munkára azonnal készen álló és a legújabb EU WVTA előírásoknak is megfelelő változatokat.

A csapatnak is jut hely

A Transit Duplafülkés Alváz tökéletes megoldás azoknak, akik  nemcsak áruszállításra, hanem személyszállításra is használnák a járművet. A széles ajtónyílások megkönnyítik a tágas belső térhez való hozzáférést. A Dupla első utasüléssel és a négy különálló hátsó üléssel akár 7 személyt is kényelmesen szállíthat, és az ülések alatt található rekeszek rengeteg tárolási lehetőséget biztosítanak.

Ford Transit Chassis Cab interior
Ford Transit Chassis Cab towing render

Vontatási kapacitás

A Transit Fülkés Alváz kiemelkedő terhelhetőségi és vontatási képességekkel rendelkezik. A 350HD és 470 változatok strapabíró felfüggesztéssel kerültek kialakításra, így a járműszerelvény megengedett legnagyobb össztömege elérheti akár a 7000 kg-ot is. Sőt a megengedett legnagyobb vontatható tömeg (fékezett), megfelelően felszerelt jármű esetén, elérheti  a 3,5 tonnát is.

Hosszú szervizintervallum, mert nincs idő leállni

Egy intelligens olajmennyiség-jelző figyelmezteti Önt a multifunkciós kijelzőn, ha szervizelésre van szükség az olaj miatt. Ez az okos technológia lehetővé teszi, hogy ezentúl ne kelljen kötelező szervizintervallumokban gondolkodnunk: elég akkor cselekedni, ha tényleg szükség van rá. Így mindig biztos lehet abba, hogy az autója a maximumot nyújtja Önnek.

A mechanic checking the chassis
Ford Transit Chassis Cab at construction site

Hosszú időre szóló átrozsdásodás elleni garancia

A jármű minőségi kialakítását és időtállóságát mi sem példázza jobban, mint a 12 éves átrozsdásodás elleni garancia.

Különleges támogatás a Ford Transit Centrumoktól

Legyen akár egyetlen Zárt áruszállító tulajdonosa vagy üzemeltessen egy egész flottát, a Ford Transit Centrumok állnak rendelkezésére. Ezekben a szakközpontokban erre kijelölt értékesítők és képzett műszaki szakemberek nyújtanak segítséget, ezen felül pedig a legújabb járműveket a helyszínen ki is próbálhatja. Felszerelésük a Ford haszonjárművek karbantartására is alkalmas, és az elvárt gyors, problémamentes szervizelést nemcsak munkaidőben biztosítják.

Ford Transit centres
Top