Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT ALVÁZAK > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Praktikus kiegészítők

A Ford Transit Alváz sokoldalú rugalmasságáról ismert, ezért ideális alap lehet számos speciális kiegészítőnek és egyedi átalakításnak. A fenntartási költségek szintén alacsonyak, így a beruházás után garantáltan gyors megtérülésre számíthat!

Ford Transit Chassis Cab body type

Tökéletes alap a felépítményekhez

A Ford Transit Alvázak erős, lapos létra-kialakítású alvázkerete ideális alapot kínál a legkülönfélébb felépítményekhez. A speciális felfüggesztésnek köszönhetően a jármű súlypontja magasabbra kerül, így nagyobb felépítmények is ráépíthetők. A csavarozott záróelemek pedig lehetővé teszik az alváz hosszának hegesztés nélküli módosítását és testre szabását.

A Fülkés Alváz jellemzői

A megengedett legnagyobb össztömeg tekintetében jelenleg négy különböző Ford Transit Alváz közül lehet választani. (3.100-4.700 kg). A jármű tengelytávja és a túlnyúlása egyaránt lehetővé teszi az iparágban szabványos és az egyedi kialakítású felépítmények alkalmazását.

Az ajtókra szerelt normál visszapillantó tükrök fesztávolsága egymástól 2170 mm. A szélesített változatnál ugyanezen érték 2438 mm, vagyis az engedélyezett maximális távolság.

Ford Transit Chassis Cab features options
Ford Transit Chassis Cab power socket close up

Elektromos aljzatok

A már rendelkezésre álló 12 V-os aljzat mellé választható egy 230 V-os csatlakozó is, ami a vezető- és az utasülések között kap helyet. Ideális, ha fel szeretné tölteni az elektromos eszközeit, a laptopját vagy más felszerelést, melyhez így nem lesz szüksége speciális átalakítóra.

Extra biztonság a hosszú időtartamra szóló átrozsdásodás elleni garanciával

A Ford Transit Alváz kiemelkedő minőségéről tanúskodik, hogy alapból 12 évre szóló, átrozsdásodás elleni garanciát adunk hozzá.

Ford Transit Chassis Cab parked in construction site
A mechanic checking the chassis cab wheel

Hosszú szervizintervallum, mert nincs idő leállni

Egy intelligens olajmennyiség-jelző figyelmezteti Önt a multifunkciós kijelzőn, ha szervizelésre van szükség az olaj miatt. Ez az okos technológia lehetővé teszi, hogy ezentúl ne kelljen kötelező szervizintervallumokban gondolkodnunk: elég akkor cselekedni, ha tényleg szükség van rá. Így mindig biztos lehet abban, hogy az autója a maximumot nyújtja Önnek.

Menetkész modellek

A Transit Fülkés Alvázat kemény munkára terveztük. Masszív, szilárd alváza minden felépítmény számára biztos alapot jelent. A gyors és kényelmes megoldásra vágyó üzletvezetők számára gyári építésű Transit flottáinkat használatra készen szállítjuk.  

Ford Transit Chassis Cab at construction site
Ford Transit Chassis Cab aerial view of chassis

A csapatnak is jut hely

A Transit Duplafülkés Alváz tökéletes megoldás azoknak, akik nemcsak áruszállításra, hanem személyszállításra is használnák a járművet. A széles ajtónyílások megkönnyítik a tágas belső térhez való hozzáférést. A Dupla első utasüléssel és a négy különálló hátsó üléssel akár 7 személyt is kényelmesen szállíthat, és az ülések alatt található rekeszek rengeteg tárolási lehetőséget biztosítanak.

Vontatási kapacitás

A Transit Fülkés Alváz kiemelkedő terhelhetőségi és vontatási képességekkel rendelkezik. A 350HD és 470 változatok strapabíró felfüggesztéssel kerültek kialakításra, így a járműszerelvény megengedett legnagyobb össztömege elérheti akár a 7000 kg-ot is. Sőt, a megengedett legnagyobb vontatható tömeg (fékezett), megfelelően felszerelt jármű esetén, elérheti  a 3,5 tonnát is.

Ford Transit Chassis Cab tow bar close up
Top