Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT ALVÁZAK > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

A Ford Transit Alváz nemcsak egy erőteljes munkagép, hanem az Ön mozgó irodája is: a fülkés alvázas Transitot arra terveztük, hogy maximális hatékonyságot biztosítson Önnek és vállalkozásának is. Ezért számos, a vezetést könnyítő, okos funkciót és műszaki megoldást tartalmaz. Ha egyszer kipróbálta, csodálkozik majd, hogyan tudott eddig ezek nélkül boldogulni.

New Transit Chassis Cab on FordPass connect app

Összeköttetésben a világgal

Az új Ford Transit Alváz mostantól FordPass Connect modemmelFordPass Connect 2019 is választható. Ez az innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFiWi-Fi hotspot hu, ami lehetővé teszi, hogy utasai menet közben is csatlakozhassanak az internetre, vagy a SYNC 3 navigációs rendszerébe továbbítottlive traffic1 valós idejű forgalmi adatok, melyeknek köszönhetően utasaival időben érkezhet a megadott úti célra. Sőt, a rendszer segítségével a jármű műszaki állapotát is ellenőrizheti és időben felkészülhet a szükséges javításokra. (A FordPass Connect jelenleg Magyarországon nem elérhető.) 

Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 a legfejlettebb SYNC rendszer. Gyorsabb és egyszerűbb használni, ráadásul még több funkcióval láttuk el, és már hangparancsokkal is vezérelhető. Az új kezelőfelület nagyobb gombokat tartalmaz, így még könnyebben irányítható, a színes érintőképernyő pedig az okostelefonoknál és tableteknél már megszokott mozdulatokat is képes kezelni. Az AppLink mellett a Ford SYNC 3 már csatlakozni tud az Apple CarPlay-hez és az Android Auto-hoz is.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Chassis Cab interior entertainment system close up

Szórakoztat és informál

A fejlett audio- és kommunikációs rendszerek számos olyan szórakoztató és informatív felszereltséget kínálnak, mint például a rádió, CD lejátszó, USB csatlakozó, prémium hangszórók és a Hangvezérléssel elérhető SYNC rendszer. (A Hangvezérlés magyar nyelven jelenleg nem elérhető.)

Vezetési pozíció

A vezetőülés és a kormány is tökéletesen testre szabható, (4 irányba állítható), hogy Ön is biztosan megtalálja az ideális vezetési pozíciót. További kényelmet biztosít a vezetőoldali kartámasz, deréktámasz és az opcióként elérhető fűthető első ülések. Tulajdonképpen biztosítottuk a haszongépjárművektől megkövetelt tartós, strapabíró kivitelt, míg az ülések nyújtotta kényelem a személyautókat idézi.

New Ford Transit Chassis Cab adjustable driving seat
Ford Transit Chassis Cab quickclear graphic

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezen intelligens funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti a szélvédőt a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, jégtelenítik, köd- és páramentesítik, a szélvédőt, így segítve az ablaktörlők kiolvasztását is

Önmagukat védő külső visszapillantó tükrök

A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

Ford Transit Minibus detail of power fold mirrors
Ford Transit Minibus close crop on wipers

Az eső mértékéhez igazodó automatikus ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban működésbe lép, hogy nedvességet érzékel a szélvédőn, és az eső intenzitásának megfelelő sebességen működik. Több érzékenységi fokozat közül választva határozható meg az is, milyen összegyűlt csapadékmennyiségre induljon az ablaktörlés.

Top