Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT ALVÁZAK > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

A Ford Transit Alváz nemcsak egy erőteljes munkagép, hanem az Ön mozgó irodája is: a fülkés alvázas Transitot arra terveztük, hogy maximális hatékonyságot biztosítson Önnek és vállalkozásának is. Ezért számos, a vezetést könnyítő, okos funkciót és műszaki megoldást tartalmaz. Ha egyszer kipróbálta, csodálkozik majd, hogyan tudott eddig ezek nélkül boldogulni.

Man holding phone looking at fordpass app at construction site

Mobilalkalmazás céges járművekhez

A FordPass Connect modemmel felszerelt haszongépjárművekhez készült FordPass Pro alkalmazás számos hasznos funkcióval segíti vállalkozását. Célunk, hogy ez az innovatív kommunikációs technológia egyre több új haszongépjárművünkben legyen elérhető. Érdeklődjön Ford márkakereskedőjénél, hogy jelenlegi járművei kompatibilisek-e a rendszerrel.

Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 a legfejlettebb SYNC rendszer. Gyorsabb és egyszerűbb használni, ráadásul még több funkcióval láttuk el, és már hangparancsokkal is vezérelhető. Az új kezelőfelület nagyobb gombokat tartalmaz, így még könnyebben irányítható, a színes érintőképernyő pedig az okostelefonoknál és tableteknél már megszokott mozdulatokat is képes kezelni. Az AppLink mellett a Ford SYNC 3 már csatlakozni tud az Apple CarPlay-hez és az Android Auto-hoz is.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Chassis Cab interior entertainment system close up

Szórakoztat és informál

A fejlett audio- és kommunikációs rendszerek számos olyan szórakoztató és informatív felszereltséget kínálnak, mint például a rádió, CD lejátszó, USB csatlakozó, prémium hangszórók és a Hangvezérléssel elérhető SYNC rendszer. (A Hangvezérlés magyar nyelven jelenleg nem elérhető.)

Vezetési pozíció

A vezetőülés és a kormány is tökéletesen testre szabható, (4 irányba állítható), hogy Ön is biztosan megtalálja az ideális vezetési pozíciót. További kényelmet biztosít a vezetőoldali kartámasz, deréktámasz és az opcióként elérhető fűthető első ülések. Tulajdonképpen biztosítottuk a haszongépjárművektől megkövetelt tartós, strapabíró kivitelt, míg az ülések nyújtotta kényelem a személyautókat idézi.

New Ford Transit Chassis Cab adjustable driving seat
Ford Transit Chassis Cab quickclear graphic

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezen intelligens funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti a szélvédőt a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, jégtelenítik, köd- és páramentesítik, a szélvédőt, így segítve az ablaktörlők kiolvasztását is

Önmagukat védő külső visszapillantó tükrök

A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

Ford Transit Minibus detail of power fold mirrors
Ford Transit Minibus close crop on wipers

Az eső mértékéhez igazodó automatikus ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban működésbe lép, hogy nedvességet érzékel a szélvédőn, és az eső intenzitásának megfelelő sebességen működik. Több érzékenységi fokozat közül választva határozható meg az is, milyen összegyűlt csapadékmennyiségre induljon az ablaktörlés.

Top