Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT ALVÁZAK > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

A fülkés alvázas Transitot arra terveztük, hogy a maximális hatékonyságot biztosítsa Önnek és vállalkozásának. Ezért számos, a vezetést könnyítő, okos funkciót és műszaki megoldást tartalmaz. Ha egyszer kipróbálta, csodálkozik majd, hogy hogy tudott eddig ezek nélkül boldogulni.

Ford SYNC 3 hands-free technology

Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vezérelje a zenelejátszást, indítson vagy fogadjon hívásokat. Hangparancsokkal lejátszhatja az USB-n vagy Mp3/iPod® készülékén tárolt zenéket, vagy streamelje a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonjárról. A rendszer még a beérkező szöveges üzeneteket is felolvassa (a csatlakoztatott mobiltelefontól függően). A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Vezetési pozíció

A vezetőülés és a kormány is tökéletesen testre szabható, (4 irányba állítható), hogy Ön is biztosan megtalálja az ideális vezetési pozíciót. További kényelmet biztosít a vezetőoldali kartámasz, deréktámasz és az opcióként elérhető fűthető első ülések. Tulajdonképpen biztosítottuk a haszongépjárművektől megkövetelt tartós, strapabíró kivitelt, míg az ülések nyújtotta kényelem a személyautókat idézi.

In the driving seat
A system that entertains and informs

Szórakoztat és informál

A fejlett audio- és kommunikációs rendszerek számos olyan szórakoztató és informatív felszereltséget kínálnak, mint például a rádió, CD lejátszó, USB csatlakozó, prémium hangszórók és a Hangvezérléssel elérhető SYNC rendszer. (A Hangvezérlés magyar nyelven jelenleg nem elérhető.)

Többé lehetelen, hogy rossz üzemanyagot tankoljon

A Ford Easy Fuel Tartálysapka nélküli üzemanyag-feltöltés technológiával szinte lehetetlen rossz üzemanyagot tankolni, hiszen a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet a töltőnyílásba helyezni. Sőt ami még jobb, többé a koszos tanksapkához sem kell hozzányúlnia.

Ford Easy-Fuel, for foolproof filling-up
Wing mirrors that fold themselves away from harm

Önmagukat védő külső visszapillantó tükrök

A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

Vezérelje ablakait egyetlen érintéssel!

Az összes ablak egyetlen gombnyomással teljesen nyitható vagy zárható.

Open and close your windows with a single touch
Power Sockets in Ford Transit Chassis Cab

Elektromos aljzatok

A már rendelkezésre álló 12 V-os aljzat mellé választható egy 230 V-os csatlakozó is, ami a vezető- és az utasülések között kap helyet. Ideális, ha fel szeretné tölteni az elektromos eszközeit, a laptopját vagy más felszerelést, melyhez így nem lesz szüksége speciális átalakítóra.

Top