FORD TRANSIT ALVÁZ

Bármi is a feladat, van hozzá Transitunk. 

Találja meg Ön is a vállalkozásának legmegfelelőbb áruszállítót a kétféle járműmagassággal és háromféle raktérhosszal választható Transitok különböző variációi közül.

A Ford Transit hatalmas, akár 15,1 köbméteres rakterében biztonságosan elhelyezheti rakományait, és az akár 4217 mm-es padlóhosszúságú (L4-es) változatban pedig hosszú tárgyak, például csövek, deszkák és szőnyegek is gond nélkül szállíthatók.

A raktér egyszerűen megközelíthető a tolóajtón, vagy a teljes magasságú hátsó ajtókon át, ahol lökhárítóba épített lépcső is segíti a biztonságos közlekedést.

A vezetőfülkében elérhető kommunikációs szolgáltatásoknak és az adminisztratív munkát segítő okos megoldásoknak köszönhetően a Transit útközben hatékony irodaként is működhet.

KONFIGURÁLJA MODELLJÉT

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

TOVÁBBI RÉSZLETEK

 

Transit Custom Van with open back door showing load space

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

Ford Ranger Chassis Cab in a factory Hall

ÚJ FORD RANGER ALVÁZ

A robosztus, megbízható és terepen is használható járműveket igénylő iparágak számára kínál remek alternatívát a sokrétűen átalakítható Ford Ranger Alváz. A 2020-as Nemzetközi Pick Up Díj nyertese és Európa legkeresettebb pick upja nyomán készült Ranger Alváz merev, keretre épített karosszériája szilárd alapot biztosít akár 3270 kg bruttó össztömegű, 3500 kg-os vonóerővel rendelkező járművek kialakításához is. A típusnak már az alapkivitelű változata is választható összkerékhajtással, ami megkérdőjelezhetetlen off-road képességeket biztosít számára. Kihívást jelentő környezetben az új Ranger Alváz okos választást jelent az egyedi felépítményekben gondolkodók számára.

Építsen a saját Ranger Alvázára

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre