A FORD TOURNEO COURIER JELLEMZŐI

Leleményes dizájn. Innovatív vezetéstámogató technológia. Plusz következő generációs csatlakoztathatóság. A Ford Tourneo Courier megkönnyíti a munkanapokat, a hétvégi kiruccanásokat pedig még szórakoztatóbbá teszi.

Ford Tourneo Courier

HASZNÁLHATÓSÁG

Ford Tourneo Courier loadspace

NAGYVONALÚ RAKODÓTÉR

Az új Tourneo Courier bőséges, akár 2160 literes csomagteret kínálTooltip. Az oldalsó panelekbe épített ötletes tárolórekeszek lehetővé teszik a kisebb tárgyak biztonságos elrejtését is.

Ford Tourneo Courier back seats

KÉNYELEM ÉS KOMFORT

Ford Tourneo Courier back seats

KÉNYELEM AZ UTASOK SZÁMÁRA

Okos kialakítás. Átgondolt funkcionalitás. Ötüléses jármű egy prémium személygépkocsi minden luxusával. A dönthető és billenthető hátsó üléseknek köszönhetően pedig számos egyszerű ülés- és csomagtér-konfigurációt kínál.

Ford Tourneo Courier interior touchscreen

CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Ford Tourneo Courier SYNC 4

FORD SYNC 4

A 8"-os érintőképernyőt az egyszerű okostelefon-integrációval, társalgási hangfelismeréssel, felhőalapú kapcsolattal és még sok egyéb funkcióval ötvözi. Az új Ford SYNC 4 zökkenőmentesebb, csatlakoztatottabb, személyre szabottabb vezetési élményt nyújtSYNC 4: Ne vezessen, ha valami.

Ford Tourneo Courier front mask view

VEZETÉSI ÉLMÉNY

Ford Tourneo Courier in green

MOTOROK

6 sebességes manuális vagy 7 sebességes automata váltós motorkonfigurációkkal kapható. A figyelemre méltó 1,0 literes, 125 lóerős Ford EcoBoost benzinmotor hajtja. Tourneo Courier = teljesítmény + hatékonyság.

További információkért kattintson az alábbi linkekre!