Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ KUGA > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

A hullámzó vonalaktól a kifinomult bőrbevonatú belső felületeken át egészen a tágas kilátást biztosító panorámatetőig az új Kugában minden dizájnelem a mozgás energikus érzetét kelti. Ehhez társulnak a Kuga kifinomult technológiái, melyek minden utazást igazi élménnyé varázsolnak.

A hand with mobile phone with FordPass App

Kapcsolódjon az egész világhoz

Az új Kuga mostantól beépített FordPass Connect modemmel1 is rendelhető, mely számos új szolgáltatással teszi az utazásokat még kellemesebbé. Ilyen például az akár tíz eszköz kiszolgálására alkalmas, 4G sebességű Wi-Fi2, a navigációs rendszerbe továbbított valós idejű forgalmi3 adatok, vagy a mobiltelefonból a SYNC 3 rendszerbe küldhető úti cél koordináták. Az okostelefonjára telepített FordPass alkalmazással távolról is megkeresheti, és nyithatja-zárhatja a járművét, illetve a motort is beindíthatja, hogy autója felfűtve várja a hideg napokon. Ha plug-in hibrid típusra esik a választása, a telefonján is ellenőrizheti a Kuga töltési állapotát, különböző EV értesítéseket  kaphat, és áttekintheti a jármű töltési beállításait is.

A SYNC 3 használatához az ujját sem kell mozdítania

A Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, melynek segítségével egyszerűen kapcsolódhat mobiltelefonjához, hívásokat intézhet, zenét hallgathat, navigálhat, sőt még a szöveges üzeneteit is felolvastathatja. A beszédhanggal és a színes érintőképernyőn egyszerű mozdulatokkal is vezérelhető SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple Car és az Android Auto alkalmazásokhoz, az Applink funkció pedig különböző okostelefonos alkalmazások használatát is lehetővé teszi. Akár a környéken található éttermek között is böngészhet, elég csak annyit mondania a rendszernek, hogy „éhes vagyok”. (A hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.)

 

All New Ford Kuga interior showing SYNC3 and steering wheel
Woman checking her phone whilst charging Ford Kuga

Töltésellenőrzés okostelefonnal

Ha plug-in hibridre esik a választása, a jövőben még egyszerűbben gondoskodhat az új Kuga töltéséről. A Ford szorosan együttműködik Európa legnagyobb nyilvános töltőhálózatával, a NewMotionnal. A partnerség lehetővé teszi, hogy okostelefonja segítségével Ön további nyilvános töltőpontokhoz férjen hozzá.

A mobilalkalmazás segítségével egyszerűen megkeresheti a legközelebbi töltőpontot és akár fizethet is vele a szolgáltatásért. 

Kényelmes otthoni töltés

Szeretné otthon is a lehető leggyorsabban feltölteni a plug-in hibridjét? A Ford Wallbox gyorstöltővel megoldható. Szakképzett partnereink segítségével az Ön otthonába is telepíthetünk nagy teljesítményű Ford Wallbox töltőállomást. A Ford Wallbox használatával sokkal rövidebb idő alatt feltöltheti járművét, mint a hagyományos csatlakozóaljzatokból.

Wall Charging point detail
All New Ford Kuga B&O Sound System

Zene füleinek

Mindegy, hogy milyen stílusért rajong. Kedvenc zenéi megérdemlik, hogy úgy szólaljanak meg, ahogyan azt az alkotók elképzelték. Az autóhoz fejlesztett B&O hangrendszernek köszönhetően az új Ford Kugában pontosan erre számíthat. A 575 watt teljesítményű, 10 hangszórós, prémium minőségű rendszert kifejezetten a Kugához tervezték és hangolták a B&O hangmérnökei. Csak kapcsolja be és élvezze kedvenc előadóinak műsorát a saját koncerttermében.

Top