Home > Személyautók és Személyszállítók > TOURNEO CONNECT > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem

A Tourneo Connect minden apró részlete, minden funkciója és műszaki megoldása a bent ülők igényeit szolgálja. Így könnyebbé, pihentetőbbé és kényelmesebbé tesznek minden utazást.

 

Ford SYNC 2

Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vezérelje a zenelejátszást, indítson vagy fogadjon hívásokat. Hangparancsokkal lejátszhatja az USB-n vagy Mp3/iPod® készülékén tárolt zenéket, vagy streamelje a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonjárról. A rendszer még a beérkező szöveges üzeneteket is felolvassa (a csatlakoztatott mobiltelefontól függően). A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Variálható ülések

A Ford síkba hajtható ülésrendszer zseniális megoldásának köszönhetően egyszerűen és kényelmesen szállíthat utasokat, csomagokat, nagy méretű vagy hosszú tárgyakat vagy akár mindezt együtt is.

Az 5-üléses Tourneo Connect második sorban lévő ülései 60/40 arányban oszthatók és síkba hajthatók, valamint a teljes ülések előrebuktathatók, így maximalizálhatja a rakteret. Ha még ennél is több helyre van szüksége, egyszerűen és gyorsan el is távolíthatja őket.

A Grand Tourneo Connectben még rugalmasabban alakíthatók az ülések. A második sor ülései 60/40 arányban oszthatók, lehajthatók, előrebuktathatók, így teljesen sík rakodóterületet hozhatunk létre. A harmadik sor ülései pedig 50/50 arányban oszthatók és szintén síkba hajthatók.

Tourneo Connect open centre console

Mindennek jut hely

A tágas, nyitott középkonzol a kézifék köré épült, és úgy terveztük, hogy minden kéznél legyen. Van benne pohártartó, hely a laptopnak vagy A4-es mappának és/vagy kisebb dolgoknak. Itt található az AUX és az USB bemenet, ahogy a 12V-os aljzatok is: egy a vezető, egy az utas oldalán és egy hátul, hogy az ott utazóknak is jusson.

Top