Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ TOURNEO CONNECT > Felszereltségek > Komfort és kényelem

Kényelem és praktikum

Élmény a vezetés, élmény az utazás, hiszen magas minőségű anyagokkal, kárpitokkal került kialakításra. Az új Ford Tourneo Connect kényelmes, kifinomult és praktikus egyszerre. A vezetőfülkébe épített olyan fejlett technológiákkal, mint például a SYNC 3 rendszer vagy a vezeték nélküli mobiltelefon töltés, garantált a stresszmentes utazás, melynek segítségével mindig kapcsolatban maradhat a külvilággal.

Ford Tourneo Custom SYNC 3 display

SYNC 3. Könnyedén használható kihangosító rendszer

A fejlett Ford SYNC 3 rendszer segítségével az utazások alkalmával is kapcsolatban maradhat a külvilággal és mindent könnyedén vezérelhet a telefonhívásoktól kezdve, a zenelejátszáson át, egészen a navigációig. Mindezt megteheti a 6”-os érintőképernyő segítségével, mely támogatja az okoseszközökön már megszokott kézmozdulatokat, illetve egyszerűen működtethető hangutasításokkal is. (A Hangvezérlés magyar nyelven jelenleg nem elérhető.)

Töltődjön fel menet közben!

A vezeték nélküli mobiltelefon töltő segítségével a technológiával kompatibilis eszközei mindig használatra készen állnak.

Ford wireless charging close up
FordPass Connect

Összeköttetésben a világgal

A Tourneo Connect mostantól FordPass ConnectFordPass Connect OP modemmel is kapható, ami az utazásokat minden eddiginél könnyebbé és élvezetesebbé teszi. A fejlett kommunikációs rendszer többek között olyan szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgálni képes fedélzeti WiFiWifi hotspot OP, vagy a navigációs rendszerbe továbbított valós idejű forgalmi adatokLive Traffic OP. A hálózatra kapcsolódott utasok így útközben is élvezhetik kedvenc streaming szolgáltatójuk műsorát, a vezető pedig magabiztosabban, az esetleges akadályok ismeretében haladhat célja felé.

 

 

Töltse le a FordPass applikációt és használja ki a lehetőségeit

A FordPass Connect még hatékonyabbá válik, ha a FordPass alkalmazás segítségével az okostelefonjával is párosítja. Amint csatlakoztatta a rendszerhez a készülékét, máris innovatív, új funkciók sora áll rendelkezésére. Mobiltelefonjának segítségével például könnyedén megtalálhatja a járművét, amennyiben elfelejtette, hol parkolt le vele, vagy akár távolról is nyithatja, zárhatja az ajtókat, így az Ön engedélyével mások – pl. munkatársai - is bejuthatnak az autójába. Sőt, üzembe is helyezheti az autót (automataváltós változatok esetén), így amikor odaér, az jég- és páramentesen, menetkész állapotba várja. A telefonról közvetlenül az autóba küldött úticél megjelöléssel még a műholdas navigációs rendszert is kényelmesen beállíthatja otthonról.

FordPass App
Ford Dock close up

Biztonságos hely minden készüléknek

A Ford MyDock úgy került kialakításra, hogy navigációs eszközét, okostelefonját vagy mp3 lejátszóját mindig biztonságos helyen tarthassa. Sőt, egy USB csatlakozót is találhat benne.

Egy gombnyomásra indul

Az új Tourneo Connect automatikusan érzékeli az adott járműhöz tartozó kulcs jelenlétét, még akkor is, ha a táskájában vagy a zsebében van. Ezért elég egyszerűen megnyomni a FordPower indítógombot, és a motor máris életre kel.

Ford Tourneo Connect Power Start button detail
Ford car with frosted up screen

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezen intelligens funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti a szélvédőt a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek és jégtelenítik, köd- és páramentesítik, a szélvédőt, így segítve az ablaktörlők kiolvasztását is.

Variálható ülések

Nem számít, milyen hosszú a menetidő, a hátsó ülések mindenki számára kényelmes utazást biztosítanak. Amikor az ülések nincsenek használatban, támlájukat lehajtva és a teljes ülést előre döntve még nagyobb csomagtér alakítható ki.

Ford Tourneo Connect flexible seating diagram
Ford Tourneo Connect Electronic Automatic Temperature Control detail

Állítsa be az ideális hőmérsékletet!

A Kétzónás automata klímaberendezés segítségével beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, mely mind Önnek, mind utasainak megfelel és a fejlett rendszer fenntartja azt.

A panorámatető világosabb és tágasabb érzetet biztosít

A panorámatetőn keresztül természetes fény áramlik a jármű belső terébe, ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a hőtől és a káros UV sugárzástól.

Ford Tourneo Connect detail of open panoramic roof
Top