Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ TOURNEO CONNECT > Felszereltségek > Komfort és kényelem

Kényelmes és rugalmas

Élmény a vezetés, élmény az utazás, hiszen magas minőségű anyagokkal, kárpitokkal került kialakításra. Az új Ford Tourneo Connect kényelmes, kifinomult és praktikus egyszerre. A vezetőfülkébe épített olyan fejlett technológiák, mint például a SYNC 3 rendszer vagy a vezeték nélküli mobiltelefon töltés, garantált a stresszmentes utazás, mely alkalmával mindig kapcsolatban maradhat a külvilággal.

Ford Tourneo Custom SYNC 3 display

SYNC 3. Könnyedén használható kihangosító rendszer

A fejlett Ford SYNC 3 rendszer segítségével az utazások akalmával is kapcsolatban maradhat a külvilággal és mindent könnyedén vezérelhet a telefonhívásoktól kezdve, a zenelejátszáson át, egészen a navigációig. Mindezt megteheti a 6”-os érintőképernyő segítségével, mely támogatja az okoseszközökön már megszokott kézmozdulatokat, illetve egyszerűen működtethető hangutasításokkal is. (A Hangvezérlés jelenleg nem elérhető.)

Töltődjön fel menet közben!

A vezeték nélküli mobiltelefon töltő segítségével a technológiával kompatibilis eszközei mindig használatra készen állnak.

Ford wireless charging close up
Ford Dock close up

Biztonságos hely minden készüléknek

A Ford MyDock úgy került kialakításra, hogy navigációs eszközét, okostelefonját vagy mp3 lejátszóját mindig biztonságos helyen tarthassa. Sőt, egy USB csatlakozót is találhat benne.

Egy gombnyomásra indul

Az új Tourneo Connect automatikusan érzékeli az adott járműhöz tartozó kulcs jelenlétét, még akkor is, ha a táskájában vagy a zsebében van. Ezért elég egyszerűen megnyomni a FordPower indítógombot, és a motor máris életre kel.

Ford Tourneo Connect Power Start button detail
Ford car with frosted up screen

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezen intelligens funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti a szélvédőt a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek és jégtelenítik, köd- és páramentesítik, a szélvédőt, így segítve az ablaktörlők kiolvasztását is.

Variálható ülések

Nem számít, milyen hosszú a menetidő, a hátsó ülések mindenki számára kényelmes utazást biztosítanak. Amikor az ülések nincsenek használatban, támlájukat lehajtva és a teljes ülést előre döntve még nagyobb csomagtér alakítható ki.

Ford Tourneo Connect flexible seating diagram
Ford Tourneo Connect Electronic Automatic Temperature Control detail

Állítsa be az ideális hőmérsékletet!

A Kétzónás automata klímaberendezés segítségével beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, mely mind Önnek, mind utasainak megfelel és a fejlett rendszer fenntartja azt.

A panorámatető világosabb és tágasabb érzetet biztosít

A panorámatetőn keresztül természetes fény áramlik a jármű belső terébe, ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a hőtől és a káros UV sugárzástól.

Ford Tourneo Connect detail of open panoramic roof
Top