MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Személyautók és Személyszállítók > TOURNEO CONNECT > Felszereltségek > Komfort és kényelem

Kényelem és praktikum

Élmény a vezetés, élmény az utazás, hiszen magas minőségű anyagokkal, kárpitokkal került kialakításra. A Ford Tourneo Connect kényelmes, kifinomult és praktikus egyszerre. A vezetőfülkébe épített olyan fejlett technológiákkal, mint például a SYNC 3 rendszer vagy a vezeték nélküli mobiltelefon töltés, garantált a stresszmentes utazás, melynek segítségével mindig kapcsolatban maradhat a külvilággal.

Ford Tourneo Custom SYNC 3 display

A kezét sem kell mozdítania

A Ford SYNC 3 rendszer segítségével kapcsolatot tarthat a világgal, és ehhez még a kezét sem kell levennie a kormányról, ugyanis egyszerű hangutasításokkal is vezérelheti telefonját, indíthat zenét, vagy használhatja a navigációs rendszert. Sőt a FordPass mobilalkalmazásból akár közvetlenül is küldhet úti célokat a SYNC 3 navigációs rendszerébe. A rendszer a 8“-os színes érintőképernyőn keresztül intuitív, egyszerű kézmozdulatokkal is irányítható. A SYNC 3-mal az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazásokhoz is csatlakozhat, az AppLink segítségével pedig az okostelefonjára telepített alkalmazásokat is elindíthatja.

Töltődjön fel menet közben!

A vezeték nélküli mobiltelefon töltő segítségével a technológiával kompatibilis eszközei mindig használatra készen állnak.

Ford wireless charging close up
FordPass Connect

Fedezze fel okos megoldásait

A FordPass alkalmazással bárhonnan kapcsolatba léphet az új Ford Tourneo Connecttel. Mobiltelefonján megtekintheti, hol tartózkodik a járműve, az ajtókat távolról is ellenőrizheti, vagy akár be is zárhatja. A navigációs rendszerbe érkező valós idejűLive traffic 2021 forgalmi adatok alapján gyorsabban eljuthat úti céljához és elkerülheti a késedelmet okozó forgalmi dugókat. Az alkalmazásban megtekintheti a jármű műszaki állapotával kapcsolatos értesítéseket, így azonnal értesül róla, ha autója karbantartásra szorul és a szükséges információk birtokában gondoskodhat a hiba elhárításáról.

 

 

Biztonságos hely minden készüléknek

A Ford MyDock úgy került kialakításra, hogy navigációs eszközét, okostelefonját vagy mp3 lejátszóját mindig biztonságos helyen tarthassa. Sőt, egy USB csatlakozót is találhat benne.

Ford Dock close up
Ford Tourneo Connect Power Start button detail

Egy gombnyomásra indul

A Tourneo Connect automatikusan érzékeli az adott járműhöz tartozó kulcs jelenlétét, még akkor is, ha a táskájában vagy a zsebében van. Ezért elég egyszerűen megnyomni a FordPower indítógombot, és a motor máris életre kel.

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezen intelligens funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti a szélvédőt a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek és jégtelenítik, köd- és páramentesítik, a szélvédőt, így segítve az ablaktörlők kiolvasztását is.

Ford car with frosted up screen
Ford Tourneo Connect flexible seating diagram

Variálható ülések

Nem számít, milyen hosszú a menetidő, a hátsó ülések mindenki számára kényelmes utazást biztosítanak. Amikor az ülések nincsenek használatban, támlájukat lehajtva és a teljes ülést előre döntve még nagyobb csomagtér alakítható ki.

Állítsa be az ideális hőmérsékletet!

A Kétzónás automata klímaberendezés segítségével beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, mely mind Önnek, mind utasainak megfelel és a fejlett rendszer fenntartja azt.

Ford Tourneo Connect Electronic Automatic Temperature Control detail
Ford Tourneo Connect detail of open panoramic roof

A panorámatető világosabb és tágasabb érzetet biztosít

A panorámatetőn keresztül természetes fény áramlik a jármű belső terébe, ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a hőtől és a káros UV sugárzástól.

Top