Home > Személyautók és Személyszállítók > TOURNEO CONNECT > Felszereltségek > Komfort és kényelem

Kényelem és praktikum

Élmény a vezetés, élmény az utazás, hiszen magas minőségű anyagokkal, kárpitokkal került kialakításra. A Ford Tourneo Connect kényelmes, kifinomult és praktikus egyszerre. A vezetőfülkébe épített olyan fejlett technológiákkal, mint például a SYNC 3 rendszer vagy a vezeték nélküli mobiltelefon töltés, garantált a stresszmentes utazás, melynek segítségével mindig kapcsolatban maradhat a külvilággal.

Ford Tourneo Custom SYNC 3 display

SYNC 3. Könnyedén használható kihangosító rendszer

A fejlett Ford SYNC 3 rendszer segítségével az utazások alkalmával is kapcsolatban maradhat a külvilággal és mindent könnyedén vezérelhet a telefonhívásoktól kezdve, a zenelejátszáson át, egészen a navigációig. Mindezt megteheti a 6”-os érintőképernyő segítségével, mely támogatja az okoseszközökön már megszokott kézmozdulatokat, illetve egyszerűen működtethető hangutasításokkal is. (A Hangvezérlés magyar nyelven jelenleg nem elérhető.)

Töltődjön fel menet közben!

A vezeték nélküli mobiltelefon töltő segítségével a technológiával kompatibilis eszközei mindig használatra készen állnak.

Ford wireless charging close up
FordPass Connect

Összeköttetésben a világgal

A Tourneo Connect mostantól FordPass ConnectFordPass Connect OP modemmel is kapható, ami az utazásokat minden eddiginél könnyebbé és élvezetesebbé teszi. A fejlett kommunikációs rendszer többek között olyan szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgálni képes fedélzeti WiFiWi-Fi hotspot hu, vagy a navigációs rendszerbe továbbított valós idejű forgalmi adatokLive Traffic OP. A hálózatra kapcsolódott utasok így útközben is élvezhetik kedvenc streaming szolgáltatójuk műsorát, a vezető pedig magabiztosabban, az esetleges akadályok ismeretében haladhat célja felé.

 

 

Töltse le a FordPass applikációt és használja ki a lehetőségeit

A FordPass Connect még hatékonyabbá válik, ha a FordPass alkalmazás segítségével az okostelefonjával is párosítja. Amint csatlakoztatta a rendszerhez a készülékét, máris innovatív, új funkciók sora áll rendelkezésére. Mobiltelefonjának segítségével például könnyedén megtalálhatja a járművét, amennyiben elfelejtette, hol parkolt le vele, vagy akár távolról is nyithatja, zárhatja az ajtókat, így az Ön engedélyével mások – pl. munkatársai - is bejuthatnak az autójába. Sőt, üzembe is helyezheti az autót (automataváltós változatok esetén), így amikor odaér, az jég- és páramentesen, menetkész állapotba várja. A telefonról közvetlenül az autóba küldött úticél megjelöléssel még a műholdas navigációs rendszert is kényelmesen beállíthatja otthonról.

FordPass App
Ford Dock close up

Biztonságos hely minden készüléknek

A Ford MyDock úgy került kialakításra, hogy navigációs eszközét, okostelefonját vagy mp3 lejátszóját mindig biztonságos helyen tarthassa. Sőt, egy USB csatlakozót is találhat benne.

Egy gombnyomásra indul

A Tourneo Connect automatikusan érzékeli az adott járműhöz tartozó kulcs jelenlétét, még akkor is, ha a táskájában vagy a zsebében van. Ezért elég egyszerűen megnyomni a FordPower indítógombot, és a motor máris életre kel.

Ford Tourneo Connect Power Start button detail
Ford car with frosted up screen

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezen intelligens funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti a szélvédőt a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek és jégtelenítik, köd- és páramentesítik, a szélvédőt, így segítve az ablaktörlők kiolvasztását is.

Variálható ülések

Nem számít, milyen hosszú a menetidő, a hátsó ülések mindenki számára kényelmes utazást biztosítanak. Amikor az ülések nincsenek használatban, támlájukat lehajtva és a teljes ülést előre döntve még nagyobb csomagtér alakítható ki.

Ford Tourneo Connect flexible seating diagram
Ford Tourneo Connect Electronic Automatic Temperature Control detail

Állítsa be az ideális hőmérsékletet!

A Kétzónás automata klímaberendezés segítségével beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, mely mind Önnek, mind utasainak megfelel és a fejlett rendszer fenntartja azt.

A panorámatető világosabb és tágasabb érzetet biztosít

A panorámatetőn keresztül természetes fény áramlik a jármű belső terébe, ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a hőtől és a káros UV sugárzástól.

Ford Tourneo Connect detail of open panoramic roof
Top