Home > Személyautók és Személyszállítók > TOURNEO CONNECT > Felszereltségek > Biztonság és védelem

Biztonság

Az 5-csillagos Euro NCAP besorolás mellett a Tourneo Connect számos modern műszaki megoldással védi a sofőrt, a többi járművezetőt, a gyalogosokat, valamint magát a járművet. Például vannak rendszerek, melyek Ön helyett fékeznek, vagy automatikusan felhívják a segélyhívó számot baleset esetén. Vannak technológiák, melyek lehetővé teszik az ajtók egyedi zárását és nyitását, és szinte lehetetlenné teszik a kulcs másolását. Vannak, amelyek akkor is megszólaltatják a riasztót, ha az akkumulátor nincs a helyén. Nincs oka félnie, Ön és az autó is mindig biztonságban lesz.

 

 

Elkerülhetőek az ütközések alacsony sebesség esetén is

Az innovatív Active City Stop alacsony sebességen működő ütközésmegelőző rendszer abban segíti a vezetőt, hogy elkerülje az ütközést lassan haladó forgalomban, illetve maximum 50 km/h sebességgel történő haladás esetén. Ezt, a jármű előtt haladó gépkocsitól mért távolság folyamatos figyelésével éri el. Ha a rendszer az elöl haladó jármű sebességének váratlan csökkenését észleli, automatikusan működteti a fékeket.

Utazzon utánfutóval is biztonságosan!

Az Utánfutó stabilizátor (TSA) érzékeli az utánfutó „kígyózó” mozgását vagy kilengését, és a jelenség megszüntetése, illetve a szabályozottabb vontatás érdekében, csökkenti a jármű sebességét. Ehhez csökkenti a motor nyomatékát és fokozatosan növeli a kerekekre jutó féknyomást.

Tourneo Connect Trailer Sway Assist
Tourneo Connect Euro NCAP

Ötcsillagos védelem

A Euro NCAP Európa vezető független biztonsági szervezete. Az új járművek biztonságát szigorú szempontok alapján értékelik. A Ford biztonság iránti elkötelezettségének köszönhetően a Fiesta a legmagasabb, ötcsillagos besorolást kapta.

Top