Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Hamarosan érkeznek > Új Ford Transit Connect

ÚJ TRANSIT CONNECT  

2018-TÓL 

Kifinomult, új külső, alaposan megújult belső tér és minden korábbinál fejlettebb technológiai megoldások. Az új Transit Connect nagyot fejlődött..

Minden vállalkozásnak jól áll 

Ízig-vérig Transit: egyszerre tartós és praktikus, köszönhetően az olyan megoldásoknak, mint a zseniális rakodható válaszfal, a variálható első utasülés-elrendezés és az akár 870 kg raksúly. Ugyanakkor annak ellenére, hogy egy 1 tonnás furgonról beszélünk, tele van hasznos, a vezetést segítő technológiákkal. Lehetővé teszi, hogy hangparancsok segítségével használjuk a telefonunkat (magyar nyelven jelenleg nem elérhető szolgáltatás), képes önállóan szabályozni és figyelni a sebességet, és még a gyalogosokat is védi. Ráadásul ezek a fejlett műszaki megoldások csökkentik a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást is. Így alacsonyabbá válik az autó üzemeltetési költsége. 

New Blue Ford Transit Connect
New Blue Ford Transit Connect on a motorway

Segít a sebességkorlátozás betartásában

Az új Transit Connect tartozéka az Intelligens sebesség asszisztens, amely a sebesség helyes megválasztását segíti, így a vezető az utat figyelheti. Először a Táblafelismerő rendszer kamerája (bekapcsolt állapotban) automatikusan érzékeli az érvényes sebességkorlátozást, majd a rendszer ennek megfelelően szabályozza a maximális sebességet. 

SYNC 3 Hangvezérléssel

A fejlett Ford SYNC 3 Hangvezérléssel lehetővé teszi, hogy egyszerűen kezelje a telefonját, a zenelejátszást vagy a navigációt anélkül, hogy a kezét levenné a kormányról. A rendszert irányíthatja egyszerű hangparancsokkal vagy a mobiltelefonok és tabletek világából megszokott kézmozdulatokkal a 6”-es, színes érintőképernyő segítségével. A Live TrafficTooltip pedig segíthet a forgalmi dugók elkerülésében. Ha éhes, csak mondania kell, és máris megjelenik a legközelebbi éttermek listája. (a hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető)

Ford SYNC 3 touchscreen
New Blue Ford Transit Connect with open rear door

Meglepően hosszú raktér

A rakodónyílással ellátott válaszfal a Transit Connect minden Dupla utasülést tartalmazó üléscsomagjának része. Segítségével a rövid tengelytávú változat (L1) esetén 3 m, míg a hosszú tengelytávú változat (L2) esetén, akár 3,4 m hosszú tárgyak szállítása is kivitelezhető. A válaszfal alján, a Dupla utasülés mögött található egy felnyitható ajtó. Ennek használatával a hosszabb tárgyak átlóghatnak a Dupla utasülés alatt található tárolóba, így biztonságos szállítást biztosítva rakományának. A válaszfal mögött elfér két EUR raklap L1 modell esetén, illetve négy  2,4x1,2 m (8x4 láb) méretű raklap az L2 modellben.

Még a gyalogosokat is megvédi

Az Ütközésmegelőző rendszer érzékeli az autó előtti járműveket és gyalogosokat. Még a jármű elé lépni készülő járókelőket is képes érzékelni. A rendszer jelzi az esetleges ütközésveszélyt, és ha a vezető nem reagál, még fékez is helyette. Ez az új technológia a gázolások súlyosságának csökkentésére, illetve akár azok elkerülésére is képes, és akár 80 km/h sebességig képes működni.

New Blue Ford Transit Connect at pedestrian crossing
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top