Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT CONNECT

Dinamikus. Fürge. Praktikus.

Sees the road signs you might miss

Azokat a táblákat is észreveszi, melyeket Ön nem

A Táblafelismerő rendszer azonosítja az út mentén vagy az út felett kihelyezett, állandó vagy ideiglenes közlekedési táblákat. A sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése megjelenik a műszerfalon, és az adott útszakaszhoz igazodva, minden újabb tábla esetén változik a jelzés.

Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vezérelje a zenelejátszást, indítson vagy fogadjon hívásokat. Hangparancsokkal lejátszhatja az USB-n vagy Mp3/iPod® készülékén tárolt zenéket, vagy streamelje a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonjárról. A rendszer még a beérkező szöveges üzeneteket is felolvassa (a csatlakoztatott mobiltelefontól függően). A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Ford Transit Connect Sony audio system

Hozza ki a legtöbbet a motorjából!

Az innovatív, 1,0 literes, 3-hengeres EcoBoost benzinmotor olyan erőt biztosít az autónak, amit a hagyományos motorok esetében csak egy 1.6-os motortól kapna (100 LE-ig). Ráadásul 24%-kal jobb üzemanyag-gazdálkodást és 25%-kal alacsonyabb (csupán 129g/km) CO2-kibocsátást nyújt. Nem csoda, hogy az EcoBoost öt egymást követő  évben is elnyerte az "Év motorja" nemzetközi díjat za 1 liter alatti motorok kategóriájában. Ilyen korábban még soha nem fordult elő.

Elkerülhetőek az ütközések alacsony sebesség esetén is

Az innovatív Active City Stop alacsony sebességen működő ütközésmegelőző rendszer abban segíti a vezetőt, hogy elkerülje az ütközést lassan haladó forgalomban, illetve maximum 50 km/h sebességgel történő haladás esetén. Ezt, a jármű előtt haladó gépkocsitól mért távolság folyamatos figyelésével éri el. Ha a rendszer az elöl haladó jármű sebességének váratlan csökkenését észleli, automatikusan működteti a fékeket.

Raktér hosszú rakományok számára

A rakodható válaszfal a haszongépjármű minden dupla elülső üléses verziójához elérhető, és a rövid tengelytávú változat (L1) esetében 3m, a hosszú tengelytávú változat (L2) esetében 3,4m hosszúságú tárgyak szállítását teszi lehetővé. A meghosszabbított kialakítás egy felfordítható alsó résszel rendelkezik, amin keresztülcsúsztathatja a hosszú tárgyakat, illetve benyomhatja ezeket az első utasoldali ülés alá. A meghosszabbított rész alatt elegendő hely van két Euro raklap számára (az L1 modell esetén) vagy 8' x 4' méretű lapok számára (az L2 modell esetén).

Mit vár el az áruszállítójától?

Három méret (zárt áruszállító, Duplafülkés áruszállító és Kombi), kettőtől hét főig terjedő utaskapacitás, két karosszériahossz (L1 és L2), 570-től 933 kg-ig terjedő raksúly – a Transit Connect kínálatban biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelőt.

Zárt áruszállító

Tágas, gondosan megtervezett és könnyen kezelhető: a raktérben teljes magasságú és szélességű válaszfal található, az utastérben pedig két vagy három ülés elhelyezésére van lehetőség. Az oldalsó tolóajtó és a szimmetrikus hátsó rakodóajtók alapfelszereltségnek számítanak. 

Duplafülkés zárt áruszállító

Az első két ülés mögötti sorban a duplafülkés furgon esetében további három ülés található, valamint egy mozgatható, teljes szélességű, teljes magasságú rácsos válaszfal.

Kombi

A Transit Connect Kombi hátsó ülésrendszere variálható. A hétüléses L2 ülései variálhatóvá teszik a rakteret és az utasteret, így a rendelkezésre álló a teret a célnak megfelelően lehet kihasználni.

Interior 360 video still
Promo
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Valószínűleg ez is tetszeni fog

Top