Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT CONNECT > Active

ÚJ FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

A Transit Connect Active - a Ford egyik legsokoldalúbb áruszállítója - minden eddiginél többre képes. Ez a kifinomult műszaki megoldások sorát felvonultató, középméretű haszongépjármű 3,6 köbméteres rakterével akár 982 kg össztömegű rakomány szállítására is képes. Az új Active modell ráadásul már mechanikus, részlegesen önzáró differenciálművel is rendelhető, ami megkönnyíti a közlekedést a nehezebb terepeken. Bármi is a feladat - csomagszállítás a városban, vagy mountain bike túra a hegyekben - a Ford Transit Connect Active készen áll.

FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Magabiztos megjelenésével és továbbfejlesztett képességeivel a Transit Connect Active áruszállítót azok számára készítettük, akik szerint nincs két egyforma munkanap.

Ford Transit Connect Active close up on Active badge

Kalandra Tervezve

Az új Transit Connect Active modellt kalandra terveztük. A jármű hasmagasságát megemeltük, hogy nehezebb terepen is magabiztosan közlekedjen, és jellegzetes Ford Active hűtőráccsal, valamint ezüst színű motorvédő lemezzel hangsúlyoztuk a jármű egyedi karakterét. A szállítmányok ki- és berakodását teljes szélességben nyitható, hátsó raktérajtók könnyítik meg, a jármű teljes hosszúságában húzódó tetősínek pedig tovább növelik a rendelkezésre álló rakteret. A Transit Connect Active megjelenését az egyedi 17"-os könnyűfém keréktárcsák, kerékjárat szélesítések és az Active márkajelölések teszik teljessé.

Stílusos megjelenés

A Transit Connect Active belső kialakítása, ülései rendkívül stílusosak és tartósak. A üléseken, kormánykeréken és sebességváltón megjelenő  „Nordic Blue” díszöltések karakteres megjelenést kölcsönöznek a vezetőfülkének, a jellegzetes Ford Active küszöbborítások pedig segítenek megóvni a jármű újszerű állapotát. Ráadásul a FordPass Connect modemmel együttműködő intelligens SYNC 3 rendszerrel folyamatosan kapcsolatban maradhat a világgal, bárhová is szólítja a munkája.

Ford Transit Connect Active close up of front seats

Nem ijed meg a kihívásoktól

A Transit Connect Active modellt úgy terveztük, hogy nehéz terepen is könnyedén mozogjon. A manuális sebességváltóval szerelt járműveinknél egy mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű csökkenti a kerekek kipörgését azáltal, hogy a motor nyomatékát a legjobb tapadású kerekekre irányítja. A megoldás lazább szerkezetű, egyenetlen talajon különösen előnyös, hiszen olyan körülmények között  javítja a jármű stabilitását és segíti a rakomány célba juttatását, amikor arra a legnagyobb szükség van.

Széles motorválaszték

Fejlett EcoBlue dízelmotorok meggyőző, akár 120 lóerős teljesítménnyel és egyenletes nyomatékkal.

Ford Transit Connect Active engine diagram
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Promo
Top