FordPass Pro logo

Mindegy, hogy 1 vagy akár 5 céges autót menedzsel, a FordPass Pro segítségével gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti a járművek műszaki állapotát, módosíthatja biztonsági beállításaikat és gondoskodhat problémamentes működésükről.

 

 

 

Construction worker checking the FordPass Pro App

ÜZLETI ALKALMAZÁS CSATLAKOZTATOTT JÁRMŰVEKHEZ

A FordPass Pro mobilalkalmazást a FordPass Connect modemmel felszerelt haszongépjárművekhez terveztük. Segítségével aktiválható a járműbe épített modem, ami további hasznos funkciók használatát teszi lehetővé. Célunk, hogy egyre több új haszongépjárművet szereljünk fel fejlett kommunikációs eszközökkel. Ha tudni szeretné,  kompatibilis-e Fordja a FordPass Pro mobilalkalmazással, kérdezze márkakereskedőjét!

Service person with high viz jacket checking the FordPass Pro app

BIZTONSÁG 

A FordPass Pro biztonsági funkciói, beleértve a SecuriAlert, a Zónanyitás és a Jármű helyzete funkciókat, nagyobb nyugalmat biztosítanak.

MAGAS SZINTŰ VÉDELEM

Extra biztonság a jármű riasztórendszere mellett. A SecuriAlert értesíti Önt, ha azt észleli, hogy valaki lopott vagy hamisított kulccsal akarja kinyitni a járművét.

Service person in shop checking phone and looking from window
Close up on hand holding mobile phone

ELLENŐRIZZE A ZÁRAKAT!

Nyugalma kedvéért Zár állapot funkció segítségével egyetlen szempillantás alatt ellenőrizheti, hogy a jármű összes ajtaja zárva van-e. Az alkalmazás Parancsközpontjából akár távolról is zárhatja vagy nyithatja az ajtókat.

A JÁRMŰVEK NYOMON KÖVETÉSE

Minden járműve ott van, ahol lennie kell? A FordPass Pro segítségével tudni fogja. Tartsa szemmel céges járműveit, utolsó rögzített tartózkodási helyüket megtalálja egy közös térképen.

Close up on person checking his phone in a shop
Person in high viz jacket looking down on building site with Ford Van

HOZZÁFÉRÉS KEZELÉSE

A Zónanyitás funkció lehetővé teszi , hogy az utastér és a raktér ajtaját távolról, egymástól függetlenül vezérelje. Így nyugodtan kinyithatja az utasteret, miközben a raktér zárva marad.

Bird's eye view of vendor selling boxes of vegetables

HATÉKONYSÁG

Az intelligens FordPass Pro eszközökkel és hatékonyságot elősegítő funkciókkal a legtöbbet hozhatja ki céges járműveiből.

Person in front of shop checking his mobile with Ford Van parked next to shop

TÁVVEZÉRLŐ FUNKCIÓK

Az alkalmazással ellenőrizheti, hogy zárva vannak-e az ajtók, szükség esetén pedig távolról is nyithatja vagy zárhatja az autójátTooltip. Automata váltós modell esetén a motort is beindíthatja távolról, így a jármű jégtelenített ablakokkal, indulásra készen várja Önt, amikor beszáll.

Construction worker in high viz jacket sitting in front seat of  Ford Transit Van

LEGYEN MINDIG ONLINE! 

Ford haszongépjáműveiből akár a cégét is vezetheti. A FordPass Connect modemmel mobil irodává alakíthatja járműve utasterét. A nagysebességű Wi-Fi hotspothozTooltip akár 10 különböző mobileszközt is csatlakoztathat a járműben és annak környezetében. 

Mobile phone laying on working desk

A JÁRMŰ MŰSZAKI ÁLLAPOTA

A FordPass Pro megkönnyíti a járművek karbantartását. Az alkalmazásban naprakész, jól áttekinthető formában megtalálja az autó műszaki állapotával kapcsolatos legfontosabb információkat, így lerövidítheti a meghibásodások okozta állásidőket.

Two people greeting each other viewed from open Ford Van door

SZÍVESEN SEGÍTÜNK

Új autója átvételekor kérje a kereskedőtől a beépített FordPass Connect modem aktiválását, vagy tekintse meg útmutató videónkat, melynek alapján Ön is üzembe helyezheti.