FordPass Pro logo

Mindegy, hogy 1 vagy akár 5 céges autót menedzsel, a FordPass Pro segítségével gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti a járművek műszaki állapotát, módosíthatja biztonsági beállításaikat és gondoskodhat problémamentes működésükről.

 

 

 

Construction worker checking the FordPass Pro App

EGY APPLIKÁCIÓ CSATLAKOZTATOTT ÜZLETI JÁRMŰVEIHEZ

Ismerje meg járműve intelligens lehetőségeit, és kezeljen akár öt haszongépjárműből álló flottát a FordPass Proval! Párosítsa FordPass ConnecttelTooltip rendelkező járműveihez és számos olyan eszközhöz férhet hozzá, amelyek javítják a járművei állapotát, biztonságát és hatékonyságát. Töltse le a FordPass Prot az App Store vagy a Google Play áruházból, még ma!

Service person with high viz jacket checking the FordPass Pro app

BIZTONSÁG 

A FordPass Pro biztonsági funkciói, beleértve a Zónanyitás és a Jármű helyzete funkciókat, nagyobb nyugalmat biztosítanak.

Close up on hand holding mobile phone

ELLENŐRIZZE A ZÁRAKAT!

Nyugalma kedvéért a Zár állapot funkció segítségével egyetlen szempillantás alatt ellenőrizheti, hogy a jármű összes ajtaja zárva van-e. Az alkalmazás Parancsközpontjából akár távolról is zárhatja vagy nyithatja az ajtókat.

A JÁRMŰVEK NYOMON KÖVETÉSE

Minden járműve ott van, ahol lennie kell? A FordPass Pro segítségével tudni fogja. Tartsa szemmel céges járműveit, utolsó rögzített tartózkodási helyüket megtalálja egy közös térképen.

Close up on person checking his phone in a shop
Person in high viz jacket looking down on building site with Ford Van

HOZZÁFÉRÉS KEZELÉSE

A Zónanyitás funkció lehetővé teszi , hogy az utastér és a raktér ajtaját távolról, egymástól függetlenül vezérelje. Így nyugodtan kinyithatja az utasteret, miközben a raktér zárva marad.

Bird's eye view of vendor selling boxes of vegetables

HATÉKONYSÁG

Az intelligens FordPass Pro eszközökkel és hatékonyságot elősegítő funkciókkal a legtöbbet hozhatja ki céges járműveiből.

Person in front of shop checking his mobile with Ford Van parked next to shop

TÁVVEZÉRLŐ FUNKCIÓK

Az alkalmazással ellenőrizheti, hogy zárva vannak-e az ajtók, szükség esetén pedig távolról is nyithatja vagy zárhatja az autójátTooltip. Automata váltós modell esetén a motort is beindíthatja távolról, így a jármű jégtelenített ablakokkal, indulásra készen várja Önt, amikor beszáll.

Construction worker in high viz jacket sitting in front seat of  Ford Transit Van

LEGYEN MINDIG ONLINE! 

Ford haszongépjáműveiből akár a cégét is vezetheti. A FordPass Connect modemmel mobil irodává alakíthatja járműve utasterét. A nagysebességű Wi-Fi hotspothozTooltip akár 10 különböző mobileszközt is csatlakoztathat a járműben és annak környezetében. 

Mobile phone laying on working desk

JÁRMŰDIAGNOSZTIKA

A FordPass Proval egyszerűen karbantartható a járműve, könnyen elérheti a legfontosabb állapotinformációkat, és maximalizálhatja autója rendelkezésre állását.

Two people greeting each other viewed from open Ford Van door

SZÍVESEN SEGÍTÜNK

Új autója átvételekor kérje a kereskedőtől a beépített FordPass Connect modem aktiválását, vagy tekintse meg útmutató videónkat, melynek alapján Ön is üzembe helyezheti.