Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT CONNECT > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Praktikus kiegészítők

A Transit Connect hosszú tengelytávú (L2) változata 3,7 m^3^-es (lehjatott első ülésekkel 4,4 m^3^-es) rakteret biztosít. Ötletes és hasznos felszereltségek garantálják az Ön és rakománya védelmét is a dolgos hétköznapokon. Zárt áruszállítója, mely megfelel a szigorú haszongépjárművekre vonatkozó szabványoknak, nem csupán hosszú élettartammal szolgálja majd Önt, de a fenntartási költségei is minimalizálhatóak.

Raktér, hosszú rakományok számára

A Transit Connect minden verziója dupla első utasüléssel felszerelt, továbbá minden jármű akár 3 méter hosszú tárgyak szállítására is alkalmas. Ezen felül a Transit Connect rövid tengelytávú (L1 - 3 m) és hosszú tengelytávú (L2 - 3,5 m) változatban is elérhető. A válaszfalba épített nyílás segítségével megnövekszik a tároló terület az első utasülések alatt, így hosszabb tárgyakat is biztonsággal szállíthat. A válaszfal mögött elegendő hely áll rendelkezésre két Euro raklap számára (az L1 modell esetén) vagy 8' x 4' méretű lapok számára (az L2 modell esetén).

Mostantól akár hárman is ülhetnek előre

A Transit Connect dupla elülső üléses változatban is elérhető, így akár három utas is elfér benne. A középső ülést le is lehet dönteni, így kényelmes, lapos felület jön létre, melyen írhat vagy laptopot használhat, ezt felfordítva pedig hasznos tároló alakítható ki. (A kétszemélyes elő utasülés a Trend és a Limited modellek esetén képezik a felszereltség részét.)

Ford Transit Connect Dual front passenger seat

A rakományrögzítési pontokkal teljes biztonságban szállíthatja rakományát.

Mind a DIN, mind az ISO szabványnak megfelelő, oldalfalra szerelt Rakományrögzítési pontok segítenek tisztán tartani a raktérpadlót.

Jobban megvilágított raktér a könnyebb rakodás érdekében

A raktérvilágítás az alapfelszereltség részét képezi. A magasfényű LED raktérvilágítás választható felszereltségként érhető el.

Ford Transit Connect Cargo area lighting
Top