MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT CONNECT > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Praktikus kiegészítők

A Transit Connect újratervezett belső terében még több hely jut a rakománynak. Így akár 3,4 m hosszú tárgyakat vagy két Euro raklapot is szállíthat. Ráadásul választhatja a kétoldali tolóajtót is, mellyel még könnyebb lesz a rakomány be- és kipakolása. Mindezek mellett még a vezetőfülke is tele van ötletes tárolókkal, így sosem fog kifogyni a helyből.

Transit Connect Load Space

Praktikus, rakodónyílással ellátott válaszfal

Az L1 változatban 3 méter hosszú rakomány is elfér, a praktikus rakodónyílással ellátott válaszfalnak köszönhetően. Az L2 modellekbe pedig akár 3,4 méter hosszú tárgyakat is elhelyezhet. (A rakodónyílással ellátott válaszfal csak Trend esetén érhető el, üléscsomag részeként.)

Masszív, de könnyedén működő tolóajtók

Ekkora méretű raktér esetén fontos felszereltség a tolóajtó, és mivel használatuk gyakori, az egész mechanizmus a maximálisan könnyű működtetést és a nagy ellenálló képességet célozza meg. A legújabb modell még könnyebb hozzáférést biztosít a választható kétoldali tolóajtóval és kompatibilis számos kereskedelmi forgalomban elérhető járműberendezéssel.

Transit Connect with person loading through side door
Transit Connect showing interior with loadspace lamps

Világosabb raktér, könnyebb rakodás

A raktérvilágítás az alapfelszereltség része a Transit Connect modellek esetében, de a ragyogóbb megvilágítás érdekében választható a LED raktérvilágítás is.

További biztosíték a hosszú garancia

A jármű időtállóságát jelzi, hogy a Transit Connect modellekhez egy 12 éves átrozsdásodás elleni garancia jár.

Transit Connect showing servicemen inspecting car
Top