MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > A Ford világa > A Ford világa > Társadalmi szerepvállalás
A girl playing in a swing

Társadalmi szerepvállalás

A vállalat társadalmi felelősségvállalásának jegyében segítséget nyújtunk másoknak. Környezettudatos munkánkat szociális tolerancia jellemzi.
Globális vállalatunk szociálisan érzékeny és emberközpontú. Különleges programot dolgoztunk ki a tolerancia és az egyenlő esélyek előmozdítása érdekében, és aktívan támogatjuk a szociális és környezetvédelmi programokat. Emellett az autógyártók közül elsőként szereztük meg a világon az összes gyáregységünk számára a különösen szigorú környezetvédelmi szabályoknak is megfelelő ISO 14001 tanúsítványt.

Vevőink védelme

Azt szeretnénk, ha vevőink számára egy Ford gépkocsi vezetése rendkívüli élvezetet jelentene. Ezért mérnökeink kifinomult szűrőt fejlesztettek ki a por- és pollenallergiában szenvedő vásárlóink kedvéért, amely csökkenti az autóban a pollen és a por mennyiségét.
És ez csak egyike annak a számos díjnyertes megoldásnak, amit ügyfeleink maximális kényelme érdekében alkalmazunk.

Környezet

Mindannyian felelősek vagyunk a környezetünkért
Természetesen mindig keressük a módját, hogy csökkentsük a környezetre kifejtett hatásunkat: új technológiák segítségével és az energiaforrások megőrzésével. Nem véletlen, hogy az autógyártók közül elsőként vezettük be az ISO 14001 környezeti szabványt, világszerte az összes gyáregységünk tanúsításával. Az összes nagyobb beszállítónk is rendelkezik ilyen tanúsítvánnyal.  Többek között az alábbi fejlesztéseket hajtottuk végre:

Megújuló energia létrehozása

  • A Ford Dagenham telep szélerőművei biztosítják az új, 325 millió angol fontos Dízel Központ energiaszükségletének 100%-át. A szélerőművek jelentik London első ilyen parkját, 120 méteres magasságukkal pedig, amely kétszer akkora, mint Nelson admirális oszlopa, a legnagyobbak az Egyesült Királyságban.
  • A walesi Bridgend Motorgyár tetején lévő napelemek éves teljesítménye 110 000 kilowatt. Ennek a 26 napelemnek a telepítése az első volt a maga nemében a világ autógyárai között.
  • A dagenhami Tervezési és Gyártási Központ épülete rendelkezik az Egyesült Királyság legnagyobb méretű napelemével, és mindenhol csúcstechnológiájú, természetes szellőzési rendszer működik benne. A közúti szállítás csökkentése. Azzal, hogy Dagenham sűrű vasúthálózatának használatával szállítjuk el az új gépkocsikat az Egyesült Királyság minden részébe és Európába, 7250 kamion vált feleslegessé, amelyek egyébként az Egyesült Királyság nagy forgalmú útjait terhelnék.

Az alkalmazottak tisztelete

Erősségünk forrását az alkalmazottak jelentik. Rengeteg tehetséges ember dolgozik nálunk. Teljesítményünket az ő tapasztalataik, valamint a kulturális sokféleségük határozza meg. Ők jelentik a vállalat intelligenciáját, és ezzel megalapozzák a Ford jó hírnevét és életerejét. Minél jobban beépítjük a Fordon belüli különbségeket a vállalati kultúrába - másképp gondolkodás, tapasztalat, perspektíva, származás, nem, vallás stb. tekintetében -, annál könnyebb lesz elérni, hogy ügyfeleink érezzék a különbséget.

Top