Lexie Limitless és az új, teljesen elektromos Explorer®
Elektromos autóval a világ körül

2023. AUGUSZTUS 31

Lexie Limitless and the new all-electric Ford Explorer near pyramids

ELJUTNI

6 FÖLDRÉSZRE

ÚTON

3 HÓNAPIG

1 VILÁGELSŐ CÍM

ELÉRÉSÉÉRT

KEZDŐDJÖN AZ UTAZÁS

2023. augusztus 31 Lexie Alford, akit milliók ismernek @LexieLimitless néven, óriási jelentőségű, úttörő utazásra indul az új, teljesen elektromos Ford Explorerrel®.

Célja: elsőként körbeutazni a Földet egy elektromos járművel. Egy utazás, amelyet az úttörő kalandor, Aloha Wanderwell ihletett.

Tizenhat éves korában ő volt az első nő, aki körbeautózta a világot. Ráadásul egy Ford T-modellt vezetett. A felfedező sofőr, fordító és filmkészítő Aloha mindössze 16 éves volt, amikor útnak indult. Története épp olyan hihetetlen, mint az elért teljesítménye.

Alohához hasonlóan Lexie Limitless is a franciaországi Nizzából indul, és az út végeztével oda is tér vissza. Hat földrészt fog bejárni, és hatalmas távolságokat tesz meg. Az úton más úttörőkkel is találkozik, lenyűgöző helyekre jut el – és reméljük, hogy elég töltőt talál útközben!

Lexie Limitless lifestyle photo

KÖVESSE AZ UTAT

Aloha kalandja óta sok minden megváltozott. Modern felfedezőnk egyetlen érintéssel csatlakozhat az internetre, információkat találhat, és élményeket oszthat meg.

Ez viszont nem autós vakáció. Ez egy világelső kísérlet, amelynek célja az elektromos járművek határainak feszegetése. Sok szempontból ez egy utazás az ismeretlenbe. Biztosan lesznek hullámvölgyek. De egy olyan tapasztalt utazó számára, mint Lexie, ez mind a kihívás része.

Tapasztalja meg a kalandot valós időben! Keressen rá a #ChargeAroundTheGlobe #Elektromosautóvalavilágkörül kifejezésre, és kövesse az utat a közösségi médiában!

Instagram TikTok YouTube

Lexie Limitless near an EV charger

KALANDRA KÉSZEN

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

HALADÓ KÉPZÉS FELFEDEZŐKNEK

A rá váró kihívásokra való felkészülés érdekében Lexie ellátogatott a belgiumi Ford Lommel tesztterepre. Annak ellenére, hogy első alkalommal ült az Explorer volánja mögött, gyorsan hozzászokott az elektromos járművezetéshez, és megszerezte az Advanced Driver Training (haladó vezetői képzés) tanúsítványt.

Nézze meg

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

LÁTOGATÁS AZ IDŐJÁRÁSGYÁRBAN

Lexie meglátogatta korszerű Környezeti Tesztközpontunkat, más néven az Időjárásgyárat. Megtudta, hogyan teszteljük az Explorert egészen extrém körülmények között: a sarkvidéki hidegtől a sivatagi hőségen át a trópusi párás levegőig. Ez megnyugtató volt számára, hiszen hamarosan együtt szelik át a földrészeket.

Nézze meg

Front view of the all-new electric Ford Explorer

TALÁLKOZÓ AZ EXPLORER-CSAPATTAL

Lexie számára az új, teljesen elektromos Explorer jelenti az otthont az elkövetkező hónapokban. Ezért, hogy közelebbről is megismerje, találkozott a jármű készítőivel, felfedezte az autó kialakítása során használt modern technológiát, és ő is javasolt pár új funkciót.

Nézze meg

The all-new electric Ford Explorer driving in the countryside

Új, teljesen elektromos Explorer

Újjászületett Kalandor

Tudjon meg többet