Mustang logo 60th anniversary

Ünnepeljük meg a Ford Mustang® 60 évét!

Az örök kiemelkedő ikon

2024. április 17.

60 ÉVES LETT AZ IKON

A Ford Mustang® idén ünnepli 60. évfordulóját. Több mint 10 millió autó útnak indítása után a Ford Mustang® kulturális ikon lett, mely több mint 5000 filmben szerepelt.

Ünnepelje velünk a Mustang® 60 évét, többek között az új modellek bevezetésével.

ÚJ A KARÁMBAN

A 60. évben még több Ford Mustang® modellt adunk át az utaknak. Az 5,8 L V8  szupersportkocsitól a teljesen elektromos, terepre kész  Mustang Mach-E® Rallyig, minden útra van egy tökéletes Mustang®.

Silver mustang driving next to a mountain
Mustang driving on a well-paved road

MUSTANG® GT CALIFORNIA SPECIAL

Élje át a Pacific Coast Highway hangulatát a 2024-es Ford Mustang® GT California Speciallel! Merész, ikonikus stílus, egyedi külső és belső California Special logókkal díszítve.

MUSTANG® GT NITE PONY

Készüljön a vágtára a Mustang® GT Nite Ponyval! Ebony Black festett alumínium keréktárcsák, fekete első és hátsó Pony logók, fekete tükörházak és fekete tetőfényezésKivv.

Mustang Rally on a dirt road

MUSTANG MACH-E® RALLY

A teljesen elektromos Mustang Mach-E® Rally elviszi a Mustangot oda, ahol még soha nem járt – a murvás utakra. Az eddigi legjobban gyorsuló Mustang Mach-E®, drámai rally ihlette stílussal, különleges rally felfüggesztéssel, továbbfejlesztett 487 LE teljesítménnyel és akár 510 kmA teljesen mustang mach-e rally1 elektromos hatótávolsággal. Arra terveztük, hogy teljesítsen az aszfalton és játsszon a terepen. Európában korlátozott számban elérhető 2024 áprilisától.

Tájékoztatást kérek

MUSTANG® GTD

A Mustang® GTD, a Mustang-lelkületű szuperautó Európába érkezik. A június 15-16-án megrendezésre kerülő Le Mans-i 24 órás hosszútávú verseny résztvevői élőben is láthatják a Mustang GTD-t, ugyanakkor a Mustang® GT3 versenyautót is megnézhetik. A Mustang GTD európai jelentkezéseit várhatóan még a nyáron megnyitják - amint további részletek állnak rendelkezésre, megosztjuk a Ford hírlevélre feliratkozott közösségünkkel.

 

Fedezze fel a GTD-t

Mustang Logo on a floor mat

CSATLAKOZZON A GLOBAL GALLOPHOZ

Tekintse meg, hogyan ünnepeljük ezt a világszerte kedvenc modellt a Mustang® Global Gallop rendezvénnyel. Hat évtizedes ikonikus Mustang-örökségünket ünnepeljük a legenda jövőjére összpontosítva, tekintettel a Mustang® vásárlók következő generációjára.

Tudjon meg többet