MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Tulajdonosoknak > Az én Fordom > Transit EcoBlue Engine Software Update
Ford engineer speaking to a customer

Transit EcoBlue Motor Szoftverfrissítés

Transit EcoBlue Motor Szoftverfrissítés - Időt spórolhat és növelheti autója élettartamát is.

Ford márkakereskedője most gyors szoftverfrissítést kínál az Intelligens olajélettartam-figyelő rendszerhez (IOLM), amely így még pontosabban jelzi az olajcsere szükségességét.

Foglaljon mielőbb időpontot márkaszervizünkbe és a szoftverfrissítéssel pontosabb információkat kaphat járműve olajcsere igényéről, így megóvhatja a motort az idő előtti elhasználódástól.

Járassa a motort és frissítése 30 perc alatt elkészül.

Autójába számos olyan rendszert terveztünk, melyek figyelmeztetik az esedékes olajcserére. Ezek a rendszerek a motor védelme érdekében menet közben is folyamatosan ellenőrzik az olaj minőségét. Ha az olaj túlságosan felhígul, már kevésbé hatékonyan keni a motort. Ilyenkor a műszerfalon megjelenő figyelmezetések  jelzik Önnek az olajcsere szükségességét.

Egy gyors szoftverfrissítés után Ön pontosabb és egyértelműbb tájékoztatást kap arról, hogy mikor kell járművét olajcserére vinnie egy Ford márkakereskedőhöz. Maga a frissítés alig 30 percet vesz igénybe.

Foglaljon időpontot

Az alábbiakban néhány gyakori kérdésre szeretnénk válaszolni. Kérjük, további információkért forduljon Ford márkakereskedőjéhez

 • A károsanyag-kibocsátásra vonatkozó előírásokban (Euro 6 szabvány) bekövetkezett változások, valamint a fogyasztás és kibocsátás pontosabb mérésére bevezetett, Könnyű gépjárművek világszerte összehangolt teszteljárásaként ismert (WLTP) új rendelkezések eredményeképpen a járműgyártók világszerte módosították kibocsátás mérési technológiájukat. A menetciklustól és a vezetési stílustól függően ez a megszokott szervizintervallumok közötti olajcserét tesz szükségessé, ami az új, szigorúbb járművizsgálati stratégiával áll összhangban.

  • Ford Transit EcoBlue motorok
  • Ford Transit Custom EcoBlue motorok

   

 • A Transit szoftverfrissítésének eredményeképpen a rendszer mostantól 3 fázisban jelzi az olajcsere szükségességét, ami így jobban igazodik az Ön használati szokásaihoz.

  A szoftverfrissítés a következőket tartalmazza:

  • Frissített hajtóművezérlő-modul kalibráció az olaj élettartamának növelése érdekében, bármilyen menetciklushoz
  • Egyértelműbb figyelmeztető üzenetek az Intelligens olajélettartam-figyelő rendszertől (IOLM)

   

 • Ford EcoBlue Diesel Change Engine Oil
  Hamarosan cserélje le a motorolajat

  1. A motorolaj az élettartamának végéhez közeledve a műszerfalon minden motorindítás alkalmával megjelenik a "Change engine oil soon" üzenet (Hamarosan cserélje le a motorolajat). Érdemes már ilyenkor időpontot foglalni valamelyik Ford márkaszervizbe olajcserére vagy akár szervizelésre.

  Ford EcoBlue Diesel Change Engine Oil Required
  Olajcsere szükséges

  2. Ha az előző üzenetet figyelmen kívül hagyja, akkor további 800-1600 km megtétele után a műszerfalon megjelenik az "Oil Change Required" (Olajcsere szükséges) felirat.

  Ford EcoBlue Diesel Change Engine Oil Required
  Olajcsere szükséges

  3. Ha továbbra sem kerül sor olajcserére, akkor vezetési stílusától és a fogyasztástól függően körülbelül 2400 km után a műszerfalon felvillanó villáskulcs jelzés és csökkenő motorteljesítmény egyaránt figyelmezteti a halaszthatatlan olajcserére. Ezen üzenetek figyelmen kívül hagyása komoly kárt okozhat a járművében, és a motorgarancia elvesztésével is járhat.

  Az olajcserére emlékeztető üzenetek figyelmen kívül hagyása komoly kárt okozhat a motorban és a motorgarancia elvesztésével jár.
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top