Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT MINIBUSZ > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Praktikus kiegészítők

A Ford Transit Minibusz kényelmes, sokoldalú, és ami még fontosabb, megbízható. A tervezés során kiemelt figyelmet fordítottunk a felhasznált anyagok minőségére és tartósságára. A hosszabb szervizintervallumokkal és a sokéves jótállással együtt így még többet hozhat ki befektetéséből.

New Transit Minibus with open door

Egyszerű beszállás

A Transit Minibusz extra széles oldalajtaján át az utasok csomagjaikkal együtt is kényelmesen szállhatnak be a járműbe. Az ajtó használatát még egyszerűbbé teszi, hogy mindössze egyetlen gombnyomással nyitható és zárható.Tooltip 

Lépjen feljebb

Minden modellünkbe elektromosan működtethető lépcsőt építettünk, hogy az utasok számára a ki- és beszállás a lehető legegyszerűbb legyen.

close crop on legs stepping into Minibus
Ford Transit Minibus power socket

Töltse fel egyszerűen a készülékeit

Választható extra a vezetőülés és az első utasülés között elhelyezett 150 W-os, 230 V-os elektromos csatlakozóaljzat, melyről adapter nélkül is kényelmesen feltölthető egy laptop, vagy más hasonló készülék. 

Egyszerűbb kanyarvétel

A Ford Transit Minibusz fordulóköre mindössze 11,9 méter, ezért a jármű nagyon jól kanyarodik és remekül irányítható.

Ford Transit Minibus turning circles
mechanic checking a car

Extra biztonság a hosszú időtartamra szóló átrozsdásodás elleni garanciával

A Ford Transit Minibusz kiemelkedő minőségéról tanúskodik, hogy alapból 12 évre szóló, átrozsdásodás elleni garanciát adunk hozzá. 

Alacsony javítási költségek

A Ford Transit Minibusz oldalát tartós és erős anyagból készült díszlécek védik az esetleges sérülésektől, a gondosan megtervezett, többrészes hátsó lökhárító pedig akár darabokban is cserélhető, így a javítási költségek is kordában tarthatók.

mechanic fitting a wheel to a car
Ford Transit Minibus close up on mud flaps

Egy kis extra védelem

A Ford Transit Minibusz megjelenéséhez illő hátsó sárvédők megóvják a fényezést a felverődő kavicsoktól, a felfröccsenő víztől, a latyaktól és megakadályozzák a sár és egyéb makacs szennyeződések felhalmozódását, így a jármű tovább megőrzi újszerű állapotát.

Figyelmeztetés csökkenő keréknyomás esetén

Amennyiben Ford Transit Van járművéhez utánfutót szeretne csatlakoztatni, válassza az Utánfutó stabilizátorral elérhető vonóhorgot!

Ford Transit Minibus detail of tow bar
Top