Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT MINIBUSZ > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

Az utasok komfortérzete hosszabb utakon még nagyobb jelentőséggel bír - különösen, ha minden ülőhely foglalt. Az új Transit Minibuszban ezért fejlett technológiai megoldások és okos funkciók teszik az utazást minden utas számára még kényelmesebbé és élvezetesebbé.

Hand with mobile showing FordPass Connect

Összeköttetésben a világgal

Az új Ford Transit Minibusz mostantól FordPass Connect modemmelFordPass Connect Modem 2019 HU is választható. Ez a innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFiWi-Fi hotspot hu, ami lehetővé teszi, hogy utasai menet közben is csatlakozhassanak az internetre, vagy a SYNC 3 navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok, melyeknek köszönhetően utasaival időben érkezhet a megadott úti célra. Sőt, a rendszer segítségével a jármű műszaki állapotát is ellenőrizheti és időben felkészülhet a szükséges javításokra. (A FordPass Connect jelenleg Magyarországon nem elérhető.) 

 

SYNC 3 – kezelés kéz nélkül

A SYNC 3 a rendszer legmodernebb verziója, amely a továbbfejlesztett beszédparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben használható. Az új kezelőfelületen a még egyszerűbb használhatóság miatt nagyobbak a gombok, ismeri az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatokat is, így még egyszerűbben irányítható. A SYNC 3 rendszer AppLink, Apple CarPlay és Android Auto funkciójának köszönhetően az érintőképernyőn az okostelefon továbbította adatok is megjeleníthetők. (A SYNC 3 rendszer jelenleg magyar nyelven nem elérhető.)

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Minibus birds eye view showing seating space through transparent roof

Kényelmes ülések akár 18 személynek

Az új Transit Minibusz különböző üléskonfigurációkkal, akár 18 férőhelyes változatban is kapható. A tágas és komfortos személyszállítóban az utasok egész úton kényelmesen lazíthatnak, hiszen a hátradönthető üléstámlák és kartámaszok már a Trend és Limited típusokban is az alapfelszereltség részét képezik. A vezetőülés rendkívül kényelmes kialakítású karfával és deréktámasszal is rendelhető, emellett fűthető és elektromosan akár 10-féleképpen is beállítható. A széleskörűen testreszabható lehetőségek közül így minden vezető kiválaszthatja a számára ideális pozíciót. 

Még több hely a csomagoknak

Az ülések felett található csomagtartó rekeszek a lehető legokosabban használják ki a rendelkezésre álló helyet, hiszen így még több, ráadásul könnyen elérhető csomagtér áll az utasok rendelkezésére. Az alapfelszereltséghez tartozó, LED-es olvasólámpák pedig az éjszakai utazások során tehetnek jó szolgálatot.

New Ford Transit Minibus close up on overhead luggage racks
Ford Transit Minibus close up on aircon dials

Kellemes hőmérséklet mindenkinek

A Kétzónás automata klímaberendezés segítségével egyszerűen beállíthatja az Ön és utasai számára is ideális hőmérsékletet, amelyet aztán a fejlett légkondicionáló rendszer automatikusan fenntart.

Ford Easy-Fuel Tartálysapka nélküli üzemanyag-feltöltés, a biztos tankoláshoz

Ez a hasznos technológiai megoldás jóformán lehetetlenné teszi, hogy a járműbe nem megfelelő üzemanyagot tankoljunk, mivel a rossz töltőcső egyszerűen nem illeszkedik a beömlőnyíláshoz. És ami szintén jó hír, a Ford Easy-Fuel egy tartálysapka nélküli rendszer, ezért soha többé nem kell a piszkos, olajos tartálysapkákkal bajlódnia.

New Ford Transit Minibus close up on easy fuel cap
Top