Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT MINIBUSZ > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

Az utasok komfortérzete hosszabb utakon még nagyobb jelentőséggel bír - különösen, ha minden ülőhely foglalt. A Ford Transit Minibuszban ezért fejlett technológiai megoldások és okos funkciók teszik az utazást minden utas számára még kényelmesebbé és élvezetesebbé.

Hand with mobile showing FordPass Connect

Mobilalkalmazás céges járművekhez

A FordPass Connect modemmel felszerelt haszongépjárművekhez készült FordPass Pro alkalmazás számos hasznos funkcióval segíti vállalkozását. Célunk, hogy ez az innovatív kommunikációs technológia egyre több új haszongépjárművünkben legyen elérhető. Érdeklődjön Ford márkakereskedőjénél, hogy jelenlegi járművei kompatibilisek-e a rendszerrel.

 

Összeköttetésben a világgal

A Ford Transit Minibusz mostantól FordPass Connect modemmelFordPass Connect Modem 2019 HU is választható. Ez az innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE Wi-FiWi-Fi hotspot hu, vagy a SYNC 3 navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok. A FordPass Pro mobilalkalmazással párosítva távolról is ellenőrizheti, illetve nyithatja és zárhatja a jármű ajtajait. Ráadásul az alkalmazással akár 5 hozzákapcsolt jármű műszaki állapotát is nyomon követheti, így időben értesül róla, ha valamelyiknél karbantartásra, javításra van szükség.

Hand with mobile showing FordPass Connect
Ford Transit Minibus interior LCD screen close up

SYNC 3 – kezelés kéz nélkül

A SYNC 3 a rendszer legmodernebb verziója, amely a továbbfejlesztett beszédparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben használható. Az új kezelőfelületen a még egyszerűbb használhatóság miatt nagyobbak a gombok, ismeri az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatokat is, így még egyszerűbben irányítható. A SYNC 3 rendszer AppLink, Apple CarPlay és Android Auto funkciójának köszönhetően az érintőképernyőn az okostelefon továbbította adatok is megjeleníthetők. (A SYNC 3 rendszer jelenleg magyar nyelven nem elérhető.)

Kényelmes ülések akár 18 személynek

A Ford Transit Minibusz különböző üléskonfigurációkkal, akár 18 férőhelyes változatban is kapható. A tágas és komfortos személyszállítóban az utasok egész úton kényelmesen lazíthatnak, hiszen a hátradönthető üléstámlák és kartámaszok már a Trend és Limited típusokban is az alapfelszereltség részét képezik. A vezetőülés rendkívül kényelmes kialakítású karfával és deréktámasszal is rendelhető, emellett fűthető és elektromosan akár 10-féleképpen is beállítható. A széleskörűen testreszabható lehetőségek közül így minden vezető kiválaszthatja a számára ideális pozíciót. 

New Transit Minibus birds eye view showing seating space through transparent roof
New Ford Transit Minibus close up on overhead luggage racks

Még több hely a csomagoknak

Az ülések felett található csomagtartó rekeszek a lehető legokosabban használják ki a rendelkezésre álló helyet, hiszen így még több, ráadásul könnyen elérhető csomagtér áll az utasok rendelkezésére. Az alapfelszereltséghez tartozó, LED-es olvasólámpák pedig az éjszakai utazások során tehetnek jó szolgálatot.

Kellemes hőmérséklet mindenkinek

A Kétzónás automata klímaberendezés segítségével egyszerűen beállíthatja az Ön és utasai számára is ideális hőmérsékletet, amelyet aztán a fejlett légkondicionáló rendszer automatikusan fenntart.

Ford Transit Minibus close up on aircon dials
New Ford Transit Minibus close up on easy fuel cap

Ford Easy-Fuel Tartálysapka nélküli üzemanyag-feltöltés, a biztos tankoláshoz

Ez a hasznos technológiai megoldás jóformán lehetetlenné teszi, hogy a járműbe nem megfelelő üzemanyagot tankoljunk, mivel a rossz töltőcső egyszerűen nem illeszkedik a beömlőnyíláshoz. És ami szintén jó hír, a Ford Easy-Fuel egy tartálysapka nélküli rendszer, ezért soha többé nem kell a piszkos, olajos tartálysapkákkal bajlódnia.

Top