Home > Hamarosan érkeznek > Új Ford Transit Minibusz

ÚJ TRANSIT MINIBUSZ

HAMAROSAN

Az új Ford Transit Minibusz akár 18 fő számára is kényelmes és stílusos utazási élményt nyújt. Olyan hasznos technológiákkal van felszerelve, mint az elektromos oldalsó ajtók és az elektromos aljzatok.

Első osztályú design

A megbízhatóság és a kényelem hívta életre, a professzionalizmus és minőség jegyében született. Ez az új Transit Minibusz!

All New Ford Transit Minibus side view with passengers

Tartósság és kifinomultság

Az új Transit Minibusz a megbízhatóság és a kényelem jegyében született. A több mint 18 ülőhely mindig elegendő helyet biztosít az utasok és csomagjaik számára, a strapabíró anyagok pedig garantálják, hogy a Minibusz sokáig megőrizze legjobb állapotát. Az elektromos oldalsó ajtó és az elektromosan működtethető oldalsó fellépő jobban megkönnyítik a ki- és beszállást mint valaha. Emellett a Minibuszban megtalálható elektromos aljzatok segítenek, hogy minden készülék használatra kész legyen egész úton!

Céltudatos műszaki megoldások

Az új Transit Minibusz számtalan korszerű technológiát alkalmaz, hogy növelje a vezetési élményt. Az intelligens adaptív tempomat feladata például, hogy az autópályákon a hosszú utazásokat kevésbé fárasztóvá és gazdaságosabbá tegye. Választható vezetési üzemmódjaival - Normál, Csúszós út, Vontatás és az új EcoMode - a feladatnak és a feltételeknek megfelelő teljesítményt tesz lehetővé. A korszerű holttérfigyelő rendszer, a széles látószögű első kamera és a hátsó kamera lefelé irányuló világítással pedig a még jobb tájékozódásban segíti az utakon.

All New Ford Transit Minibus rear view camera graphic
All New Ford Transit Minibus Ecoblue engine

Korszerű, új motortechnológia

A korszerűbb, 2,0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően az új Transit Minibusz minden korábbinál erősebb és gazdaságosabb. A háromféle hajtáslánc akár 170 lóerős teljesítményt biztosít, hogy mindenki megtalálja az egyéni igényeinek megfelelőt. Bármelyiket választja, mindegyik megfelel a szigorú Euro 6.2 kibocsátási szabványoknak. A teljesítmény maximalizálása érdekében a Minibusz finomhangolt, nagy teljesítményű (HDT) motorral is kapható.

All New Ford Transit Minibus front camera graphic

Technológia, amely segít, hogy Ön biztonságban legyen

Az új Transit Minibusz számos fejlett technológiával és intelligens rendszerrel van felszerelve, amelyek a biztonság és a védelem javítását szolgálják. Ilyen például az ütközésre figyelmeztető segéd Gyalogosfelismerő rendszerrel, amely figyeli az utat, és figyelmeztet minden olyan járműre vagy gyalogosra, amely az útjába kerülhet. Ha Ön nem reagál a figyelmeztetésre, a rendszer képes automatikusan is fékezni. Emellett egy kifinomult riasztó segítségével biztonságban tartható a Transit Minibusz és annak tartalma.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top