Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > ÚJ TRANSIT VAN > Felszereltségek > Vezetési élmény

Vezetési élmény

Intelligens munkavégzés

Az új Ford Transit számos fejlett technológiával került kialakításra annak érdekében, hogy Ön még átgondoltabban és hatékonyabban végezhesse munkáját. Ilyen például a Holttérfigyelő rendszer és a Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer, melyeket arra terveztünk, hogy figyelmeztessék Önt a forgalom többi résztvevőjére sávváltás vagy tolatás esetén. Az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika pedig a parkolást könnyíti meg az Ön számára. Az új, intelligens Adaptív sebességtartó automatika a hosszú, autópályás utazásokat teszi kevésbé fárasztóvá és egyúttal gazdaságosabbá. Az autóba továbbá beépítésre került egy új, fejlett Tolatókamera, egy lefelé világító, hátsó ajtó feletti lámpa és egy széles látószögű frontkamera is. Így a vezető mindig szemmel tarthatja a jármű teljes környezetét. Az új Transit felszereltségei olyan hasznosak, hogy hamarosan el sem tudja majd képzelni az életet nélkülük.

Stresszmentes parkolás és könnyebb tolatás

Az új Transit Aktív ki-/beparkolást segítő automatikája gond nélkül képes bekormányozni a járművet a parkolóhelyekre. Az intelligens technológiának köszönhetően az automata váltóval felszerelt modellekkel minden eddiginél egyszerűbb a parkolás. Elég egy gombnyomás és az innovatív rendszer érzékelői a kiválasztott oldalon megkeresik a legalkalmasabb parkolóhelyet. Amint megvan, a rendszer automatikusan a helyére kormányozza az autót, Önnek csak a pedálokat és a sebességváltót kell kezelnie. A Transit új, felülre szerelt tolatókamerájának köszönhetően Ön tökéletesen látja a jármű mögötti területet. A középkonzolba épített képernyő azokat a tárgyakat is megmutatja, amiket Ön nem láthat, a virtuális segédvonalakat követve pedig a legkisebb helyre is könnyedén beparkolhat. A tolatókamera automatikusan aktiválódik, amikor Ön hátramenetbe kapcsol.

Ford Transit Van LCD screen close up of parking assist
Ford Transit Van interior view with power steering graphic

A szervokormány minden helyzetben megfelelően reagál

Az Elektromos szervokormányzás (EPAS) automatikusan szabályozza a kormányzást a jármű sebességének és az egyéb körülményeknek megfelelően. Alacsony sebességen a rendszer a kormánymozdulatokat könnyebbé téve fokozza az irányíthatóságot. Nagy sebességnél, amikor finomabb kormánymozdulatra van szükség, felkeményíti a kormánymozgást.

Egyszerűbb tolatás és nagyobb látóterület

Oszlopok, biciklik, alacsony falak… Mindegy, mi van az autó mögött, a tolatókamera megmutatja a középkonzolba épített kijelzőn. A rendszer automatikusan aktiválódik, amikor hátramenetbe vált, és nem csak az autó mögötti teret teszi láthatóvá, hanem virtuális segédvonalakat is megjelenít, így a legszűkebb helyekre is könnyen beparkolhat*.

Ford Transit Van rear view camera view
Top