Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Ford Transit ajánlat magánszemélyeknek

Transit Van

FORD TRANSIT

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Ford Transit 310 MWB VAN 2,0TDCi 105LE EUR6 M6 FWD Ford Credit finanszírozással havi induló 64 990 Ft-ért és 2,49 %-os induló THM-mel.*

  *Az ajánlat Ford Transit 310 MWB VAN 2,0TDCi 105LE EUR6 M6 FWD modell vásárlása esetén, 2018. december 31-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes, a készlet erejéig.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát ajánlunk.

  alt

  * A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön a hivatalos FORD motorkereskedőknél. Az akciós finanszírozás 2018.10.01. és 2018.12.31. között megkötött szerződésekre érvényes a készlet erejéig. A megadott havi induló lízingdíj és a THM %-os mértértéke 60 hónapos futamidő, 2 530 000 Ft saját erő mellett Ford Transit 310 MWB VAN 2,0TDCi 105LE EUR6 M6 FWD modellre vonatkozik. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. Az induló THM értéke tájékoztató jellegű, meghatározására a fentiekben foglalt feltételek figyelembevételével került sor, mely feltételek változása esetén a THM %-os mértéke is módosulhat. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A Lízingbevevőt a változó kamatozású konstrukcióból következően a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozást a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozó partnere, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a finanszírozási kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. 

  További információ a letölthető árlistákban, a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Top