Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > ÚJ TRANSIT VAN > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

Ford SYNC interior display

Egy kulcs, ami összeköt a világgal

A Ford Transit mostantól FordPass Connect modemmel* is választható. Ez a innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFi**, vagy az autó navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok***

A FordPass mobil-alkalmazással használva Ön a telefonján is ellenőrizheti, hogy bezárta-e az ajtókat, melyeket szükség esetén távolról is nyithat és zárhat. Akkor sem kerül kellemetlen helyzetbe, ha esetleg elfelejtette, hol parkolt le, hiszen az alkalmazás segítségével a térképen is azonosíthatja járműve helyzetét. (A FordPass Connect jelenleg Magyarországon nem elérhető.)

SYNC 3. Fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, melynek segítségével Ön telefonálhat, navigálhat vagy éppen zenét hallgathat. Az intuitív irányításhoz válassza a hangvezérlést vagy a 8"-os, színes érintőképernyőn kényelmesen használható gesztusvezérlést. A rendszer részét képező Live Traffic-kel elkerülheti a forgalmi dugókat, sőt akár éttermet is kereshet. Ehhez elég csak annyit mondania a rendszernek, hogy “éhes vagyok”. A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Ford Transit Van interior LCD screen close up
New Transit Van powerfold mirror close up

Önmagukat védő külső visszapillantó tükrök

A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

Ford Easy-Fuel Tartálysapka nélküli üzemanyag-feltöltés, a biztos tankoláshoz

Ez a hasznos technológiai megoldás jóformán lehetetlenné teszi, hogy a járműbe nem megfelelő üzemanyagot tankoljunk, mivel a rossz töltőcső egyszerűen nem illeszkedik a beömlőnyíláshoz. És ami szintén jó hír, a Ford Easy-Fuel egy tartálysapka nélküli rendszer, ezért soha többé nem kell a piszkos, olajos tartálysapkákkal bajlódnia.

Ford easy fuel close up
Top