ÚJ FORD TRANSIT TRAIL

Masszív kivitelezés, intelligens technológiák és páratlan képességek. Az új Ford Transit Trail azok számára készült, akik komoly igénybevételre keresnek megbízható áruszállítót.

Nehéz terepen a mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű a legjobb tapadású kerekekre irányítja a motor nyomatékát, így biztosítva a jármű haladását. A jármű off-road képességeit tovább javítja az extraként rendelhető Intelligens összkerékhajtás, melynek köszönhetően a Transit Trailre a legnehezebb körülmények között is számíthat. 

Az impozáns, új hűtőrács a karakteres FORD felirattal garantálja, hogy sehol sem marad észrevétlen, a karosszéria díszlécei és az egyedi 16"-os könnyűfém keréktárcsák pedig gondoskodnak róla, hogy stílusosan oldja meg a legnehezebb feladatokat is.

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

FORD TRANSIT TRAIL

Bárhová is szólítja a munkája, a Transit Traillel  biztosan odaér. Remek off-road képességeinek köszönhetően ez a különleges áruszállító a vidéki földutaktól a sáros építkezésekig minden körülmények között helytáll, markáns megjelenése pedig gondoskodik róla, hogy érkezése sehol sem marad észrevétlen.

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre