Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT > Transit Trail

ÚJ FORD TRANSIT TRAIL

Masszív kivitelezés, intelligens technológiák és páratlan képességek. Az új Ford Transit Trail azok számára készült, akik komoly igénybevételre keresnek megbízható áruszállítót.

Nehéz terepen a mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű a legjobb tapadású kerekekre irányítja a motor nyomatékát, így biztosítva a jármű haladását. A jármű off-road képességeit tovább javítja az extraként rendelhető Intelligens összkerékhajtás, melynek köszönhetően a Transit Trailre a legnehezebb körülmények között is számíthat. 

Az impozáns, új hűtőrács a karakteres FORD felirattal garantálja, hogy sehol sem marad észrevétlen, a karosszéria díszlécei és az egyedi 16"-os könnyűfém keréktárcsák pedig gondoskodnak róla, hogy stílusosan oldja meg a legnehezebb feladatokat is.

FORD TRANSIT TRAIL

Bárhová is szólítja a munkája, a Transit Traillel  biztosan odaér. Remek off-road képességeinek köszönhetően ez a különleges áruszállító a vidéki földutaktól a sáros építkezésekig minden körülmények között helytáll, markáns megjelenése pedig gondoskodik róla, hogy érkezése sehol sem marad észrevétlen.

Mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű

A Ford Transit Trail olyan fejlett rendszerrel is elérhető, amelyet úgy építettünk, hogy könnyen kezelje a kihívást jelentő terepet. A mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű egyenetlen vagy nehezen járható terepen csökkenti a kerék nem kívánt megpördülését azáltal, hogy a motor nyomatékát a legjobb tapadású kerékre helyezi. Ez segít a folyamatos előrehaladásban és javítja a jármű stabilitását, amikor arra a legnagyobb szükség van.

Remekül hozzáférhető hatalmas raktér

A Transit Trail egy rendkívül tágas áruszállító. Szélességét, magasságát és hosszát tekintve egyaránt lenyűgöző méretű, 11,5 köbméteres rakterében kényelmesen elfér akár 1,3 tonnányi, 3 méter hosszú rakomány is. A gyors és hatékony rakodást a széles, elektronikusan is nyitható  oldalajtó, valamint egy praktikus hátsó lépcső segíti.

New Transit Trail interior showing palette with load in load space
New Ford Transit Trail all wheel drive diagram

Intelligens összkerékhajtás

Rázósabb utakon semmi sem pótolja a jól bevált összkerékhajtást. A Transit Trailhez extraként rendelhető Intelligens összkerékhajtás a részlegesen önzáró, mechanikus differenciálművet felváltva még biztosabb és zökkenőmentesebb haladást tesz lehetővé a kihívást jelentő terepen.

Ford EcoBlue dízelmotor

A Transit Trail fejlett, 2.0 literes EcoBlue dízelmotorjainak magabiztos teljesítménye figyelemreméltó hatékonysággal párosul. A kétféle változatban elérhető, akár 185 LE teljesítményre képes motorok között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust.

New Transit Trail engine
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Ford Promotions


Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

Valószínűleg ez is tetszeni fog

Top