Több mint 100 éve legfőbb célunk olyan ikonikus járművek megalkotása, melyek elérhető közelségbe hozzák a szabadságot és a kalandokat – de élen járunk a mozgás új módjainak feltárásban is.

Ezért kezdeményezünk radikális váltást.

Feltesszük a kérdést, hogy – néhány utazás esetén – kell-e egyáltalán  vezetnünk.

A „Parkolja le autóját” lényege a kisebb, mindennapos szokásokon való változtatás a nagy léptékű változás érdekében. Hagyja otthon autóját, ha kisebb útra indul, helyette biciklizzen vagy sétáljon, hiszen ezzel nemcsak aktívabb életmódra tesz szert, de a karbonlábnyomát is csökkenti.

Feets on the road

AZ EREDETI ALACSONY KIBOCSÁTÁSÚ JÁRMŰ

Szeretné Ön is csökkenteni a környezetre gyakorolt hatását – méghozzá olyan módon, hogy egyidejűleg saját egészségéért és a közösségéért is tesz? A legtöbb, városon belül megtett autóút kevesebb, mint 5 km. Ha ezeket az utakat kerékpárral vagy gyalog teszi meg, akkor egy rövidebb autóhasználat kiváltásával nemcsak a dugókat csökkentheti, hanem akár 67%-kal a saját napi karbonlábnyomát is.

ÍGY SEGÍTÜNK

Lehet, hogy a legkevésbé erre számít egy autógyártó vállalattól, de úgy gondoljuk, erre van szükség ahhoz, hogy jobb irányba haladjunk. Íme néhány kezdeményezés, melyekkel segítünk az embereknek felfedezni a mozgás új módjait.