All-New Ford Mustang Mach-E charging

MUSTANG MACH-E TÖLTÉS

Minden, amit a Mustang Mach-E töltéséről tudnia kell.

 

OTTHONI TÖLTÉS

A Mustang Mach-E otthoni töltése éppolyan egyszerű, mint egy okostelefon töltése. Az autóhoz mellékelt univerzális töltőkábelt egyszerűen csatlakoztassa a 230 V-os elektromos hálózathoz, és az autója máris töltődik. 

Amennyiben szeretné felgyorsítani az otthoni töltést, választhatja a nagyobb kényelmet és kapacitást biztosító Ford Wallbox gyorstöltő berendezéseket is. A Wallbox gond nélkül együttműködik a FordPass mobilalkalmazással, így a töltést távolról is vezérelheti, ütemezheti. 

Ford Connected Wallbox installed on a building

OTTHONI TÖLTŐÁLLOMÁS

A Ford Connected Wallbox egy külön megrendelhető otthoni töltőberendezés. Jelenleg ez a leggyorsabb otthoni töltési mód, óránként több mint 32 km-rel képes növelni a jármű hatótávolságát, és egy éjszaka alatt teljesen feltölti a járművet. Amennyiben igényli,  örömmel segítünk a Ford Connected Wallbox telepítésének megszervezésében, amit a helyszínen a feladatra jogosult partnereink végeznek el.

OTTHONI TÖLTÉS

A mellékelt Ford univerzális töltőkábel nagyteljesítményű aljzatba is csatlakoztatható, mellyel óránként akár 20 km-rel növelhető az autó hatótávolsága. Természetesen az autó töltésére a normál, 230 V-os otthoni elektromos csatlakozóaljzat is használható. A töltés ugyan lassabb, de jól jöhet, ha olyan ismerősöket látogat meg, akiknél nincs a közelben töltőállomás.

Az otthoni töltéshez szükséges nagyteljesítményű csatlakozóaljzat kiépítéséhez - a Ford Connected Wallbox telepítéséhez hasonlóan - kérje hozzáértő villanyszerelő segítségét. 

Ford Universal Charging Cable with the home socket
Public charging map

TÖLTÉS NYILVÁNOS HELYEN

A váltóáramú és egyenáramú töltésre egyaránt alkalmas Mustang Mach-E-hez 5 éven át ingyenes hozzáférést biztosítunk az Európa-szerte több mint 150 ezer töltőponttal rendelkező FordPass töltőhálózathoz. A Ford emellett alapító partnere a 400 nagyteljesítményű töltőállomással rendelkező IONITY hálózatnak is, amely a tervek szerint 2020 végéig további 2400 töltőállomással bővül Európa fő autópályái mentén.

A woman charging an all-new Ford Mustang Mach-E at an IONITY charging station

IONITY TÖLTŐHÁLÓZAT

A leggyorsabb töltést jelenleg az IONITY hálózat biztosítja. A nagyteljesítményű, egyenáramú töltőkből (150 kW) 10 perc alatt körülbelül 119 km megtételéhez elegendő energiát lehet felvenni. Ideális megoldás az autópályák mentén tett rövid pihenők alkalmával, amikor egy kávé és némi harapnivaló elfogyasztása mellett az autó akkumulátoraira is gyorsan rátölthet.

NYILVÁNOS TÖLTŐPONTOK

A nyilvános töltőállomások remek megoldást jelentenek, amikor nem tartózkodik otthon, ráadásul az otthoninál gyorsabb töltést is biztosítanak. A váltóáramú nyilvános töltőállomások 7,2 óra alatt 10-80%-os töltésre képesek, míg az egyenáramú töltőkkel (50 kW) 90 perc alatt 10-80%-os töltöttség érhető el. Tökéletes, ha útközben kell töltenie autóját. 

A man charging an all-new Ford Mustang Mach-E
Ford Mustang Mach-E in motion side view

AKÁR 610 KM HATÓTÁVOLSÁGCX727 RWD Targeted Range

Tisztán elektromos hajtással.

TERVEZZE MEG SAJÁT UTAZÁSÁT

MITŐL FÜGG A HATÓTÁV?