All-New Ford Mustang Mach-E charging

A MUSTANG MACH-E TÖLTÉSE

Minden, amit a Mustang Mach-E töltéséről tudni kell.

A MUSTANG MACH-E TÖLTÉSE

Célunk, hogy a Mustang Mach-E töltése minden szempontból egyszerű és kényelmes legyen. BlueOval™ Charge Network töltőhálózatunkban már több mint 500 000 töltőpont érhető el, és számos megoldást kínálunk az otthoni töltési igények kielégítésére is.

 

További információk a töltésről

Ford Mustang Mach-E charging cable close up

TÖLTŐALJZATOK ÉS KÁBELEK

A Mustang Mach-E-hez töltőkábelt biztosítunk, melyet a váltóárammal működő köztéri töltőpontokon használhat, mivel nem mindegyik rendelkezik beépített kábellel. Az egyenáramú nagy teljesítményű köztéri töltőállomások speciális beépített töltőkábellel rendelkeznek, így oda nem kell külön kábelt vinnie. Otthoni töltés esetén Mustang Mach-E járművét egyszerűen csatlakoztathatja a  a normál hálózati csatlakozó aljzathoz  az opcionális töltőkábel segítségével.

IONITY TÖLTŐHÁLÓZAT

Az IONITY hálózat biztosítja a leggyorsabb töltést. A nagyteljesítményű egyenáramú töltők (150 kW) 10 perc alatt körülbelül 119 km-es hatótávú töltést képesek biztosítani. Ez ideális rövid pihenők idején az autópályán, így gyorsan növelheti a hatótávot egy kávé vagy szendvics elfogyasztása közben.

KÖZTÉRI TÖLTŐÁLLOMÁSOK

A köztéri töltőállomás hasznos töltési lehetőség útközben, és számos közülük az otthoninál gyorsabb töltést biztosít. A 150 kW-os egyenáramú töltőpontok az autóját 10%-ról 80%-ra töltik körülbelül 33 perc alattMach-E RWD 150kW. Tökéletes, ha útközben kell töltenie.

TÖLTŐÁLLOMÁS KERESÉSE

A Mustang Mach-E megkönnyíti a jármű akkumulátorának töltését utazás közben. A felhőalapú kapcsolat részletes keresési eredményeket nyújt a célállomáshoz, tehát úgy tervezheti meg az útvonalat, hogy útba ejtse a legközelebbi töltőállomást. A funkciók könnyedén elérhetők a SYNC 4 érintőképernyőjén keresztül, vagy egyszerű hangparancsokkal. (angol nyelven elérhető.)

TERVEZZE MEG AZ ÚTVONALAT!

A Mustang Mach-E egyik legfontosabb FordPass funkciója az EV Utazástervező. A célállomások keresésekor a rendszer megjeleníti az aktuális töltöttség állapotát és a hátralévő vezetési távolságot. Szükség esetén akár köztéri töltőállomásokat is javasol a tervezett útvonal mentén, és automatikusan figyelembe veszi ezeket a töltőállomásokat az utazás során a hatótáv, a hatékonyság, az utazási idő és a pihenők optimalizálása érdekében.

Ford Mustang Mach-E in motion side view

AKÁR 600 KM HATÓTÁVOLSÁGCX727 RWD Targeted Range

Tisztán elektromos hajtással.

TERVEZZE MEG SAJÁT UTAZÁSÁT

MITŐL FÜGG A HATÓTÁV?

További információkért kattintson az alábbi linkekre!