A monitor showing a map with a Ford Transit in the background

TECHNOLÓGIA ÉS INNOVÁCIÓ

Filozófiánk az, hogy a legmodernebb technológiát kínáljuk Önnek vállalkozása előrehaladása és fejlődése érdekében, és ellátjuk a megfelelő eszközökkel és szolgáltatásokkal, melyek hozzásegítik, hogy el tudja végezni feladatait ügyfelei igényeinek megfelelően.

VILLAMOSÍTÁS

Az elektromos szállítás világa gyorsan fejlődik; célunk, hogy segítsük Önt a megfelelő döntések meghozatalában ebben a változékony helyzetben. A Ford szakértői tanácsokkal látják el Önt a motorválasztás kapcsán, hogy az elektromos flottára való áttérés vállalkozása rövid- és hosszútávú igényeinek megfelelően menjen végbe.

  • Hozzáértő tanácsadóink szaktanácsot nyújtanak az Ön villamosítási stratégiájának kialakításához, valamint a stratégia megvalósításához, a járműválasztástól a töltési infrastruktúrán keresztül a kiegészítő szolgáltatásokig.

  • A legjobb töltési megoldások, kifejezetten az Ön számára. 

    Partnereinkkel együttműködve a vállalkozása igényeinek leginkább megfelelő töltési megoldást kínáljuk. Akár egy központi telephelyről irányított, könnyű haszongépjárművekből álló flottáról van szó, akár olyan járművekről, melyeket a sofőrök otthon vagy útközben töltenek fel, gondoskodunk flottája mozgásban tartásáról. További információért lépjen velünk kapcsolatba.

  • A piacon jelenleg többféle, különböző mértékben villamosított jármű érhető el, a mild hibridtől a teljesen elektromosig. Célunk, hogy – márkától függetlenül – segítsünk Önnek kiválasztani a megfelelő elektromos személy- és áruszállítókat flottája számára.  További információkért lépjen velünk kapcsolatba.

  • Miután kiválasztotta a vállalkozása számára megfelelő járműveket, többféle finanszírozási formával állunk rendelkezésére.

Ha többet kíván tudni, lépjen kapcsolatba szakértőinkkel.Tooltip